Yarın 2.04 üstü, cumayada 2.30 üstü kapatsak tadından yenmez,bunun sonu iyi bir fiyattır ama bu 3 ay mı sürer, 6 ay mı, 1 sene mi sürer bilemem.
Printable View
Yarın 2.04 üstü, cumayada 2.30 üstü kapatsak tadından yenmez,bunun sonu iyi bir fiyattır ama bu 3 ay mı sürer, 6 ay mı, 1 sene mi sürer bilemem.
Bıyıklı yabancı mı bilinmez ama,%2 den %14 çıkmış yabanci payı,mali durumu diğer kulüplere göre iyi,sportif anlamda şampiyonluğu sonuna kadar kovalama ihtimali gs fb bjk den az değil.tek olumsuz tarafı bedelli kararı verebilme ihtimali.2 liradan 11 i görmüş 2010 2011 sezonunda.nerdeyse 5 katını geçmiş.hayaller hayaller... umarim gerçekleşir...
S. A. Günaydın, bedelliyi daha 4-5 ay önce mi ne yaptılar, halka arz şeklinde oldu.
Nerde bu millet nerde bu devlet bu hafta cinconu yenecez baska yolu yok sampiyonluk havasina girecez
Trabzon maçi kaybetmesin yeter seyirciyi kazanacak topculari takipte çogu yabanci kulup şimdiden talip hayirlisi olsun
Katarlı lar spor klubu alacak muhabbeti yine çıkacak herhalde.
Geçen seferde 2 li fiyatlardan böylesi bir muhabbet yapıldıydı.
2,50 lerden verip gittilerdi.Yine geldiler.
yatırım tavsiyesi değildir.
Muhtemel gs galibiyetini fiyatlıyor gibi
Kendi.adıma 8000 kot hissemi kademeli alımlarla son 18 ayda 26000 ‘a çıkardım 2012 den beri ağırlıkla sövdüğüm hissede ilk defa kar yazdım 10000 adetini bugün satarak ilk defa yüzümü güldürdün tspor geri kalan kısmıyla devam sevgili sıkıntılı ve uzun süredir bu forumda benim gibi sinirlerini harap eden hissedaşlarımda umarım bir miktar rahatlamışlardır
Daha önce de yazdım miras bırakacağım diye, güzel bir hafta olmuş. Diğer hesabımdan 0,88-1,00 dan aldıklarımı bugün postaladım, diğer hesaptakinin maliyeti de nihayet buralara yakın. Ama o miras. Ayrıca Yazdıklarım arşivde var. Her kelimesinin hâlâ arkasındayım. Umarım eskilerin yüzü bir nebze olsada gülüyordur. Bol kazançlar, şimdi hafta sonu maçı için sinerji zamanı. Mali yapı düzelmeden hiçbir şey olmazdı, umarım böyle devam ederler. Ytd.
bu haftada galip gelirse önü iyice açılır....spek ne yapar göreceğiz.............mayısta hepsi şekillenir....şampiyon olacak en önde finişe girer..
kademeli ala ala 9 yıl geçti. Sadece bu yıl 100bin lot aldım, nihayet ortalamayı düşürdüğüm için zarar cıktı.
Ama 9 yıl bekleyenler için bu fiyatlardan satış yapmak fikrimce hata olur. Bu hisse eminim düşüşe geçtiği fiyatlara gelecek ama bu 3-5 yılı bulabilir.
Inşallah hepimizin yüzü güler.
Yatırım tavsiyesi ne haddime.
Haftaya dikkatli olun derim.
Çok şişirilmiş bir hisse!
Önce beni yalanlayacak bir hareket çekip ardından sizleri uzebilir.
Elbette y.t.d.
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her halükarda satın alınmış bir hayali yada galibiyeti fiyatladı zaten!GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hele bir maçı görelim sonra da kağıdı görelim. Galibiyet durumunda buraların hızla geçileceğini mağlubiyet durumunda ise kısa bir çekilmenin ardından tekrar harekete devam edeceğini düşünüyorum. Tamamen hissiyattır.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
S.a.Zararda olan arkadaşların uzun bir zamandan sonra artık kazanca geçmesi çok sevindirici.Cuma günü bir çok hissedarlar yeterli karı görünce satmış,kimileri de pazar akşamki maçdan dolayı kararsızlıklarını vermiş olduğu durumdan ayrıldı.Dün tahta acayipti,k.yatırımcı tek tuşla çıktı bazen bozulmalar oldu ama mükemmel kapandı hisse.
