Originally Posted by
ayberk_08
Kanaatimce, dolu bardağı taşıran son su damlası ben olduğum için size (Kendi adıma. ) cevap vereceğim:
Daha önceki yazımda da belirtiğim üzere Ekonominin krizde olup olmadığını irdelemek olduğunu açıkça belirtim.
Bu maksatla göze batan hisseleri ve KGF üzerinde gittim. Mezkur Hisseleri tavsiye etmem, şuan (1 HARİÇ .) hiç birine sahip (Temettü verimi az geliyor.) değilim.
Bahsi geçen Hisseler, FARKINDAYSANIZ bu Ülkenin en büyük şirketlerin hisseleridir.Bu nedenle Makro ekonomiyle ilgili bir konu açıldığı anda ilgili hisselerin adı geçer.
Bu forumda, farklı fikir beyan edeni her daim trol , kötü niyetli olduğunu yansıtmak ahlakla bağdaşmaz !!! Her şeyde kötü niyet aramak bazı sorunların olduğunun göstergesidir. Siz, kendinizi ne sanıyorsunuz ? Bu Evrende her doğruyu, forumdaki her üyenin kötü niyetli olup olmadığını neye DAYANARAK söylüyorsunuz ? Siz, İnsanların şahsi İTİBARLARINI bir cümleyle kirletme gafletinde bulunarak tatmin edemediğiniz EGONUZU lütfen burada tatmin etmeyin !!
Ayrıca Bilançoların HEPSİNE/TÜMÜNE makyajlı demek iftiradır, kötü niyetin somut bir kanıtıdır. Zira sizin, elinizde herhangi bir kanıt yok ama iftira beyanları bu forumu resmen İŞGAL EDİYOR. Bu kabul edilmez.
İlaveten Ekonominin makro dinamikleri Mevduat faizlerini etkilediği için bu forumda tartışmak kirlilik yaratmaz. Bu forum hiç kimse /(Özellikle sizin.) TAPULU malı OLMADIĞINI belirtmek isterim.
İftira atmamanız dilekleriyle birlikte iyi forumlar dilerim.