Evet çıkmadım bu doğru
Hem ne okurum ne de yazarım, tv de seyretmem, internet de de haber falan okumam, görsellere de bakmam!
yokki ne yapayım.
Printable View
Imkb100 u 1.1 versiyondan 2.0 a update bekliyorum. [emoji173]
dowjones 3 ün biri yükleniyor. :he:
https://www.ig.com/en/weekend-trading
üstelik birde arabada son 5 senedir bazı vergileri almadığını söylereyek millete katmerli indirmimli bindirimli fiyattan araba satılıyor ama millet kar ettiğini düşünerek yine alıyor alır da alıyor bir de ikinci ele bu sene teşvik verdi ki sorma geçen yıl ile bu yıl arasında ortalama araç fiyatları 50 üzeri prim yaptı galericilik yapan bir tanıdığım geçen yıl 45 bine sattığı bilmem kaç model polo marka aracı aynı adamdam 65 bin vererek aldı sorsan alaman malı prim yapıyor abi diyorlar geçen yıl aile bu yıl arasında doları baz almadan bakarsak altın altın iken bu derece prim yaptımı ki dünyanın en büyük krizi corana yı yaşamasına rağmen altın uçsa bile olabilir ama yerli kuş isimli arabalar bile uçuyor al satlarda bir sürü vergi sigortası felan derken hukümetin de işine geliyor en çok vergi nerde varsa oraya teşvik veriliyor millet deli dumrul vergisi vermeye alışınca kimseden ses yok geçen hafta arap ülkereden birinde dolar çıktı diye halk sokakları ateşe verdi hükümetleride ucuz dolar alsınlar diye yasa çıkardı her birey haftalık 100 doları piaydan ucuz almaya hak kazanıyor bizde dolar uzaya çıksa alan da satan da bizim insanlarımız olduğu için gııık yok dolar tuzağına tüm dünya çekiliyor bakalım sonu nerde bitecek
Reisin işi kuru sıkı
İnşaat inşaat dediğiniz fason üretimden ibaret.
Türk şirketleri dünya inşaat şirketlerinin paravan işini görüyor 50 yıldır. Bir gıdım ilerleme yok.büyük mühendisliği dayalı tüm işleri gavur firmaları üsleniyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapitalisist sistem de devletin işi güvenlik, sağlık, eğitimdir, ticaret de işi yoktur, tüccar değildir
o dediğiniz tüccar olan yönetim şekli kominizmdir, bi becerip de getiremediiniz.
getirebilseydiniz de size uymazdı!
özel mülkiyetiniz olmayacaktı.
nasıl viopta kumar oynayacaktınız, nangi parayla?
Forumu okuyanın içi kıyılmıştır ha.[emoji16]
Sonra ayı kalmadı filan. [emoji16]
Pazarlık da hala bunlar. [emoji23]
kim kazanacak acaba iktidar mı muhalefet mi.... ben şimdiye kadar birinin kazandığını görmedim. :)
halksan vereceksin arkadaş ... her görüşe hemde... sen vereceksin onlar yaşayacak... görüşlerin amacı budur... vermek istemiyorsan halk olmayı bırakacaksın....öyle bir seçenekte yok malesef.... ben her görüşe, inanca kapalıyım..
sünger bob tek satırlık flood mesajlarına devam ediyor..mor renk yetmedi sanırım..
Dipte iken nasıl dalga geçtiysen yeni longcular ile hala devam ediyorsun [emoji23]
Uzun zamandır tavan olduğunu goren yok hulkta
hala mor hulk diyorsun. Sen sadece kiskancsin. Yön bilmek bunu forumla paylaşmak senin umrunda değil. Sen sadece meyve vereni taşlarsın. Için fesat.[emoji173]
Sozlerin bana CHP başkanının zamanında Sabiha Gökçen ile ilgili dediklerini hatırlattı. Zamanında dediklerini unutup Sabiha varken Atatürk varken ne gerek var demezler mi. Bu zihniyet ilk kopruyede ilk bilmemneyede karşıydi. Eminim Atatürk hava limanı yapilirkende karşı çıkmışlardır. Belkide haklısınız ama ota boka herşeye karşı olduğunuz için inandiriciliginiz yok oldu hatta bu kesim karsiysa kesin faydalıdir algısı oluştu.
Hafiften bir korku sardı onu.
Eğer endeks 131 bin altına düşerse,
bir koku da sarabilir ortalığı. :he:
sp den 1,5 trilyon dolar poz kapanmış diyolar.
Muhtemelen palanın long pozlarıydı.
Amerika kapanışında belli etti ufaktan kendini.
Bakalım nasıl olcak pazartesi.
Hah haha ha... [emoji173]
bu forumda sürekli yukarı veya sürekli aşağı diyen kimse yok.. yani bunu ısrarla sürekli tekrarlayan yok..bir kişi haricinde: sünger bob..sürekli her gün her saat her fırsatı ve en saçma gerekçeleri bile long algısı oluşturmak için kullanıyor.. eğer borsa ciddi bir düşüş yaşarsa sebep olacağı zararlar ile ve bu suçluluk ile bakalım nasıl komedi mesajlar atmaya devam edecek.. son aylardaki evrimi çok ilginç..