Maçın sonucu orta vadede hisseyi çok etkilemez,iddia gibi düşünüp hisse alınmaz,lig uzun bir süreç,pazartesi ve salı sert hareketlere maruz kalıcak hisse.Şahsi düşüncem yenilirse biraz çekilme olur oda 1,88-189 lara,en kötü 1,80 ler,yenerse 2,28-2,29 en fazla 2,40 a (2,40 güçlü bir direnç) olur diye umuyorum,bu hareketlerin hepsi sert olabilir,paniğe gerek yok.
Orta vade hedefi daha da yukarılar olduğunu düşünüyorum,inşallah yatırımlarımızın karşılığını alırız.(maç tahminim 5-2 :ok: )
Elimde Tspor var ama riski bende yarıladım.
berabere kalır veya yenilirse bana alım fırsatı vermiş olur diye düşünüyorum.
maçın sonunda değilde öncesinde bu yorumu yapabiliyorsam tahta yapıcıda bunu fiyatta zaten ayarlamıştır:yes:
Şu an almayın derim.
Mutlaka bir geri çekilme olacak.
Teknik olarak çanak tamamlandı.
Ben açıkçası 1.60 seviyelerine kadar bir geri çekilme bekliyorum.
Bu hafta spor hisselerinden uzak durun derim.
Eskiden kafkas026 nick'li olarak yazardım.
Ve eskiler beni gayet iyi tanır.
Ama söylediklerim asla y.t.d.GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 yıl bir hissede bekleyebilen olacağını hiç sanmazdım. Tebrik ederim. Ozaman siz hiç bir hissede zarar etmezsiniz. Sabrınıza hayran oldum. Tekrar tebrik ederim.SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 5 dakikada %10 gitti..
Hiç sorma, sinir oldum atamadıkları pozisyonlara, o deil de ben gs liyim tspor atağa kaltgında yerimde duramadım.
Neyse malubiyetten iyidir.
Öyle yada böyle Bu hafata 2.28-2.2
30 görür hisse.
Tşk ederim kardeşim. 2-3 yıl daha bekliycem ve eminim düştüğü yerlere çıkacak. 40 yıl bekleyip emekli ikramiyesi 100-150 bin alınabilen bir ülkede 5-10 yıl bekleyip milyon kazanılabilir. 20 yıl önce aldığım finansbank 1.60 di bugün qnbfinans olarak fiyatı 62 liralarda. Hesap ortada, inşallah bizim gibi emeklilik bekleyenler hep kazansın. Selamlar
Objektif bi öngörü yapayım.
Bu skorlar eğer bjk yener ise bu hafta bjk ye yarar.
Ts tahtası tüm haftayı galibiyete göre aşırı yukarı fiyatladı. Sert bi geri çekilme olursa şaşırmam.
Fb tahtası ortada bi fiyatlama ile gidiyordu 2-3 haftadır. Hafif geri çekilme olabilir. Çarşambadan sonra tekrar dengeyi bulur diye düşünüyorum. Yargıtay kararına kadar sert yukarı hamleler beklemiyorum.
Gs tahtası da stabil orda ne olur pek bi öngörüm yok. Bedelli ve Florya belirsizlikleri tahtayı etkiler.
Bjk eğer yenerse, kar realizasyonları hariç trend yukarı gibi.
Yatırım tavsiyesi olamaz değildir. Şahsi tahmin ve öngörü değerlendirmeler..
Bak, 20 yıldır finansbank'ı da satmadım deme, çaltarım bak. Kâr'ın ve sabrın çok olsun.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumda 9 yıl + çok arkadaş var. Ama maliyetler ve kağıdın saçma hareketlerine karşı oluşan bir sessiz takip durumundayız daha çok. Bu hafta da sessizlik iyi olacağa benziyor. Beraberlik bir miktar satış yemesine sebep olur tabi ama sonra toparlar diye umuyorum. Herkese iyi haftalar şimdiden.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mac tamemen planlanmiş.kurma anlaşmali. Bu trabzon olüsü gs ye 5 atar.spor yazarlari olayin farkinda 3 maymunlari oynuyor. Yazik vallahi yazik.
Sen hala bu hissedemisin ben seninle tartisma yasamistim tsporu kotuluyordun ben alt yapida bir suru futbolcu yildiz adayi derken sen benle tartisiyordun kafkas ben diyordum ts futbolcu fabrikası olacak diyordun yine sözümdeyim tspor 2 3 yil icinde borcunu sifirlayacak...
Geride kalıyor alıp almamakta çok kararsız kaldım Trabzon sevdiğim bir takım biraz güven ver bize