Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4510 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Durum budur diğer yorumların hepsi coptur
    bundan bahsediyorum neyse size yürek üzemem forum herkese açık herkes kendi muhakemesini yapar.

2.  Alıntı Originally Posted by Hoccu Yazıyı Oku
    bundan bahsediyorum neyse size yürek üzemem forum herkese açık herkes kendi muhakemesini yapar.
    Ne dediğini anlamadım? Yürek üzemem ne demek ?

3.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Ne dediğini anlamadım? Yürek üzemem ne demek ?
    ''Cambaz Şahonun Hainlerine'' kalbimi yoramayacağımı sinirlenemeyeceğimi belirten bir deyim.

4.  Alıntı Originally Posted by Hoccu Yazıyı Oku
    ''Cambaz Şahonun Hainlerine'' kalbimi yoramayacağımı sinirlenemeyeceğimi belirten bir deyim.
    Kendin ile çelişen bir adamsın. Beni hakim savcı değilsin diye suçluyorsun, sonra kendince bana Cambaz diyorsun, hatalı pay bilgisi veriyorsun, bu yanlış diyorum. Neyi maskeliyorsun diyorsun. Ne maskelemisim diyorum. Cevap vermiyorsun. Kendi üzüp uzmemen zerre umurumda değil, ama kendince sıfat takip, çamur atmanın benim nazarımda her daim bir cevabı olacaktır.

5.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Kendin ile çelişen bir adamsın. Beni hakim savcı değilsin diye suçluyorsun, sonra kendince bana Cambaz diyorsun, hatalı pay bilgisi veriyorsun, bu yanlış diyorum. Neyi maskeliyorsun diyorsun. Ne maskelemisim diyorum. Cevap vermiyorsun. Kendi üzüp uzmemen zerre umurumda değil, ama kendince sıfat takip, çamur atmanın benim nazarımda her daim bir cevabı olacaktır.
    Cambaz Şahonun Hainlerine ifade si tırnak işareti içinde buda ifadenin alıntı yapıldığını gösterir ifadede tam olarak sizin ifadeniz şaho meşhur dolandırıcı cambaz şaho Ardahan yöresinde ki sizde zamanında benzer bir hikaye anlatmıştınız pungarın kelime manası hain yani size sizin istediğininz şekilde kullandığınız isimle hitap ettim ve hitap ederkende tırnak işareti ile ifadenin size ait olduğunu belirttim.

6.  Alıntı Originally Posted by Hoccu Yazıyı Oku
    Cambaz Şahonun Hainlerine ifade si tırnak işareti içinde buda ifadenin alıntı yapıldığını gösterir ifadede tam olarak sizin ifadeniz şaho meşhur dolandırıcı cambaz şaho Ardahan yöresinde ki sizde zamanında benzer bir hikaye anlatmıştınız pungarın kelime manası hain yani size sizin istediğininz şekilde kullandığınız isimle hitap ettim ve hitap ederkende tırnak işareti ile ifadenin size ait olduğunu belirttim.
    Bu kadar saçmalığı kaldıramayacağım. Lütfen bana hitaben yazma olurmu. Ben senin ifade ettiğin şekilde hiç bir şey yazmadım. Kafan çok karışık. Biraz dinlen. Birde bir erkeğe fazlaca karnından konuşmak yakışmaz. Net ol..

7.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Bu kadar saçmalığı kaldıramayacağım. Lütfen bana hitaben yazma olurmu. Ben senin ifade ettiğin şekilde hiç bir şey yazmadım. Kafan çok karışık. Biraz dinlen. Birde bir erkeğe fazlaca karnından konuşmak yakışmaz. Net ol..
    Oradan gözüküyor mu vaybe baya büyük demek.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •