Originally Posted by Webster 😀😀😀😀 Siz hic uk dakileri gordunuz mu? Bakin soruma dikkat Turkiyeye gelen ingilizi demiyorum Uk da gidip gordunuz mu? foçabeyi ne katılıyorum üstad slav kızlarının en çirkini ingilize 10 çeker. demekki genlerde yöneticilik emperyal olunca çirkin oluyorlar.
Originally Posted by Webster [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Siz hic uk dakileri gordunuz mu? Bakin soruma dikkat Turkiyeye gelen ingilizi demiyorum Uk da gidip gordunuz mu? Bir donem ingilterede bulunmus biri olarak 1) Latin 2) Slav 3) Pers SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dunyayi gezmi biri olarak Guney londra uzerine tanimam 😀😀😀😀
Originally Posted by Webster Dunyayi gezmi biri olarak Guney londra uzerine tanimam [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Sn webster londra indo mezopotamya gibi [emoji23] SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Webster Dunyayi gezmi biri olarak Guney londra uzerine tanimam Londra'da İngilizi kim kaybetmiş sen bulacaksın üstad? Slavdır o gördüklerin. Çektir, Ukraynalıdır ne bileyim en iyi Estondur vs.
Originally Posted by Webster . Üstad, Tahvil fonlarına dikkat çekmek isterim. Okonuda görüşünüz nedir. Örneğin HTT .
Amme hizmetimiz devam ediyor Su urunu cok ovmusler 25 de kupon vardi 1 kg mi 48 liraya geldi https://m.trendyol.com/karlioglu/ana...chantId=116848
Originally Posted by regal1 Üstad, Tahvil fonlarına dikkat çekmek isterim. Okonuda görüşünüz nedir. Örneğin HTT . Kimse almazken ben htt dzt alirdim Sonra ben ciktim Herkes girmeye basladi Bunlar bir dusmeye basladi akillara zarar Bist cakilinca bu tip fonlar uc defa cakiliyor
Forum Rules
Yer İmleri