Benim tahtaların saati geliyor level atlatmak için![]()
Benim tahtaların saati geliyor level atlatmak için![]()
Son düzenleme : sindoma53; 09-11-2021 saat: 16:12.
aracı kurumlardan size bilgi mi geliyor? asla bilemezsiniz babalar mı mal alıyor yoksa sağ cep sol cep mi yapıyor ya da kafa bulandırmaya yönelik hisse virmanları mı.
ayrıca ky ni şu aşamada satması gayet doğal. 25 gündür aralıksız yükselen bir borsamız var. ky bu süreçte iyi kar etmişse reaiizasyon yapsın tabi.
ama derinlik ekranlarından aracı kurum işlemlerinden bakarak babalar alıyor demek doğru bir yorum olmaz.
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
THY Belarusa kaçak göçmen taşıyan havayolları arasında adı geçiyor.
Avrupadan gelecek haber bekleniyor
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Benim aklıma şöyle bir oyun geliyor, dolları 9.75 bandında tutup borsayı ne gadden yükseltebilürsek kâr deyip borsadan paraları katlayıp tekrar dollar alıp seneye 15 tl dollar yapmak
dikkat ederseniz dollar gram gevşemiyor, ya bist yalancı yada dolar. Çok pis bir oyun içindeyiz
Hamdım Piştim Yandım
Buradan %4-6 yukarısı dolar bazlı 2013'ten gelen ana düşüş trendinin üst kanalına denk geliyor. Orayı geçmesi çok zor bence şu anki şartlarda. Ne yapacak tek çırpıda gidecek değil ya oraya. Fakat bir yandan da alışlar bayağı kuvvetli görünüyor ve yabancı alımı gibi. Çok kafa karıştırıcı.
Kırmızı çizgiyi geçerek üstündeki mavi de mi duracak acaba
https://www.tradingview.com/x/sXlsRrsY/
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Yer İmleri