Bu başlığı şu anda 66 kişi okumaktadır. (20 üye ve 46 ziyaretçi)
ata_306, atilla, bb79, bedo, Cautionary, discretus, dobra, Dolares, erd, glbal, Karax, KOÇ, Lambent, Pianama, tribal, ultraxi, Verge, vicente, şahit, Şakir
yandaşlık algılarını köreltmiş.. 17 yılda iyi şeyler yapılsaydı sms ile 10 tl istenmezdi.!!bu noktaya nasıl gelindi..?? mevzu uzun, hatalar ve gunahlar binlerce sayfa tutar.. ama anlamak istemiyorsan kendi bileceğin şey.. sadece cocuklarına ve ailene kötü bir geleceği kendi ellerinle hazırlıyorsun bu ilkel zihniyeti destekleyerek..
sünger boba göre elindeki hulkları kıskanıyormuşuz.. hahhhaaaaa.. komedi..
dolar bazında 10 da 1 'i fiyatlardan son döneme kadar işlem görmüş, almak isteyene kamyon dolusu alma fırsatı yıllarca vermiş bir kagıt.. ama biz onda bu kagıttan var diye kıskanıyormuşuz ???? :kahkah:
Yormayın kendinizi
Bu kafa menfaati için herşeyin den vazgeçenlerden
yarın iş terse dönerse başka din tacirinin peşine giderler
Ülkenin başına ne gelmişse allah kitap vatan millet diyenlerden gelmiştir
Bakınız geçmişe
her sene, misal, 1-2 tane hastane yaparak mesela adım adım her alanda ilerlemek mümkün.. daha az borç daha az faiz ödeyerek..iyi planlanmış, yeri iyi tesbit edilmiş..bunu her alana genelleyebilrisin.. bu sayede hızlı başlayıp çabuk tükenme gibi (gelecek yılların borç ile ipotek altına alınması) bir fecaat yerine sürekli ilerleme dinamiğini etkin hale getirirsin..
ama sen şimdi "ben 10 tane hastane birden yaptım" diyorsun.. sonra şehir içindeki hastaneleri yıkarak bu yeni yaptıkların müşterisiz kalmasın istiyorsun.. yapılan şey bu.. demek ki olay hastane değil beton ve yandaş fonlama..
bu ülkede her 20 yıl bir önceki 20 yıldan temel altyapı anlamında (okul hastane vb) daha iyi olmuştur.. bunda şaşılacak bir şey yok.. bu konular üzerinden algı kasmak ilkel bir zihniyetin ürünüdür..
Zafer havalimanı bir gün sabiha gökçen olur mu ?
Bizim ülkemizin kısıtlı kaynakları var. Bir şeyi yapmamız diğer bir şeyden vazgeçmemiz anlamına geliyor. Yap işlet devrette ise gelecekteki yatırımlardan fedakarlık ediyoruz.
Önemli olan doğru yatırımı doğru zamanda yapmaktır.
Yolcu istatistiklerine wikipediadan bakabilirsiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Asgari ücretle kaç yılda ev alabilirsin. Profosor maaşıyla kaç yılda ev alabilirsin. Kac kisinin gercek manada isi var. Bosver 10 tl ateşlemeyi. Âlim gücüne bak sen. Bakkala gittim 6 ay önce 1.5 tl ye aldığım çakmak 3 tl. Fiyatlar almış başını gidiyor gelirler çakılı taş misali yerinde sayıyor. Hal böyle olunca sayfalar dolusu yazacak çok şey çıkarda yazmaya gerek yok. Reel ekonomi berbat varsa yoksa borsa . Cikti cıktı çıktı ekonomi şahlanıyor. Şahlanıyorsa bana mi şahlanıyor 3 5 müteahite bir kaç yandasa şahlanıyor.
93 mılyar dolar rezervı herkes dınlemıste.........reıs borsa 115 e daya:kahkah:ndı dedı dun........haahah.......daha önce ne demişti acaba borsayla ilgili......
Siz konuşursanız ben paylaşırım. Şarklı değiliz
https://www.youtube.com/watch?v=Lmb1LSXGtIg
Yasak kardeşim Türk Müziği 1934 te yasaklandı.
Çağdaşlaşmanın ilk adımlarındandı
bir gün Gazi paşabir sanatçıdan Türk sanat müziği söylemesini istemesi üzerine, kulağına eğilen bir arkadaşı
''paşam siz istediğiniz zaman dinliyorsunuz da vatandaş ne yapacak'' sorusu üzerine yasağın kaldırıldığı söylenir
yazılı belgesi yoktur rivayettir galiba.
Şu formu bir daha okumayacagim bir kaç kişi hariç ülkenin batması için resmen duaya çıkmışlar lan yazıklar olsun size aloooo bu ülke hepimizin batarsak altta kalan her kez olur yazıklar olsun
Trollere cevap vermeyin. Onlar bu cevaplardan prim alıyorlar!
Zihninizi gereksiz yere meşgul etmeyin. Bu trol dümbelekleri aptal değiller, sadece bu pislik sistemden besleniyorlar. Vicdan ve ahlakları yok..
Kendinizi yormayın.