Sayfa 512/1007 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 4,089 - 4,096 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Abi bana sert çıkınca aklım çıkıyor. Az önce elimde gofret vardı tam yiyordum sen kızınca yarım saattir gofretin ambajini arıyorum kağıdı yok. Tuvalete gidince bakacağız artık.

2. Tebrikler keremalkm abi, tarkank abi ye dediydim keremalkm abi işini bilir deye, güzel fışkırttın abi
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Sonunda BBVA'dan Garanti Bankası hisse geri alımında resmi onay çıktı.

SPK haftalık bülteninde, Türkiye Garanti Bankası A.Ş. nin sermayesinin yüzde 49,85 ine sahip olan Banco Bilbao Vizcaa Argentaria, S.A. (BBVA)'nın Garanti Bankası'nın hisse geri alımını onayladığını duyurdu.

SüReç Nasıl işleyecek

İsteyen bu fiyattan verecek.
    Gönüllü çağrı var. Ama Bende GARAN olsa bu fiyattan mal vermem.
    Zaten BBVA da kasasından garanti bankasının hepsini alacak bir para çıkmasını istemiyor.Yaptığı alım çağrısıyla hisse senedinin fiyatı yükselince çağrı fiyatından çok az kişi satacak ya da kimse satmayacak.
    Sonuçta BBVA hem çoğunluk hissesine sahip olacak, hem çoğunluk hissesine sahip olunca geri kalanına alım çağrısı yapma yükümlüğünü yerine getirmiş olacak, hem de çoğunluk hissesi için kasasından çok az para çıkmış olacak.(Mesela BBVA garanti bankasındaki hissesini %49.85'ten,%50.05'e çıkartıp çoğunluk hissesine kasasından çok az para çıkışıyla sahip olacak)

NOT:Garanti bankasının içini kimse BBVA'dan daha iyi bilemez.Daha yüksek fiyattan alım talebinde bulunmuyorsa bir nedeni vardır.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    güzel işlemdi tebrikler...düşen bıçağı tuttun ama eli kolu kesmeden palaya sapladın
    arasıra denk geliyor..
    sabah TPRAS 206 çıktım..vadeliyi.. petrol %-5 olunca, düşer dedim,stop. çıktı

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler keremalkm abi, tarkank abi ye dediydim keremalkm abi işini bilir deye, güzel fışkırttın abi
    sağol.. attık,tuttu..
    250 tekrar deneyebilir yarınhatta 249.. çıkışına kanma.
    yukardan short açmayı sever iblis..

6. Şindi yarınki fışkırtmanın debisi nasıl olcak onu da Ayasofya abiye soralım, direk tavana yapıştırırmı şortunu abi ne diyon
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    GARAN kapanışı da müthiş yani...tam haber geldiği gün 12,20 kapanış yapmış...bu borsa sahipsiz değil usta...

3.50 USD maliyetli GARAN lar var..
    nasıl olacak bu iş?

fiyat revize edilip ,onansaydı farklı olurdu.. zor

Sayfa 512/1007 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •