Gundi,caho nun haricinde çok kişi var şort açanda , kimsenin sesi çıkmıyor.
ekstra yapıştırıcam diye bekleyen çok , ama bu sefer işler öyle değil .:)
Printable View
Gundi,caho nun haricinde çok kişi var şort açanda , kimsenin sesi çıkmıyor.
ekstra yapıştırıcam diye bekleyen çok , ama bu sefer işler öyle değil .:)
Artık sloganımızı da değiştirme vakti geldi.
Senin hisse düşmeyebilür ama viob mecbur düşer.
5 dakika bile dusmeye tahammülü yok
Millet satıp duruyor
Derinlikte görüyoruz bunu
:) babalar mal alıyor ky satiyor elindeki malı
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aşağı biraz salsa zaten bir çok kişi kapanıp, "long" olur büyük ihtimal...
Bir de öyle tokatlarlar sanırım..
Ama onu bile yapmıyor piyasa yapıcı, yakaladı tam olarak işini bitirmeden gevşetmeyecek, geçen seans içi olan hareket korku salma amaçlıydı..."Short" olanlar için bir umut öyle bir hareket olur diye serap gösterdiler..
Mart ayında olan hareketin ters yönlü, "slow-motion" olanı uygulanıyor..Dönüş öyle kolay olmaz diye düşünmekteyim..
Üstelik daha görsel ve yazılı basında borsa rekorlar kırıyor. reklamlarını da henüz görmedik...Bu seçim arefesine girdiğimizin beyanıdır zaten....Şahsen önümüzdeki yıl ortası başlarlar diye düşünüyordum, erken başladılar, ya hedef büyük yada başka bir planları var..
XTUMY vs XU030 grafikleri komedi. XTUMY bugün de eksi.
Rallinin bitme alametlerinden biri XU030 yatay, XTUMY bir süre artı giderse oluşabilir. O taraf çok cansız, muhtemelen KY borsa gidiyeah benim kağıt gitmiyeah modundadır, onları oyuna almadan oyunu bitireceğini düşünmem.
Düzeltme bekledikçe sürüyor, ceton atmadım makineye poz yok izlemeye devam hala.
Benim tahtaların saati geliyor level atlatmak için :)
aracı kurumlardan size bilgi mi geliyor? asla bilemezsiniz babalar mı mal alıyor yoksa sağ cep sol cep mi yapıyor ya da kafa bulandırmaya yönelik hisse virmanları mı.
ayrıca ky ni şu aşamada satması gayet doğal. 25 gündür aralıksız yükselen bir borsamız var. ky bu süreçte iyi kar etmişse reaiizasyon yapsın tabi.
ama derinlik ekranlarından aracı kurum işlemlerinden bakarak babalar alıyor demek doğru bir yorum olmaz.
THY Belarusa kaçak göçmen taşıyan havayolları arasında adı geçiyor.
Avrupadan gelecek haber bekleniyor
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim aklıma şöyle bir oyun geliyor, dolları 9.75 bandında tutup borsayı ne gadden yükseltebilürsek kâr deyip borsadan paraları katlayıp tekrar dollar alıp seneye 15 tl dollar yapmak
dikkat ederseniz dollar gram gevşemiyor, ya bist yalancı yada dolar. Çok pis bir oyun içindeyiz
Buradan %4-6 yukarısı dolar bazlı 2013'ten gelen ana düşüş trendinin üst kanalına denk geliyor. Orayı geçmesi çok zor bence şu anki şartlarda. Ne yapacak tek çırpıda gidecek değil ya oraya. Fakat bir yandan da alışlar bayağı kuvvetli görünüyor ve yabancı alımı gibi. Çok kafa karıştırıcı.
Kırmızı çizgiyi geçerek üstündeki mavi de mi duracak acaba
https://www.tradingview.com/x/sXlsRrsY/
Gerci halka arzlar ve cezalar orayı bitirmiş de olabilir. Ama tekrar çıldırırsa gram şaşırmam. Hayırlısı bakalımSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
154.65 TUPRS ..short
Adamlar balye balye para dağıtıyor :kahkah:
yok şumu olmuş , yok bumu olmuş ne ya,
trend di gördüğün an kıpraşmadan devam et,
hem çıkarken , hem inerken kazan .
Bak size nadide bir parça göstereceğim...
Ocak 2021 fiyatının üstünde nadir hisselerden biri...
https://i.hizliresim.com/k4y8wji.jpg
Taşınan Açıklar
https://megaimg.net/i/i/pgy2aw.png
Shortçuların biraz nefes alacakları tek zaman eli kulağında olan 5.1-5.2 düzeltmesi. Bu düzeltme sonrasında yani 5.2 dibinden sonra düşmanımın bile shortta kalmasını istemem. 3-4 ay long piyasası süresince ortada batmayan shortçu kalmaz. Şu yükseliş yaklaşık 20 gün sürdü ve ciddi anlamda canlar yandı. 5.3 ve 5.5 hareketi tamamen bitirir shortçuyu.
Hemen olmasa bile 5.3 dalgası sırasında 1800 ün rahatlıkla geçileceğini düşünüyorum eğer bizim angutlar yine bir hıyarlık yapmaz ise.
Yazıyı şimdi gördüm ama zaten yazdığım yazıda sorunun cevabı var.
Altın ons yatay dirence geldi .
BOFA aldığı sattığı
https://megaimg.net/i/i/eNGJnX.png
tüp birkaç sene evvel dibi olarak nitelenen 16 dalır dibine geldi diyebilürüz...
ben bu forumlada 16 dalırdan düb almayayım mı abey bu kaçar mı iletilerini okudum net hatılıyorum...16 dalır işine graftan falan bakmıyorum bu forumlarda bu yazıldı....pandemiden evvel 16 dibdir diyodu milled buna...
Bu yükselişi okutacakları hikayesi merak ediyorum bakalım ne koyacaklar milletin önüne. Bu kadarını düzeltmesiz götüreceklerini kimse beklemiyordu diye düşünüyorum.
APS takip eden bir arkadaş vardı ben çok hakim değilim aps lere bu denli aps olan ay oluyor muydu genelde 500k civarı diye hatırlıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi