Bu gesan reklamları ne arıyor menderes topiğinde...yanlışlık oldu herhalde...
Bu gesan reklamları ne arıyor menderes topiğinde...yanlışlık oldu herhalde...
Yukarda sayın goncarov güzel yazmış.
Bu hisseyi geçen hafta 7.81 ortalama ile 150 bin lot aldım.Aslinda tahtacinin niyeti güzel bilancoyla assagilara salıp dökülenleri toplayıp yukarı surmekti.Ama ben yüksek miktarda alınca tahtayı kilitledi benide buraya hapsetti.Dun en yüksek 7.81 gördü.Adam maliyetini biliyorum sana zırnık koklatmam mesajı verdi bana bu uçan piyasada.
Velhasıl kelam ******i boktan bir şirketin yatirimcisiyiz.Soyle süper böyle güzel diye güzelleme yapılacak şirket değil.Gerci ülkenin tamamı böyle.
7.81 aşarsa anlayın ki benden ucuza almıştır yoksa zinhar o rakamı gecmez
Bu piyasa tecrübeli oldugunuzu düşünüyorum menderes gibi küçük hissede o kadar lot almak normal olarak dikkat çekecektir marta nisana kadar süründürecektir benım maliyetim 8 civarı haliyle zarardayım temel olarak bir sorun yok 10tlleri aşmalı martta ne olacak bakalım ...
fiyatın oturması en az 1 ayı bulur o kadar lot hazmedilmesi zaman alacak çok bakmayalım bu ara keyif vermeyecek
şirkete ortağız fiyata değil fiyat nasıl sasa hektaş smart gesanda olumlu yönde normal değilse
menderes fiyatıda 2 milyar değil düzelme olucaktır
Sayın cennetyolu bilançoda sorun yok sahibi kansız Gerçi bu ülke toptan böyle.Balik baştan kokmuş imam osurursa cemaat sıçar.Adamin hissesini alınca seni düşman belliyor.
Yüksek enflasyon düşük mevduat faizi uçan gayrimenkul fiyatları ile 20 yıllık emegimi çaldılar.Haram olsun.Eriyen paramı ne yapsam kurtaramiyorum çünkü organize bir kötülükle karşı karşiyayiz.Gemisini kurtaran kaptan.Benim gemi batali çok oldu
Yer İmleri