Tebrikler keremalkm abi, tarkank abi ye dediydim keremalkm abi işini bilir deye, güzel fışkırttın abi![]()
Hamdım Piştim Yandım
Zaten BBVA da kasasından garanti bankasının hepsini alacak bir para çıkmasını istemiyor.Yaptığı alım çağrısıyla hisse senedinin fiyatı yükselince çağrı fiyatından çok az kişi satacak ya da kimse satmayacak.
Sonuçta BBVA hem çoğunluk hissesine sahip olacak, hem çoğunluk hissesine sahip olunca geri kalanına alım çağrısı yapma yükümlüğünü yerine getirmiş olacak, hem de çoğunluk hissesi için kasasından çok az para çıkmış olacak.(Mesela BBVA garanti bankasındaki hissesini %49.85'ten,%50.05'e çıkartıp çoğunluk hissesine kasasından çok az para çıkışıyla sahip olacak)
NOT:Garanti bankasının içini kimse BBVA'dan daha iyi bilemez.Daha yüksek fiyattan alım talebinde bulunmuyorsa bir nedeni vardır.
Şindi yarınki fışkırtmanın debisi nasıl olcak onu da Ayasofya abiye soralım, direk tavana yapıştırırmı şortunu abi ne diyon
Hamdım Piştim Yandım
GARAN kapanışı da müthiş yani...tam haber geldiği gün 12,20 kapanış yapmış...bu borsa sahipsiz değil usta...
3.50 USD maliyetli GARAN lar var..
nasıl olacak bu iş?
fiyat revize edilip ,onansaydı farklı olurdu.. zor
Yer İmleri