Bank Of tahtanın içinden geçiyor bugün: 2.23 'den 162 K mal verdi.. Takasta yaklaşık 250 K malı kaldı gibi görünüyor.. Ocak ayından beri alınan yaklaşık 400 K malın ortalama alışı 2.18 TL gibi heapladım..
Ytd..
Printable View
Bank Of tahtanın içinden geçiyor bugün: 2.23 'den 162 K mal verdi.. Takasta yaklaşık 250 K malı kaldı gibi görünüyor.. Ocak ayından beri alınan yaklaşık 400 K malın ortalama alışı 2.18 TL gibi heapladım..
Ytd..
Bank Of 231 K Lotu 2.24 ortalama ile resmen tahtaya kustu. Garanti 280 K Lot 2.25 ortalamala ile satışı karşıladı. Bank Of 'un takasa göre yaklaşık 170 K Lotu kaldı elinde.
Ytd..
Adamlar parayı p.o.h. gibi saçıyor. Erham Enerji ne laa.? İnternet sitesi yapmışlar bana, dağın taşın videosunu çekip koymuşlar. Laa kitapsızlar, bu ülkenin insanına hainlik eden vatan hainleri, yaptığınız işin bir açıklaması mantığı vicdanı olsun: Erham Enerji namına internette elde tutulur bir haber bile yok. Siz kimin parasını nerelere peşkeş çekiyonuz, el altından kimin cebine indra gandi yapıyonuz.! O saçtığınız paranın birazı ile tahtaya çeki düzen verseydiniz canınız mı çıkardı..!!! Bu mu fiyat istikrarı anlayışınız.?
Ytd..
Mal pazarlayanları hepsi şimdi başka denizlerde aynı kaptanın hıkayesını anlatıyorlar. burada artık işleri bitti, sineğın yağını bıle aldılar. tam ıkı yıl. ıkı yıl boyunca mılletı perısan ettıler ve cekıp gıttıler. zafer sızın.
Şu ERHAM ENERJI SATIN ALINMASI KAP' ı BASKA bır sırkete gelse ınanın 3 tavanı var. bu enerjı krızınde.. ama bunda tık olmuyor.. vaybeee... 120 mılyon sermayelı sırket, ; 200 mılyonluk sırketın % 50 nı alıyor ama tık yok.., hısse fıatı dıpte ; patron gerı alım yapmıyor.. ıstıraklerı rekor kar acıklıyor tık yok.. sıze kesınlıkle KAYYUM ATANMALI BENCE.. spk ya bunları yazmak lazım.. ytd
Vaybee yüzyılın hırsızlığı yapıldı bu hissede
24,50 TL hısse fiatı ıle GÜLER YATIRIM' A RTALB Hissesi aldırdı, GÜLER yatırımcısı yaklasık % 40 zarara soktu bu işlem ile, 24,50 hisse fiatı ıle güler holdınge rtalb hıssesı aldırrıken; murat guler ve yakınları rtalb hıssesı satış gırdıler. alenı hırsızlık yapıldı ve ılıskılı taraflar ıslemlerı uzerınden suç ışlendı, GÜLER yatırım holdıngın yatırımcıları sırf bu yuzden bıle dava acabılırler.. bence spk ve cımere bu konuyu yazın, deyın kı ; bız guler yatırım holdın yatırımcılarıyız, şirketımızın ıstırakı olan rtalbe tahsısılı sermye artırımı ıle bıze hısse aldırdılar, ve hıssyı 24,50 den aldık. şimdi ise hısse fiatı 16 tl, ustelık rtalb kar ederken aldırdılar. kar eden bır sırkete bedellı yapmak uygun olmamasına ragmen, burda hem şirketın bedellısne gıren fırmanın yanı guler holdıngın yatırımcıları zarar ugrattılar. guler holdıng 24,50 den tahsıslı ıle hısse alırken rtalbdeb, kımler satışa geçtı ? bu ıncelensın, ilişkili işlemler den ötürü bır suç işlenmiş mı ? tahssıslıye ragmen hısse fıatı neden dustu, şirket rekor kar acıklamasına ragmen.. GÜLER HOLDING VE YATIRIMCILARI RESMEN APTAL YERINE KOYDU VE NET BIR SEKILDE SOYULDULAR. GÜLERIN FORUMUNDA BİR KAÇ KISI SUREKLI HISSEYI OVDU ONLAR KENDILERINI ÇOK IYI BILIYORLAR.. ONLARDA BU HIRSIZLIGIN BIR PARCASI. ALIN BUNU CIMERE YAZIN.. SPK YA YAZIN, E DEVLET UZERINDEN..A1 GIRISIMDE GULER HOLDINGIN PAYI NEDEND DUSTU, A1 KAPITALIN ONAYI NEDEN GELMIYOR, GULER HOLDING RTALBDEN NEDEN 24,50 DEN HISSE FIATI ALDI, A1 GIRISIM UZERINDE ALINAN SIRKETLERIN DEGERLEME RAPORLARI YATIRIMCI ILE NEDEN PAYLASILMIYOR, BU SIRKETLER FAAAL MI ? AKTIFLERI NELER ? RTALB NEDEN TEMETTU YADA KAR PAYI VERMIYOR.. SOYULDUK BUNLARI YAZIN LUTFEN
Guler yatırımcısını tamamen betımleme anlamaınd, yatırımcı yanlıs anlamasın s.kt. Ler..bu kadar serfsızlık olmaz. 24,50 den yatırımcı satmadı rtalbı, kım satttı ? Patron ve malını tasıyan adamalrı sattı ? Pekı kım aldı? Guler yatırımcısı aldı.. Hem bedellı yapıp paralarını aldılar, hemde o paralar ıle % 40 zarar aden sırket aldırdıler..yazık guler yatırımcısına, bu kadar srfsızlık yapılmaz..
spk bülteninde A1 Capital ile ilgili haber gelmiş ama sermaye artırımı değil !!?
Bol bol ceza yemiş !
en sonuna lisansını iptal edecekler ! ülkemiz de kurtulur bu asalak aracı kurumdan
Dolaylı payları hesaba katmıyorsun hocam bilanço dipnotlar da yazar rta nın güler yüzde 12sine sahip icg bin rta payı var icg bin yüzde 90 i Güler'in bu yüzden konsolide güşer rta nın yüzde 24 mü 27 sine mi ne sahip güler A1 capitalin güler direk yüzde 44 üne sahip icg yüzde 10 una oradan gülere yüzde 9 geliyor rta A1 capitalin yüzde 43 üne sahip güler yüzde 25 diyelim rta ya sahip rtadan gülere yğzde 10 gibi A1 capital geliyor toplamda Güler'in A1 cpştal payı kendi 44 rta dan 11 civarı icgden 9 civarı gelğnce toplam yüzde 64 falan yapıyor küsürstlar yuvarlandı buradan A1 capital 110 milyon kar etti ise gülere oranlıyor dediği karı buluyor ştirakler karışık bilanço dip notta tablo var fırsat bulunca bulup atayım
https://i.hizliresim.com/hyr2fra.jpg
buyur hocam tablo bu A1 girişimde değişiklik oldu buradakinin üstüne onlara hakimsinizdir
evet,akşam akşam dalgınlığım tutmuş.
https://i.hizliresim.com/akpegls.png
Guler rta nin direk ve dolaylı paylar ile % 30 na sahiptir. A1 in ise % 44 direk - % 9 icg dolaylı- % 13 u rtalbin % 43 payının totalde guler a1 direk ve dolaylı yaklaşık % 70 ne sahip
okuyarak cevapla hocam iletimde zaten yazıyor 2021 4 dönemde patron payı tahsisili ile yüzde 75 e çıktı güler payı 25 e indi 2022 ilk çeyrek veya kap haberini baz alırsakta 2. çeyrekte de Erham enerji gelişmesi oldu. iletide herşey nette siz niye burada yazılan bir gerçeği maskelemeye çalışıyorsunuz patronun mu adamısınız yoksa hisseye çöreklenmiş grubun mu bu telaş niye Sayın Ordinaryus bir konuyu sordu net bir bilgi paylaşıldı yorumsuz.
Verdiğim tablo 2021/9 bilançosundan son gelen bilançodan üzerine geçen zamanda ki gelişmeleri üstüne herkes koyabilir A1 girişim gelişmesinide belirtttim ne hissenin nede forumun yargıcı savcısı değilsin hocam şahsıma ithamkar konuşmamanızı rica ediyorum.
icg'nin 17.2 gülerin 12.19 payı var rtalbde.Totalde 29.39 yapıyor rtalb payı.Tamam şimdi
https://i.hizliresim.com/qynnsin.jpg konunun son hali budur, tartışmaya gerek yok
Kendin ile çelişen bir adamsın. Beni hakim savcı değilsin diye suçluyorsun, sonra kendince bana Cambaz diyorsun, hatalı pay bilgisi veriyorsun, bu yanlış diyorum. Neyi maskeliyorsun diyorsun. Ne maskelemisim diyorum. Cevap vermiyorsun. Kendi üzüp uzmemen zerre umurumda değil, ama kendince sıfat takip, çamur atmanın benim nazarımda her daim bir cevabı olacaktır.
Cambaz Şahonun Hainlerine ifade si tırnak işareti içinde buda ifadenin alıntı yapıldığını gösterir ifadede tam olarak sizin ifadeniz şaho meşhur dolandırıcı cambaz şaho Ardahan yöresinde ki sizde zamanında benzer bir hikaye anlatmıştınız pungarın kelime manası hain yani size sizin istediğininz şekilde kullandığınız isimle hitap ettim ve hitap ederkende tırnak işareti ile ifadenin size ait olduğunu belirttim.