Tebrikler keremalkm abi, tarkank abi ye dediydim keremalkm abi iþini bilir deye, güzel fýþkýrttýn abi![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Zaten BBVA da kasasýndan garanti bankasýnýn hepsini alacak bir para çýkmasýný istemiyor.Yaptýðý alým çaðrýsýyla hisse senedinin fiyatý yükselince çaðrý fiyatýndan çok az kiþi satacak ya da kimse satmayacak.
Sonuçta BBVA hem çoðunluk hissesine sahip olacak, hem çoðunluk hissesine sahip olunca geri kalanýna alým çaðrýsý yapma yükümlüðünü yerine getirmiþ olacak, hem de çoðunluk hissesi için kasasýndan çok az para çýkmýþ olacak.(Mesela BBVA garanti bankasýndaki hissesini %49.85'ten,%50.05'e çýkartýp çoðunluk hissesine kasasýndan çok az para çýkýþýyla sahip olacak)
NOT:Garanti bankasýnýn içini kimse BBVA'dan daha iyi bilemez.Daha yüksek fiyattan alým talebinde bulunmuyorsa bir nedeni vardýr.
Þindi yarýnki fýþkýrtmanýn debisi nasýl olcak onu da Ayasofya abiye soralým, direk tavana yapýþtýrýrmý þortunu abi ne diyon
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
GARAN kapanýþý da müthiþ yani...tam haber geldiði gün 12,20 kapanýþ yapmýþ...bu borsa sahipsiz deðil usta...
ÜYELÝK : KASIM 2006
3.50 USD maliyetli GARAN lar var..
nasýl olacak bu iþ?
fiyat revize edilip ,onansaydý farklý olurdu.. zor
Yer Ýmleri