Amann. Kent mi dediniz, birdaha bulasmam.. sekerlerini almiyorum, Oreo gorunce basimi ceviriyorum :(
sanirim yanlis zamanda yanlis fiyatlardan aliyorum bu hisseyi..
Printable View
PETKİM İşte [emoji1250][emoji1250][emoji1586][emoji1586]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bende ona bakiyordum. borsanin ralliye 12 ocakta basladigini dusunursek, petkm de o zamandan beri garanti getirili fonlar gibi yukselmis. hatta 5-8 mayista sicramasi var.
petkm
12/01 acilis 3.52
08/06 kapanis 5.75
getiri 63%. 6 ayda.
simdi arada bazi hisseler firliyor, batiyor cikiyor vs. bu heyecan yasanabilir tabi ama petkm gibi garanti hisseler varken butun gun bu analizler hengameler neden :)
su hisseyi stop lossla takip etsen. 100bin koyup ekrani kapatsan. aylik maasin 10bin tl ye geliyor :)
---------------------------
Tupras da ayni.
12/01 fiyati 66.70
07/06 fiyati 98.25
6 ayda getiri 47%.
hatta tuprasin cikisi daha gerilerden basliyor fakat ivmesi petkm kadar dik degil.
konuyu dagitiyorum ama katar isinden bisey cikacagini sanmiyorum.
sayin cumhurbaskanimiz ne dedi. bu isin arkasinda bisey var ama henuz anlayabilmis degiliz.
vatandasin bildigi bir seye henuz anlamis degiliz deniliyorsa merak edecek birsey yok demektir. herkes birbirine politik mesajlar veriyor iste, cark donuyor.
bunda anlamayacak bir sey yok. iste trump arabistana gitti silah satmaya. araplar da amerikayla anlasma yapmanin verdigi rahatlikla katara yuklendi. katar da geri adim atmayi tercih etti. turkiyede arabulucu goruntusu verdi fakat katar menseili sicak parayi ve yatirimlari urkutmedi. biz de en az katar kadar geri adim attik yani. amerika suriyede turkiyeyi saf disi birakti fakat etkisi borsada hic hissedilmedi. onun gibi birsey oldugunu dusunuyorum.
Aynen katılıyorum Emre
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizlerin düşüncesi değil piyasanın düşüncesi önemli
borsa kapanırken usd 3,5340 idi şu an 3,5520
tc nin cds leri 193,90 dı şu an 197,02
katar tezkeresi de meclisden geçti
dandirik Katar arabını bizim mehmetçik mi koruyacak
yani piyasa karar verecek
piyasa da belirsizlik var ise kenarda olmak iyidir
üstelik bu kadar yükselmiş bu borsa da daha da iyi dir
Katar işinden önce Suudların ABD ye 750 ilk resti sonrasında ABD nin mal varlıklarını dondurma tehdidi ve peşine silah satışı. Belki de paraları bir kısmını silah olarak ödemek ve bazı politik salvolar şartıyla serbest bıraktılar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi de bu bahsettiğiniz BAYAT
yani etkisi oldu ise de eski
geçti gitti
KATAR taze ve henüz etkileri ve nereye gittiği Türkiye yi nereye çekeceği BELİRSİZ
borsanın en sevmediği durum BELİRSİZLİK
üstelik konu KATAR olunca
şu anda ülkemiz için hem EKONOMİK hem ULUSLARARASI POLİTİK BELİRSİZLİK
oluşturuyor
Sn Volbor sizin gördüğünüz bu " riski " buraya yatırım yapan para babaları bilmiyor mu sanki. Güldüm valla. Ortalıkta bu kadar para dolaşırken borsaya kolay kolay birsey olmaz. Nacizane fikrimdir.
Maktk ne oldu öle anlayan varmı acep
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinde aksa olab
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pardon eksik oldu. elinde aksa olan veya aksa ile ilgili yorum yapabilecek olan var mı
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CRDFA / Günlük
Kirilim takip edilmeli. Son günlerdeki hacim artışı fiyatın yukarı yönlü kırılma ihtimalini arttırıyor. YTD
Sn. Sacro senin yorumların da çok önemli. Sabah incelemistim senden önce yazdim ama kusura bakmazsin umarım.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...92acb2305f.jpg
bilanço beklentisiyle almıştım,
dünkü haber üstüne baya iyi oldu.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/611329
orta-uzun vade için fiyat hala uyun olabilir.
Daha dün gibi 4.50 lerden 3.80 inmişti yuklu hisse mi satmislardi icimden ne oldu sacro dedim petkim petkim diyordun hoca yine bizi madara etti,ky en buyuk hatası boyle sağlam kagit almayip az cikar bunlar bize günlük yuzde 10 tavan yapacak hisse lazim deyip yıllarca surunmek uykusuz geceler oysaki al petkim aylik duzenli maas gibi rahat uyu biz adam olmayiz
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petkim.muhabbeti yaptigimizin ertrsi gunu durduk yere 3% prim yapti bu kadar olur. Ben endeksin biraz daha gerileyecegini dusunuyodum. Petkim yerinde sayiyordu. 15dk sonrs sok dalgasi geldi :)
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:))
aynen ben yeni basladim :))
aynen oyle.
bende mesela endeksin gerileyecegini dusunuyorum 1 2 haft sancili olabilir.
ama ne gerek var 5 10 kademe alttan almak icin koskoca kagidimi satalim demi :))
4 liralardan beri millet satiyo alttan almak icin hic biri alamadi.
zaten boyle kagitlar alttan alis firsati verdigi zaman cokerler.
mesela 5.80 diyelim 5.50 dustu aldin hooop 5 lirada bulursun kendini sonra bura destek arttirayim dersin 5 kirilir :)
sonra sen aldikca duser aldukca duser.
yani taktik bu olmamali.
kagidi aldinmi kagit cikmali yukarda yine almalisin. sen aldikca cikmali. maliyeti pramit yapa yapa yukseltmek lazim.
oysa ky napar maliyet dusurerek pacal yapar.
yillardir borsadayim. cok tanidigim kagit degilse hayatta pacal yapmam.
herkese tavsiye ederim.
borsada kazanamamanizin tek sebebi alis islemlerinizdir. buda pacaldan dolayi olur.
laflarim size degil sizi alintilayip genele yazdim :)
Estafur fikir alisverisi yapiyorux. Dun bi video izledim. Borsada nasil kazanilir diye. Kisaca surekli dusen bir hissede surekli alim yaparak maliyet dusurme yontemini anlatiyor.
Simdi boyle birsey kumardan baska birsey degil. Hisse dusuyorsa, cikacagina inanmayip maliyet dusurmek icin aliyorsan cikmakta gec kalmissin demektir.
1tlden 1bin tllik aldin hisse dustu 0.75e 1bin tl daha aldin, alabildigin hisse sayisi artti. Dustu 0.60a ayni mantik. 0.50 ayni mantik. Bu mantik benxe tehlikeli. O zaman bekle 0.50yr dussun. Cikarken 0.60ta al daha cok hisse almis olursun.
Dipten girmeeye calismak yerine trendi baslamis bir hisseye girmek yada trendin baslamasini beklemek bizler icin daha guvenli sanirim.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sacro hocam sizin nefesiniz kuvvetli bir üfleyinde PETKM bize 5.60 larda bir alım fırsatı versin 😀
Tekrar 5 hatta daha altını görür enseyi karartmayin..:)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EKGYO Günlük
Sacro yükselecek diyorsa vardir bir bildiği. Ama zamanı var daha sanırım. Ytdhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...82330c3f91.jpg