foçabeyi ne katılıyorum üstad slav kızlarının en çirkini ingilize 10 çeker. demekki genlerde yöneticilik emperyal olunca çirkin oluyorlar.
Dunyayi gezmi biri olarak
Guney londra uzerine tanimam
😀😀😀😀
Amme hizmetimiz devam ediyor
Su urunu cok ovmusler
25 de kupon vardi
1 kg mi 48 liraya geldi
https://m.trendyol.com/karlioglu/ana...chantId=116848
Hindistan bolgesi ve orta dogulu etnik yapi baskin londrada tabi hatiri sayilir asyali var demek istedim, sizin gbp sempatanizden kaynaklaniyor bu uk kadinlarini begenmeniz duygusal dusunmeyiniz lutfen [emoji23]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sogan ucmus ya dalmisiz buraya
Ben amerika kıtası hariç hemen her yeri gezmiş biri olarak genel ortalamada en iyi ekonomi slavlarda bence. Cekya ekonomisi bir başka hele. Tabi ki ingiltere ekonomisi de kalburüstü ama bir slav bir çek olamaz
Sn webster sizin belaliniz ekgyo ilgimi çekti.
Ya allah bismillah
7.95 ten lokman pasa aldim
Hayir ve dua ile
Sp vix artiyor - nasda k vadeli eksi - avrupa eksi bist asagi kiracak gibi xtkjs tutunmaya calisiyor
Jmk99
Neredesin emmi
Don artik
Valla bunalti geldi
Sensiz olmuyor
Gece 1 de mkk ya giren adamim ben kasinti tutar bakmassam [emoji4] neyle oyalanacagiz bu olmasa ama risk algim asiri dusuk tamam aft yay riskli hisse fonlari ama uzmez diye giriyorum uzmedi de hic onun disinda dovizde pozisyonum saglam alip satmam uc bes ne tasarruf olursa hic vergisine bakmam doviz alirim tdg ye dokunmam kendi yurur altin dusuk bulursam alir yastik altina atarim dugunlerde taktigimizdan bize firsat kalirsa trade mantigim hic yok bilmem de tamamen alip yatma ustune kurulu hayatim bir myfinans degilim vergi kesilecek diye nefes almayayim [emoji23]
Ama bu aralar mac ve tte ye gonlum kayiyor ama neticem yemiyor bu iki fonla ilgili mesela giris yerleri nereler olmalidir uzun sure takip ediyorsaniz bilgisi olan yazabilir mi ?
lokmanin her kademesi 0,12
7 kademe gitmis senin aldigindan beri yani + 0,84
Onur beni kiskaniyor
Onur beni kiskaniyor
Onur beni kiskaniyor
Nereler iste o duzeltme diye tabir edilen alan bisti spor hisseleriyle tutuyorlar yan tahtalar ile tutuyorlar bana titreme geliyor buraya para yatirlir mi diye [emoji23] ongordugunuz duzeltme seviyleri ve duzeltme periyodu uzunlugu nedir ?