Forumu okuyanın içi kıyılmıştır ha.[emoji16]
Sonra ayı kalmadı filan. [emoji16]
Forumu okuyanın içi kıyılmıştır ha.[emoji16]
Sonra ayı kalmadı filan. [emoji16]
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Pazarlık da hala bunlar. [emoji23]
Psikolojik YAS süreci
kim kazanacak acaba iktidar mı muhalefet mi.... ben şimdiye kadar birinin kazandığını görmedim.
halksan vereceksin arkadaş ... her görüşe hemde... sen vereceksin onlar yaşayacak... görüşlerin amacı budur... vermek istemiyorsan halk olmayı bırakacaksın....öyle bir seçenekte yok malesef.... ben her görüşe, inanca kapalıyım..
sünger bob tek satırlık flood mesajlarına devam ediyor..mor renk yetmedi sanırım..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Dipte iken nasıl dalga geçtiysen yeni longcular ile hala devam ediyorsun [emoji23]
Uzun zamandır tavan olduğunu goren yok hulkta
hala mor hulk diyorsun. Sen sadece kiskancsin. Yön bilmek bunu forumla paylaşmak senin umrunda değil. Sen sadece meyve vereni taşlarsın. Için fesat.[emoji173]
Psikolojik YAS süreci
Sozlerin bana CHP başkanının zamanında Sabiha Gökçen ile ilgili dediklerini hatırlattı. Zamanında dediklerini unutup Sabiha varken Atatürk varken ne gerek var demezler mi. Bu zihniyet ilk kopruyede ilk bilmemneyede karşıydi. Eminim Atatürk hava limanı yapilirkende karşı çıkmışlardır. Belkide haklısınız ama ota boka herşeye karşı olduğunuz için inandiriciliginiz yok oldu hatta bu kesim karsiysa kesin faydalıdir algısı oluştu.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Hah haha ha... [emoji173]
Psikolojik YAS süreci
Yer İmleri