Siz sanıyorsunuz ki, domates, biber, patlıcan sadece ve sadece hane halkı tarafından tüketiliyor..
Yanılıyorsunuz..
Bu ülkede her mevsimde, sebzenin, meyvenin, soğanın patatesin, pirincin, fasulyenin vb.. en büyük tüketicileri, kamu ve özel sektöre yemek sağlayan kurum ve kuruluşlar, oteller ve lokantalardır..
Ve bu tüketiciler mevsim ne olursa olsun domatesi, biberi, soğanı, patatesi tüketir..
Geçelim bu "mevsiminde yiyin" laflarını..
Gerçi, soğanın patatesin mevsimi de olmaz ama..![]()
[emoji28] Ben diyorum Canakkale boğazı sen diyosun kaçtı mutfakların ayarı eyvallah dostum o konu şüphe götürmez ben sağlıklı bi yaşam açısından ailelerin mutfak bilançolarını düşündüm hatta bi tık ileri sütünüzü kendiniz alın yoğurdunuzu kendiniz mayalayın, turşunuzu kurun,salçanizi,makarnanızı, tarh*****zı,meyve suyunuzu kendiniz yapın
zeytinyağı ve tereyağından şaşmayın mümkünse iki üç tavugunuz onlari dudukleyecek bi dene de horozunuz olursa tadından yenmez [emoji28]
İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
S.Alışık
Londra swap faizi %79!!! vurdu çekti.
CDS 422 vurdu çekti.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
yuhunuz cds 422 yuhlarim olsun
kalkıyoruz abiler binmeyen kalmasın
[emoji57]
İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
S.Alışık
Yer İmleri