Bilançoyu seven var mı iyi olmuş diyen, hem 900 milyon finansman gideri yazmışlar hem nakit ve benzetlerinde 1 milyar artış yazmışlar bu iş nasıl oluyor, biri açıklayabilir mi???
Printable View
Bilançoyu seven var mı iyi olmuş diyen, hem 900 milyon finansman gideri yazmışlar hem nakit ve benzetlerinde 1 milyar artış yazmışlar bu iş nasıl oluyor, biri açıklayabilir mi???
Fırıldak işlerin devamı.Dürüstlük ve karakterli olmak ne güzel şeyler.Hasret kaldık!SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrıntılar faaliyet raporunda. ilac sektöründeki fiyat ayarlamaları sonrası küçük bir iyileşme beklenirmiş. Monrol de çalışan sayısı artırılmış. Raporda yeni ürünler vb anlatılmış. Vitra ile ilgili anlatımlar var..
Önemli bir değişim beklemiyordum. Şaşirmadım.
Baskıya ve o manipülasyon oyunlarına alenen devam.Eczacı yatırım ilaca göre orantısız olarak fiyatlandı.İlaçla ,yatırım aynı holding bünyesinde değil sanki! İlaçla,yatırım arasındaki dengenin aşırı düzeyde bozulması da bu manipülasyonun açık bir delilidir.Yatırımı istediği kadar topladığı için önünü açtı.İlaçta kendine göre günlük kar ve hisseye hakim olmak iç güdüsüyle manipulasyonuna devam ediyor.Hisseyi toplamak gibide bir derdi yok.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün önce aldı sonra yukarıda 45.92 e kadar fiyatı yukarı çekerek yavaş yavaş yedirerek sattı.Bu sıradan hisselerde görülen bir durum.Bu manipulasyonlar bu hisseye ve sahiplerine yakışmıyor gerçekten.
Elimde ecilc kalmadi yalniz daha gidecek yolu var. uzun vade bekleyen baya baya para kazanacak. Seneye 200 leri gorur gibime geliyor.
Ytd
bilanço aslında çok ama çok iyi lakin finansman gideri diye yazdığı kalemler muhtemelen satın alınan ilaç fabrikasının kredi ödemesi ve bu fabrikaya yapılan ek yatırımlar olmalı ... ama yapılan yatırımlar konusunda çok sır saklıyor genede unutmayın geçen yılda aynı dümeni yaptı sonra satın alma olayını patlatınca bile kağıt birden gitmedi ama 3 ayda 10 tl 35 tl gitti içeride 20 milyar civarı biriken geçmiş yılların karları var sanırım bir planı var.. söylemek istediğim yeni satın almalarla karşılaşabiliriz zira bu suskunluk hayra alamet değil
Genede şirket şeffaf değil ve çok fırıldak bir yönetim var paylaştığım görüntüde favöke dikkat ediniz aslında en iyi işi giden firmalardan biri ama malın sahibi bozuk az daha sabır derim.....bir 5 yıl daha kafamdaki fiyata gelmez ise buradayım alıma devam
https://twitter.com/zeynepxaktas/sta...191637504?s=35
Buldum, 34 liradan almışsın, hatta şimdi de hatırladım, 1.ayın 1.de yazmışsın demek 8 ay olmuş , son 6 aydır senin aldığın gün ve fiyattan satmadığım için yanarım.
Bizde 7 liradan beri bekleyenler grubuyuz.
Neden sen girince hissenin 40 yolculuğu gecikecek dedi o arkadaş, mahsuru yoksa???
mesele sadece para kazanmak değil o pezoya istediğini yaptırmamanın verdiği zevk...anlatılmaz her ay alıyorum hemde büyük bir zevkle ....
benim maliyetim 4 5 7 10 14 17 23 27 33 42 arasında ama genelde 7 tl altı bir fiyatta ...
bu kağıttan voleyeyi vuracağım buna inanıyorum kağıdın ederi matematikte 147
adamın derdi belli ky istemiyor .....
Sayin Desidero. Siz beni bu forumda uzun suredir tahminimce taniyorsunuz. Nikin bana yabancida degil. Belki ozelden konusmuslugumuzda var. Pandemide canli yayindi telegram watsap investing derken kapali bir kac yuz kisilik yatirim grubu olustu. Ciban basi da kim bil bakalim. Herneyse lafi uzatmadan mala grup halinde girince skleti yetmedi. Ne zamanki grup halinde benimde yonlendirmem ile ciktik. Hisse fisekledi. Cikma sebebimizde Reisi Cumhurla eczaci arasinda yapilan toplantida konusulan arazi imarindaki firma lehine insaat alani genisletme isinin yatmasi idi.
Merakin varsa konu hakkinda ozelden de cevaplarim.
Hisse nin onu bence acik. 200 leride uzun vade de gorursunuz. Bol kazanclar.
Ytd
2021 lere kadar geri gidip okudum bazı yazıları tekrardan, hisse net forumuda bayağı tanınmış arkadaşlar gelmişler ve gitmişler ne ilginç bir durum.
Saçma sapan , manipülatif kottan çıkma zırvalığından tutun kanyon silivri kartal hikayeleri bilanço lar vb...
.....
Özelden yazdım size....
Manipulatörün aklının dibinde halen yukarılardan satıp aşağılardan alma art niyeti var!Günlükçüler uzak dursunlar can yakıyorlar!
Buralardan satıp fiyatı biraz aşağılara çekme niyetleri var.Manipulatörün niyeti şimdilik böyle gözüküyor.!
Olabilir ama, endeksin çıkışına eşlik etmedi bu rampayı aşırmazsa (45) kendi yanlış bir politika izlemiş olur, zira pek çok insan dalar , bu sefer mevcut duruma göre çok ucıuza düşürmek zorunda kalır, o zaman yeniden insanlar dalar veya lot artırır.
Yani manipulatöre tavsiyem bir an önce 50 -55 bandına çekmesi o zaman hem kendi hem bir miktar ky başkalarına satar, endeks düzeltirken de toplar.
Bunu da biz mi anlatalım anlamadım yani bu sayın spek e.
Uzun süredir işlemleri robota bağladıklarını düşünüyorum. Piyasa düşecekse herkesten önce düşüyor, bazen de ters hareketler yapıyor. Belli başlı hisselerle korelasyonu sabit veya sabite yakın seyrediyor. Kısacası; filanca hisseden yapılan karlarla gün içi arbitraja girilmesine işlemler pek izin vermiyor ( bu tür işlemleri sürekli kovaladığım için takip ediyorum, yapay olarak fiyatı çok öldürürse alıyorum, tersi olursa da satıyorum). Cesaret edip al/sat veya sat/al yapanlara imkanlar tanıyor ama arbitraj kısmı biraz zorlu. Nedeni bence bellidir. Robotik işlemler..
Evet robotik hareketler olabilir, ben de bir hisse ile sağ meme, sol meme sağma işlemi yapayım derken 1 aydır beklettiler iki hisse de ne diğer çıktı ne bu düştü.
İlginç ama artık fiyat yanlış diye düşünüyorum robota bir komut vermeli Samsun'a çıkış komutu.
Plakadan hareketle.
Yukarılardan sattıklarını 44.50 ve aşağı fiyatlardan yerine koyma derdinde.
Allah belanızı versin.İşlem durdurma yiyecek kadar ayaklara düştünüz.Yakışıyorsa sorun yok!
Cuma günü aşağılardan aldıkları nı bu seviyelerden vermeye çalışıyorlar.Günlükçüleri perişan ederler.
Her şeye rağmen sattıklarını alabilmek için fiyatı aşağı çekmeye çalışacaklar!
İlk 5 aracı kurum bazında 703 .000 lot ekside..Dikkat!
Şirketimizin maliki olduğu, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Küçükkarıştıran Mahallesi sınırları içinde bulunan 478.438,53 m² büyüklüğündeki arsamızın ("Taşınmaz") *, 403.869,07 m²'lik kısmının, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planında "Lojistik Alan" lejantında kaldığı bilgisi edinilmiştir. Bu çerçevede Taşınmaz'a ilişkin 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 18. maddesi uygulaması neticesinde parselasyon planı kesinleşmiş ve Taşınmaz'ın "Tarım Alanı" olan imar durumu, ilgili bölüm için "Lojistik Tesis Alanı" olarak değişmiştir.
*Sözkonusu Taşınmaz, 30.06.2023 tarihli Özet Konsolide Finansal Durum Tablomuzun 14 nolu dipnotunda, "Yatırım Amaçlı Gayrimenkuller" kalemi altında "Lüleburgaz Arsa" adıyla, 31.12.2022 tarihli değerlemelere göre 100.010 bin TL değer ile yer almaktadır.
Adamın heryerde arsası var
Satıyorlar.Şu anda ilk 5 aracı kurum bazın da 695.000 lot ekside.Manipulatör acımasız!
Şu anda ilk 5 aracı kurum 800.000 lot ekside.KY a bol miktarda mal dağıtıyorlar.
Evet kapanıştan anladık, yapmayın şu trene son binen olmayın bari oyalanırken alın diyoruz yok laf anlayan...
Bir katar hikayesi dönüyor falan filan, Ferit Bey şirketi asla satmaz, bunlar 3 şirket iç içe Eczacı İlacı, verip te eczacıbaşı Holding'e ortak mı etsin katarsis ı, pardon katar şeyhini....
Bunu nasıl düşünürler anlamam olursa, da hayatımın şaşkınlığı olur....
Katara, kartal arsa satış işi ya doğru çıkarsa!Dikkatle izlemek en doğrusu.Katarlılar iyi para verirlerse neden olmasın.Yorulmadan eczacıbaşı kazanmış olur.
Hisseyi 48 in altı fiyattan alabilmek için baskı oluşturuyorlar.Dün ki sattıklarını almadan olmazzz.SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
,,,,,,,,,,,,,,,,
Kartal arsası satılacak olsa alan her kimse holdinge ortak olmaz.Çünki o arsa satılınca holding bünyesinde tamamen çıkar.Hiç alakası yok.
Borsada ayda birkaç defa işlem durdurma cezası alan başka bir hisse hatırlamıyorum.Spe..çkkk şrfff z.SPK zaten sadece oyuna seyirci kalarak seyrediyor.İşlem sırası durdurma yatırımcıyı kandırmaya gazını almaya yönelik bir işlem.
Kur farkı gideri yeni dönemde ne olacak ?
Yanlış anlamışsın veya eksik anlatmışım, katarlıların kartal arsasını satın alma meselesi değil bahse konu hikaye
Hikaye Katarlıların Türkiye'de ki 3 ilaç şirketinden birini alması hikayesi, bunu Ecilc nin tamamı olarak vermek imkansız dedim.
İçinden isterse ler Gensentayı çıksrıp verebilir nasıl sana bana sormadan aldıysa.
Bilmem anlatabildim mi
Bu yazı ile her şeyi anlatmak hem çok zor hem de acayip sıkıcı oluyor. Ama yapacak bir şey yok.
Kur farkı geliri/gideri minimumda tutulmaya çalışılır.
Esas olarak Euro'nun Dolar'a karşı yeterince güçlü olmaması AB bölgesine ihracat yapan firmaların karlılıklarını etkiliyor. Eczacıbaşı da Esan'ın satışları hariç ağırlıklı olarak Euro cinsi fiyatlama yapıyor. Bunu nereden anlıyoruz?
Topluluk raporundaki raporlama para birimi Euro cinsinden.
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...fYsf7hKlw&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.