Sayfa 514/748 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by lamuerte Yazıyı Oku
    Patronun oyak ta da malı olabilir mi. bunların ne yapacağı belli olmaz.

yatırım tavsiyesi değildir.
    Olabilir o kan emicilerden herşey beklenir. ama bugün iyi alıcılıydı taban olması dışında ve tabandan 6 milyona yakın alım oldu
    Normal de bu kadar satış yiyen tahtalar direkt taban açar. Akça holding sattığı hisseleri borç olarak menderese verene kadar hiç bir su durulmaz.
    Her an kalkacakmış tahta gibi bir his var içimde) gönül alışık değil bu fiyatlara ondan sanırım)
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

2. Hepimizin kafasında 65 milyon satışı varken gitmiyordu kagıt

Satıştan vazgeçtim deyince kagıt buralara geldi

Bellide oyaktaki malda Rıza nın kafası üstünde duruyordu yukarı gitmeden kusturmak istemiş olabılır

Belki sular durulunca çok daha yukarılar gorulebılır

Alıntı Originally Posted by aptamil Yazıyı Oku
    Operasyonda patronun hisseleri satmayacağım diyip satmasından başka bir sıkıntı yok. Oyağı kustursa ne olur ki adam yüzde 100 den fazla karda.

Bakar mısınız forumun haline Yurdum insanı tırmalıyor. Birileri malı götürüyor. Birileri köpeklerin adamlığını yapıyor.
    Ne güzel ki; ölüm var. Bütün pislikleri gün yüzüne çıkacak bu rezil insanların.

35 kişi umutla ne olacak diye bakınıyor. Birileri almak için ucuz mal arıyor, diğerleri zarar etmiş nasıl kurtarırım derdin.

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 35 kişi okumaktadır. (4 üye ve 31 ziyaretçi)

goncarov, Akıllıyatırımcı, kamuranaliriza, Yyatırım

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Bunun adı mal satma fln olamaz, mal satacak adam tahatayı taban kilitlemez. E hani alıcı fln yok.

5. Bir düşüncede ben yazayım. Şimdi bu patronun sabıkası sıkıntılı görünüyor. Borsa tarafida olabilecek bir patron. Şayet mal çakma derdindeyse tarihi direnç üstüne atıp orada gelene verirdi. Tam dirence gel mal sat. İşler iyi durumdayken bunu yapması ya sonraki bilanço kötü gelecek ondan dolayı direnci gordum sattım olacak ya da sonraki bilanço çok iyi gelecek ky dökme olacak. Zaman gösterecek. Sirketin faaliyetine yatırım yaptık. Bacalar tutuyor, elektrikler satılıyor, domates ve üzümler yeniyor. Hepimize bol şans )

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. satışlar 23 milyon 793 bin oldu son kap ile birlikte...

7. Kabaca 200 milyon TL yi cebine koydumu yani

Ben hala bu işin en sonunda ne kap haberleri gelecek onu beklyorum

Bir taban daha yaparsa maliyetime gelmiş olacağım.

Ondan sonraki düşüşlerde bende de endişe başlar. Yapacak bir şey var mı? -Yok tabi ki.

İnanın bu kadar aşağı gelmesini ben de beklemiyordum. Belik 9 lar ve oradan tekrar yukarı dönmesi mantıksız değildi

Ancak 7.50 nedir yani? Çok mantık dışı oldu.

Ben ne yaptım ? İnanın her tabanda alımlarım oldu, bugün de dahil. Yarın olursa yine almak zorundayım. Çünkü tabansız değilse bir yerden dönmeli. Yarın taban olursa belki bugünkünden de fazla alacağım. Portföy anlık Yüzde 65 MNDRS Yüzde 35 diğerleri oldu

Kendi kendime şöyle düşündüm; 11.50 Tavanda iken hepimizin hayali şuydu belki de; keşke 6-7 lerde iken daha fazla mndrs alsaymışım. Şimdi bu hayali gerçekleştiriyorum )

Umarım işin sonunda bu hisse satış bedelleri dönüp dolaşıp MNDRS in ilişkil taraflardan alacaklarının tahsilinde kulllanılacak ve yeni yatırımın finansmanında kullanılacak .... diye hayal ötesi güzel bir haber gelir.

Hepimiz için hayırlısı olur inşallah

İhracat haberlerini bekliyorum. Son 1 aydır Amerika ihracatı ne durumda?

Sayfa 514/748 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •