Sayfa 512/1003 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,089 - 4,096 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Benim tahtaların saati geliyor level atlatmak için
    Son düzenleme : sindoma53; 09-11-2021 saat: 16:12.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,742
    Blog Entries
    6
    aracı kurumlardan size bilgi mi geliyor? asla bilemezsiniz babalar mı mal alıyor yoksa sağ cep sol cep mi yapıyor ya da kafa bulandırmaya yönelik hisse virmanları mı.

ayrıca ky ni şu aşamada satması gayet doğal. 25 gündür aralıksız yükselen bir borsamız var. ky bu süreçte iyi kar etmişse reaiizasyon yapsın tabi.

ama derinlik ekranlarından aracı kurum işlemlerinden bakarak babalar alıyor demek doğru bir yorum olmaz.

Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    5 dakika bile dusmeye tahammülü yok
    Millet satıp duruyor
    Derinlikte görüyoruz bunu
    babalar mal alıyor ky satiyor elindeki malı

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

THY Belarusa kaçak göçmen taşıyan havayolları arasında adı geçiyor.
    Avrupadan gelecek haber bekleniyor

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Aşağı biraz salsa zaten bir çok kişi kapanıp, "long" olur büyük ihtimal...
    Bir de öyle tokatlarlar sanırım..

Ama onu bile yapmıyor piyasa yapıcı, yakaladı tam olarak işini bitirmeden gevşetmeyecek, geçen seans içi olan hareket korku salma amaçlıydı..."Short" olanlar için bir umut öyle bir hareket olur diye serap gösterdiler..

Mart ayında olan hareketin ters yönlü, "slow-motion" olanı uygulanıyor..Dönüş öyle kolay olmaz diye düşünmekteyim..

Üstelik daha görsel ve yazılı basında borsa rekorlar kırıyor. reklamlarını da henüz görmedik...Bu seçim arefesine girdiğimizin beyanıdır zaten....Şahsen önümüzdeki yıl ortası başlarlar diye düşünüyordum, erken başladılar, ya hedef büyük yada başka bir planları var..
    Benim aklıma şöyle bir oyun geliyor, dolları 9.75 bandında tutup borsayı ne gadden yükseltebilürsek kâr deyip borsadan paraları katlayıp tekrar dollar alıp seneye 15 tl dollar yapmak
    dikkat ederseniz dollar gram gevşemiyor, ya bist yalancı yada dolar. Çok pis bir oyun içindeyiz
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    XTUMY vs XU030 grafikleri komedi. XTUMY bugün de eksi.

Rallinin bitme alametlerinden biri XU030 yatay, XTUMY bir süre artı giderse oluşabilir. O taraf çok cansız, muhtemelen KY borsa gidiyeah benim kağıt gitmiyeah modundadır, onları oyuna almadan oyunu bitireceğini düşünmem.

Düzeltme bekledikçe sürüyor, ceton atmadım makineye poz yok izlemeye devam hala.
    Abicim orada zaten iş bitti..bir tur daha orayı almazlar..bist30 yükselirken oraya veriyor güzel güzel, bist30 düşmeye başlarsa orada tabanlar havada uçuşur.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim aklıma şöyle bir oyun geliyor, dolları 9.75 bandında tutup borsayı ne gadden yükseltebilürsek kâr deyip borsadan paraları katlayıp tekrar dollar alıp seneye 15 tl dollar yapmak
    dikkat ederseniz dollar gram gevşemiyor, ya bist yalancı yada dolar. Çok pis bir oyun içindeyiz
    Yav dolar nasıl gevşeyecek ,
    yüksek kur -ihracat diyorlar
    bu hikaye olmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yav dolar nasıl gevşeyecek ,
    yüksek kur -ihracat diyorlar
    bu hikaye olmaz.
    Tamam işte bende onu diyorum dollar gevşemezse dollar bazlı yeni dip tazeliycez önümüzdeki senelerde,
    dollar gevşemezse
    Bistteki çıkış çok sağlıklı değil
    uç ve çakıl
    Hamdım Piştim Yandım

8. Buradan %4-6 yukarısı dolar bazlı 2013'ten gelen ana düşüş trendinin üst kanalına denk geliyor. Orayı geçmesi çok zor bence şu anki şartlarda. Ne yapacak tek çırpıda gidecek değil ya oraya. Fakat bir yandan da alışlar bayağı kuvvetli görünüyor ve yabancı alımı gibi. Çok kafa karıştırıcı.

Kırmızı çizgiyi geçerek üstündeki mavi de mi duracak acaba
    https://www.tradingview.com/x/sXlsRrsY/
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Sayfa 512/1003 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •