Artan

126,50 10 18:10
82,05 9.99 18:10
15,21 9.98 18:10
228,10 9.98 18:10
43,46 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 18:10
36,24 -9.99 18:10
58,55 -9.99 18:10
14,89 -9.98 18:10
80,30 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.799.570.185,17 18:10
10.527.912.186,96 18:10
9.631.158.419,50 18:10
8.376.364.987,12 18:10
8.150.498.552,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4950 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bilançoyu seven var mı iyi olmuş diyen, hem 900 milyon finansman gideri yazmışlar hem nakit ve benzetlerinde 1 milyar artış yazmışlar bu iş nasıl oluyor, biri açıklayabilir mi???

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bilançoyu seven var mı iyi olmuş diyen, hem 900 milyon finansman gideri yazmışlar hem nakit ve benzetlerinde 1 milyar artış yazmışlar bu iş nasıl oluyor, biri açıklayabilir mi???
    https://www.kap.org.tr/Bildirim/1158813
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Fırıldak işlerin devamı.Dürüstlük ve karakterli olmak ne güzel şeyler.Hasret kaldık!
    Bilançoyu seven var mı iyi olmuş diyen, hem 900 milyon finansman gideri yazmışlar hem nakit ve benzetlerinde 1 milyar artış yazmışlar bu iş nasıl oluyor, biri açıklayabilir mi???
    SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Ayrıntılar faaliyet raporunda. ilac sektöründeki fiyat ayarlamaları sonrası küçük bir iyileşme beklenirmiş. Monrol de çalışan sayısı artırılmış. Raporda yeni ürünler vb anlatılmış. Vitra ile ilgili anlatımlar var..

Önemli bir değişim beklemiyordum. Şaşirmadım.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

5.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Fırıldak işlerin devamı.Dürüstlük ve karakterli olmak ne güzel şeyler.Hasret kaldık!

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Teşbihte hata olmaz.
    Hisse almak, kız almak veya evlenmek gibi bir şey, kızın kendisi güzel olabilir ama babası katil annesi...., abisi bağımlı ise, bulaşmamalı, biraz abartılı ama öyle.
    At da kız da Soydan bakılır hisse de sahibine göre gider...

selimhan01 Guest
    bilanço aslında çok ama çok iyi lakin finansman gideri diye yazdığı kalemler muhtemelen satın alınan ilaç fabrikasının kredi ödemesi ve bu fabrikaya yapılan ek yatırımlar olmalı ... ama yapılan yatırımlar konusunda çok sır saklıyor genede unutmayın geçen yılda aynı dümeni yaptı sonra satın alma olayını patlatınca bile kağıt birden gitmedi ama 3 ayda 10 tl 35 tl gitti içeride 20 milyar civarı biriken geçmiş yılların karları var sanırım bir planı var.. söylemek istediğim yeni satın almalarla karşılaşabiliriz zira bu suskunluk hayra alamet değil
    Genede şirket şeffaf değil ve çok fırıldak bir yönetim var paylaştığım görüntüde favöke dikkat ediniz aslında en iyi işi giden firmalardan biri ama malın sahibi bozuk az daha sabır derim.....bir 5 yıl daha kafamdaki fiyata gelmez ise buradayım alıma devam

https://twitter.com/zeynepxaktas/sta...191637504?s=35

7.  Alıntı Originally Posted by selimhan01 Yazıyı Oku
    bilanço aslında çok ama çok iyi lakin finansman gideri diye yazdığı kalemler muhtemelen satın alınan ilaç fabrikasının kredi ödemesi ve bu fabrikaya yapılan ek yatırımlar olmalı ... ama yapılan yatırımlar konusunda çok sır saklıyor genede unutmayın geçen yılda aynı dümeni yaptı sonra satın alma olayını patlatınca bile kağıt birden gitmedi ama 3 ayda 10 tl 35 tl gitti içeride 20 milyar civarı biriken geçmiş yılların karları var sanırım bir planı var.. söylemek istediğim yeni satın almalarla karşılaşabiliriz zira bu suskunluk hayra alamet değil
    Genede şirket şeffaf değil ve çok fırıldak bir yönetim var paylaştığım görüntüde favöke dikkat ediniz aslında en iyi işi giden firmalardan biri ama malın sahibi bozuk az daha sabır derim.....bir 5 yıl daha kafamdaki fiyata gelmez ise buradayım alıma devam

https://twitter.com/zeynepxaktas/sta...191637504?s=35
    Valla selimhan arkadaşım 5 yıl uzun süre ben 5 yıl beklesem de biraz para yemem lazım yarın emri Hak vaki olsa bana yaramaz ,.
    Tabii yiyemeyeceğin miktar için burada bekleyebilirsin ama bütün olay patronumuzda bitiyor.

selimhan01 Guest
    Valla selimhan arkadaşım 5 yıl uzun süre ben 5 yıl beklesem de biraz para yemem lazım yarın emri Hak vaki olsa bana yaramaz ,.
    Tabii yiyemeyeceğin miktar için burada bekleyebilirsin ama bütün olay patronumuzda bitiyor.
    mesele sadece para kazanmak değil o pezoya istediğini yaptırmamanın verdiği zevk...anlatılmaz her ay alıyorum hemde büyük bir zevkle ....
    benim maliyetim 4 5 7 10 14 17 23 27 33 42 arasında ama genelde 7 tl altı bir fiyatta ...

bu kağıttan voleyeyi vuracağım buna inanıyorum kağıdın ederi matematikte 147

adamın derdi belli ky istemiyor .....

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •