Hoş buldum kıymetli dostum el turco :)
memet abi geldi ..ee bende geldim ..emir büyük yerden :rules:
Printable View
Sonunda BBVA'dan Garanti Bankası hisse geri alımında resmi onay çıktı.
SPK haftalık bülteninde, Türkiye Garanti Bankası A.Ş. nin sermayesinin yüzde 49,85 ine sahip olan Banco Bilbao Vizcaa Argentaria, S.A. (BBVA)'nın Garanti Bankası'nın hisse geri alımını onayladığını duyurdu.
SüReç Nasıl işleyecek
İsteyen bu fiyattan verecek.
Gönüllü çağrı var. Ama Bende GARAN olsa bu fiyattan mal vermem.
en azından fiyat belli oldu 12.20 ye alır mı bence almaz çeker 12.40-50 limsedende almaz tutar oralarda demek ki vedalaşma vakti geldi
Mehmet abi NİN DEDİĞİ GİBİ vob; SIKINTIDIR.
Makas olayı işi bitiriyor.Makası isterse 40 isterse 100 puan yapar.Kimse bir şey diyemez.
Bakın mesela dün 60 puandı.Bu kapanışta 40 oldu...o 20 puan 60 kontratta 12.000 tl.ediyor...
Adam kafadan size bunu geçiriyor.
VOBU AZ NAKİTLE HAREKET ETTİRİRSİNİZ..ZATEN STOPLAR ÇALIŞTI MI KENDİLİĞİNDEN GİDER.
Tebrikler keremalkm abi, tarkank abi ye dediydim keremalkm abi işini bilir deye, güzel fışkırttın abi :bravo:
Zaten BBVA da kasasından garanti bankasının hepsini alacak bir para çıkmasını istemiyor.Yaptığı alım çağrısıyla hisse senedinin fiyatı yükselince çağrı fiyatından çok az kişi satacak ya da kimse satmayacak.
Sonuçta BBVA hem çoğunluk hissesine sahip olacak, hem çoğunluk hissesine sahip olunca geri kalanına alım çağrısı yapma yükümlüğünü yerine getirmiş olacak, hem de çoğunluk hissesi için kasasından çok az para çıkmış olacak.(Mesela BBVA garanti bankasındaki hissesini %49.85'ten,%50.05'e çıkartıp çoğunluk hissesine kasasından çok az para çıkışıyla sahip olacak)
NOT:Garanti bankasının içini kimse BBVA'dan daha iyi bilemez.Daha yüksek fiyattan alım talebinde bulunmuyorsa bir nedeni vardır.
Şindi yarınki fışkırtmanın debisi nasıl olcak onu da Ayasofya abiye soralım, direk tavana yapıştırırmı şortunu abi ne diyon
GARAN kapanışı da müthiş yani...tam haber geldiği gün 12,20 kapanış yapmış...bu borsa sahipsiz değil usta...
3.50 USD maliyetli GARAN lar var..
nasıl olacak bu iş?
fiyat revize edilip ,onansaydı farklı olurdu.. zor
Şuan vadeli epey yukarıda
Yurtdışı iyi değil.
Pozitif olan ne var
Garanti haberi iyi olmaması lazım değilmi.
Anlamadım Yanı
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çağrıda çok veren olur.
Bugüne kadar çağrı yapıpta vermeyen olmadı..
Çok azı kalır...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankanın içiyle alakalı değil ülkedeki belirsizlikten ötürü olabilir hükümetin değişeceğini bir bilse yatırımcılar ve aklı başında insanlar birçok şey tahminimizden hızlı düzelecek naci ağbal görevden alınmadan işler kötüydü ama şimdiki gibi cdslerin temerrüde yakın fiyatlaması v.s yoktu.
Yani assa 1-2 yapıyor veya ....
memet abi değerli şahsında tüm dostlarıma huzurlu geceler :)
https://i.hizliresim.com/8yuqfum.jpg
VOB YAPMAYİN hayatınız kayar..
memedabigelmişneolacakşimdiarzularşelalemi
Tam mastürbasyon oldu bu borsa
Burada teknik analizci ne yapıyor soyliyim.
Bu assa açılan dalga itki alıyor 1
Geri alim 61.8 de cort açtı şuan 76,4 e aldı teknikci cortta.
Şimdi böyle ileri geri yapsa..
Dalga belli değil...
Yarın açılışta bir açıklama şak zirve uzeri teknikci battı..
Arkadaşlar teknik analiz diye birşey yoktur lütfen VOB YAPMAYİN teknik felan diye her şeyinizi kaybedersiniz .
Çünkü ne aciiklama geleceğini bilmiyorsun..
Revize gelirse borçlu kalırsın..
Sakın sakin VOB YAPMAYİN
Yarın pala 1 Nisan şakası yapacakmış.
Dedim dimi temettüden dolayı şort açanları nasıl avlayacaklarını?
Mahallenin delikanlıları şort açacak puanları kapacak diye? :)
Al sana şort.
2550 den 300'e kadar 50 puana 1 adet şort açacağım.
Bunu diğer vadeden yapacağım 1 aylık vadede uğraşmak istemem. (Haziran vade)
Yatırım tavsiyesi değildir.
Tahta 80 triylon para çıkış var.
Bak gece cort açarsın sabah revize 80 milyonun 20 milyonunu yakarlar
Gelir burada 500 milyon kazanır.
480 milyon kar edeer
Sen herseyini kaybedersin
Sakın VOB YAPMAYİN
Bilmediğiniz iş yapıyorsunuz gelecek açıklamalar veya gelişmeleri bilemezsiniz. Bu oyun değil.
Milas ta zeytin ağaçlarını sigdaramamislar ormana,sokuyorlarmis ,bu ne iştir yaww
Lay lay ne olacak yaav diye cort açarsın kumpas.. sabah kağıtlar tavan kilit 2 gün. Yapma..
Sonra taban serisi çekse ne olur sen battin ömrün 1 gün
VOB YAPMAYİN
VOB YAPMAYİN.
Gelecek açıklamalari bilmiyorsun.. kimsin sen ya aynaya bak. 20 lir uxuza benzin Alaçam diye kuyrukta bekliyorsun. Gelip burada herseyini kaybediyorsun..
Kendine sor kimsin sen ne biliyorsun
Teknik analiz diye birşey yoktur
Yeterince zihinler açıldı mi..
Yok abi az daha fışkırttırırsa olucak
Borçlu kalırsın inflection pointte market.. ...
Borclu kalacağını düşün ve attığın zarı bırak..
Adios
Tavan isterük
Topigide kapatın