Sayfa 515/1200 İlkİlk ... 154154655055135145155165175255656151015 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Estafur fikir alisverisi yapiyorux. Dun bi video izledim. Borsada nasil kazanilir diye. Kisaca surekli dusen bir hissede surekli alim yaparak maliyet dusurme yontemini anlatiyor.

Simdi boyle birsey kumardan baska birsey degil. Hisse dusuyorsa, cikacagina inanmayip maliyet dusurmek icin aliyorsan cikmakta gec kalmissin demektir.

1tlden 1bin tllik aldin hisse dustu 0.75e 1bin tl daha aldin, alabildigin hisse sayisi artti. Dustu 0.60a ayni mantik. 0.50 ayni mantik. Bu mantik benxe tehlikeli. O zaman bekle 0.50yr dussun. Cikarken 0.60ta al daha cok hisse almis olursun.

Dipten girmeeye calismak yerine trendi baslamis bir hisseye girmek yada trendin baslamasini beklemek bizler icin daha guvenli sanirim.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    )

aynen ben yeni basladim )

aynen oyle.

bende mesela endeksin gerileyecegini dusunuyorum 1 2 haft sancili olabilir.

ama ne gerek var 5 10 kademe alttan almak icin koskoca kagidimi satalim demi )

4 liralardan beri millet satiyo alttan almak icin hic biri alamadi.

zaten boyle kagitlar alttan alis firsati verdigi zaman cokerler.

mesela 5.80 diyelim 5.50 dustu aldin hooop 5 lirada bulursun kendini sonra bura destek arttirayim dersin 5 kirilir

sonra sen aldikca duser aldukca duser.

yani taktik bu olmamali.

kagidi aldinmi kagit cikmali yukarda yine almalisin. sen aldikca cikmali. maliyeti pramit yapa yapa yukseltmek lazim.

oysa ky napar maliyet dusurerek pacal yapar.

yillardir borsadayim. cok tanidigim kagit degilse hayatta pacal yapmam.

herkese tavsiye ederim.

borsada kazanamamanizin tek sebebi alis islemlerinizdir. buda pacaldan dolayi olur.

laflarim size degil sizi alintilayip genele yazdim
    Hocam aynen beni anlattınız, dün PETKM durağan gidiyor, biraz alttan tekrar alayım diye 5.62 den sattım 10 dk geçmeden pirimlendi, iki gündür arkasından bakıyorum. Alamayınca tavsiyenize uyarak EKGYO aldım. Hayırlısı olur inşallah, herkese bol kazançlar

3. Sacro hocam sizin nefesiniz kuvvetli bir üfleyinde PETKM bize 5.60 larda bir alım fırsatı versin 😀

4. Tekrar 5 hatta daha altını görür enseyi karartmayin..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by fourseason Yazıyı Oku
    Hocam aynen beni anlattınız, dün PETKM durağan gidiyor, biraz alttan tekrar alayım diye 5.62 den sattım 10 dk geçmeden pirimlendi, iki gündür arkasından bakıyorum. Alamayınca tavsiyenize uyarak EKGYO aldım. Hayırlısı olur inşallah, herkese bol kazançlar
    emlak konut adamı hasta eder. çıkarkende düşer, düşerkende dibini bulacam diye uğraşan bir hisse.

6.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Tekrar 5 hatta daha altını görür enseyi karartmayin..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nerede o günler Sn.brsci keşke...

7. EKGYO Günlük

Sacro yükselecek diyorsa vardir bir bildiği. Ama zamanı var daha sanırım. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by tyro Yazıyı Oku
    EKGYO Günlük

Sacro yükselecek diyorsa vardir bir bildiği. Ama zamanı var daha sanırım. E
    Ben bilmez SACRO bilir. Bindik bir alemete ..... 😀😀😀. Üstadın canı sağ olsun....

Sayfa 515/1200 İlkİlk ... 154154655055135145155165175255656151015 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •