Bankaların yaptıkları swap işlemlerine limit getirildi.
Printable View
Bankaların yaptıkları swap işlemlerine limit getirildi.
Koç hisseleri ne milli duruş sergiledi be. Ne geçen hafta cuma nede bugün hep artıda idi. Sözde kamu hisseleri bile satışla endeksi düşürdü. Bide millilikten bahsederler. Milli görmek istiyorsanız KOÇ Grubuna bakınız. Satışlara inatla direndi. Gemiyi ilk terk etmiyor.
ÇOk değil 2 ay önce 4,20 lerdeki İŞC şu an 5,70...
Endeks battı batıyor...:)
Pegasus, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Riyad ve Manchester’a, Trabzon’dan ise Amman’a direkt uçuşlarını başlatıyor
Son dakika: Araç sahipleri dikkat !!! Pompada zam beklentisi…
Sektör yetkililerinden alınana bilgiye göre benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 17 kuruş zam bekleniyor.
3 ocakta 5.82 TL idi...Varın hesaplayın GERÇEK enflasyonu...
Adblocker'ı kaldırma zorunluluğu getirdi yönetim galiba.
Kaldırınca ne kadar garip bir sayfaya dönüştü...
Geldiğimiz ya da 16 yılda getirildiğimiz nokta...
https://scontent.fbtz1-1.fna.fbcdn.n...57&oe=5D0D704F
Siz sanıyorsunuz ki, domates, biber, patlıcan sadece ve sadece hane halkı tarafından tüketiliyor..
Yanılıyorsunuz..
Bu ülkede her mevsimde, sebzenin, meyvenin, soğanın patatesin, pirincin, fasulyenin vb.. en büyük tüketicileri, kamu ve özel sektöre yemek sağlayan kurum ve kuruluşlar, oteller ve lokantalardır..
Ve bu tüketiciler mevsim ne olursa olsun domatesi, biberi, soğanı, patatesi tüketir..
Geçelim bu "mevsiminde yiyin" laflarını.. :)
Gerçi, soğanın patatesin mevsimi de olmaz ama.. :he:
[emoji28] Ben diyorum Canakkale boğazı sen diyosun kaçtı mutfakların ayarı eyvallah dostum o konu şüphe götürmez ben sağlıklı bi yaşam açısından ailelerin mutfak bilançolarını düşündüm hatta bi tık ileri sütünüzü kendiniz alın yoğurdunuzu kendiniz mayalayın, turşunuzu kurun,salçanizi,makarnanızı, tarh*****zı,meyve suyunuzu kendiniz yapın
zeytinyağı ve tereyağından şaşmayın mümkünse iki üç tavugunuz onlari dudukleyecek bi dene de horozunuz olursa tadından yenmez [emoji28]
İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
S.Alışık
Londra swap faizi %79!!! vurdu çekti.
CDS 422 vurdu çekti.
yuhunuz cds 422 yuhlarim olsun
kalkıyoruz abiler binmeyen kalmasın
[emoji57]
İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
S.Alışık
5.85 zirvesini geçmeden zigzaglar ile yön aşağıyı gösteriyor gibi gibi. Geçip oturursa işler değişir. YTD.
arkadaşlr cds nerden bakıyorsunuz ?
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi şu an 6.50 görse bozmayız. Kendi şahsi tercihim. Kurun oturup inatçı olduğu seviyeleri görmem lazım. Teknik olarakta bazı seviyeler çizdik kendi kafamızda uzunca zamandır. Ha gel gelelim süründürebilir mi daha uzunca vakit. Olabilir. Ama bekleyeceğiz. Kendi adıma. YTD.
Bir blomberg ekranı almak lazımda. Deli paradır yahu o. Kim bilir ne kadar gevur.
1 gün geriden beleşe buralardan...
https://www.paragaranti.com/cds
https://tr.investing.com/rates-bonds...cds-5-year-usd
5.69 a yürüyo .
S.Alışık
Analitik bilanço geldi. Cuma itibariyle net rezerv 19.150 milyar dolar görünüyor. Cuma günü 2.5 milyar dolar yakmış MB.
Para kalmamış kasada tamtakır...
mart ayında merkezi yönetimin dış borç ödeme tutarı 2 milyar 254 milyon dolara çıkıyor. Ödenecek olan bu tutarın 1,6 milyar doları anapara, 660 milyon doları ise faiz.
S.Alışık