Sayfa 519/940 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

Şu an almayın derim.
    Mutlaka bir geri çekilme olacak.
    Teknik olarak çanak tamamlandı.
    Ben açıkçası 1.60 seviyelerine kadar bir geri çekilme bekliyorum.
    Bu hafta spor hisselerinden uzak durun derim.
    Eskiden kafkas026 nick'li olarak yazardım.
    Ve eskiler beni gayet iyi tanır.
    Ama söylediklerim asla y.t.d.
     Alıntı Originally Posted by bak Yazıyı Oku
    hocam diğer spor sayfalarındada yorumların var. sizce Trabzon alınmalı ise nerden alınmalı yoksa spor hisseleri kumar bılaşmayın mı?
    GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 9 yıl bir hissede bekleyebilen olacağını hiç sanmazdım. Tebrik ederim. Ozaman siz hiç bir hissede zarar etmezsiniz. Sabrınıza hayran oldum. Tekrar tebrik ederim.
     Alıntı Originally Posted by Kurt-ts Yazıyı Oku
    kademeli ala ala 9 yıl geçti. Sadece bu yıl 100bin lot aldım, nihayet ortalamayı düşürdüğüm için zarar cıktı.
    Ama 9 yıl bekleyenler için bu fiyatlardan satış yapmak fikrimce hata olur. Bu hisse eminim düşüşe geçtiği fiyatlara gelecek ama bu 3-5 yılı bulabilir.
    Inşallah hepimizin yüzü güler.

Yatırım tavsiyesi ne haddime.
    SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Son 5 dakikada %10 gitti..

4. Hiç sorma, sinir oldum atamadıkları pozisyonlara, o deil de ben gs liyim tspor atağa kaltgında yerimde duramadım.
    Neyse malubiyetten iyidir.
    Öyle yada böyle Bu hafata 2.28-2.2
    30 görür hisse.

5.  Alıntı Originally Posted by klink Yazıyı Oku
    9 yıl bir hissede bekleyebilen olacağını hiç sanmazdım. Tebrik ederim. Ozaman siz hiç bir hissede zarar etmezsiniz. Sabrınıza hayran oldum. Tekrar tebrik ederim.

Tşk ederim kardeşim. 2-3 yıl daha bekliycem ve eminim düştüğü yerlere çıkacak. 40 yıl bekleyip emekli ikramiyesi 100-150 bin alınabilen bir ülkede 5-10 yıl bekleyip milyon kazanılabilir. 20 yıl önce aldığım finansbank 1.60 di bugün qnbfinans olarak fiyatı 62 liralarda. Hesap ortada, inşallah bizim gibi emeklilik bekleyenler hep kazansın. Selamlar

6. Objektif bi öngörü yapayım.
    Bu skorlar eğer bjk yener ise bu hafta bjk ye yarar.

Ts tahtası tüm haftayı galibiyete göre aşırı yukarı fiyatladı. Sert bi geri çekilme olursa şaşırmam.

Fb tahtası ortada bi fiyatlama ile gidiyordu 2-3 haftadır. Hafif geri çekilme olabilir. Çarşambadan sonra tekrar dengeyi bulur diye düşünüyorum. Yargıtay kararına kadar sert yukarı hamleler beklemiyorum.

Gs tahtası da stabil orda ne olur pek bi öngörüm yok. Bedelli ve Florya belirsizlikleri tahtayı etkiler.

Bjk eğer yenerse, kar realizasyonları hariç trend yukarı gibi.

Yatırım tavsiyesi olamaz değildir. Şahsi tahmin ve öngörü değerlendirmeler..

7. Bak, 20 yıldır finansbank'ı da satmadım deme, çaltarım bak. Kâr'ın ve sabrın çok olsun.
     Alıntı Originally Posted by Kurt-ts Yazıyı Oku
    Tşk ederim kardeşim. 2-3 yıl daha bekliycem ve eminim düştüğü yerlere çıkacak. 40 yıl bekleyip emekli ikramiyesi 100-150 bin alınabilen bir ülkede 5-10 yıl bekleyip milyon kazanılabilir. 20 yıl önce aldığım finansbank 1.60 di bugün qnbfinans olarak fiyatı 62 liralarda. Hesap ortada, inşallah bizim gibi emeklilik bekleyenler hep kazansın. Selamlar

8.  Alıntı Originally Posted by klink Yazıyı Oku
    9 yıl bir hissede bekleyebilen olacağını hiç sanmazdım. Tebrik ederim. Ozaman siz hiç bir hissede zarar etmezsiniz. Sabrınıza hayran oldum. Tekrar tebrik ederim.

Forumda 9 yıl + çok arkadaş var. Ama maliyetler ve kağıdın saçma hareketlerine karşı oluşan bir sessiz takip durumundayız daha çok. Bu hafta da sessizlik iyi olacağa benziyor. Beraberlik bir miktar satış yemesine sebep olur tabi ama sonra toparlar diye umuyorum. Herkese iyi haftalar şimdiden.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 519/940 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •