2022 Eylül -ekime göre çalış.
Printable View
Maksimüm 10 bin pivan daha gider yukarı. bence.
Yükseliş genele yayılır mı? Daha doğrusu yayılmalı mı? Genelden kastım 100 endeksi, bist-leş deği
Enerji Bakanı yeni müjdeler için gün sayıyoruz dedi , hemen Tüpraş ve Petkimi uçurdular...
En ufak haber bile %5 le fiyatlanıyo artık , Sp500 borsası bile çok sönük kaldı yanımızda...
Acaba geliyor mu düzeltme? Bakalım yine tutacaklar mı?
Mb bu hafta ve önümüzdeki hafta nasıl istatistikler açıklayacak onu da çok merak ediyorum. Kalkmaz denen tahtaları + 4 5 hoplata hoplata gerdire gerdire aldı.
Bu arada bu iblis bofa robotu Eylül ve ekim ralli başlangıcına kadar mal topluyordu yüzde yüz eminim.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tanıdığım herkes düzeltme bekliyor
bende bekliyorum
Buna fırsat verirmi acaba
ne ayu katliamı oldu be ayucuklarım zaiyat çok mu :drunk::drunk:
Emekli aylığına zam bekleyen emekliler gibi , ahali düzelme bekliyor . :)
Yumurtaya can veren Allah'ım ayucuklarıma da bi satış dalgası verir yakında :oleyo::oleyo:
cem okullu kap yolladı.. petkimde alım yapmış yine...
Şu an param olsa alacağım iki kağıttan biri petkim elimde var ama yetmez, öbürü ise y. kredi bankası...
DOHOL beni al diyor bana , ama endeks ürküyor :) ytd
Tipki bizim Bist gibi eurusd paritesine de haftalardir baski yapiliyor. . Orasida bizim Bist gibi fiskirsada yuzumuz biraz gulse..... Destek bolgesi saglam diye cok long poz aldim. 0nun icin 1.18 kadar bir fiskirma bizim icin kafi.
Ayni baski onsda da yapiliyor sanki.
Altın 1830 direncini zorluyor. İzlemek lazım.
Aboooowww....
Sayın akçay sen tek bir çizgi ile çok şey anlatıyorsun.
Bir tek çizgi de KCHOL e çizer misin çizgi 5 yılık haftalık grafikte daha güzel durur gibi
Benimle konuşmuyor artık. Her dediğinde aldım spot acıyorum dohol viop açıyorum dohol long içim dışım dohol oldu en son dün 2.85 den ocak vade long yazmıştım şansa onu bile vermiş ama gitmiyor gidmeyor gitmehori. Bekleriz sıkıntı yok SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spot mallar duruyor ama vadeli THYAO kalmıştı elimde vadeli pay long olarak onu da sattım. Son 13 gündür her gün artı yaptı her gün yeşil bar ama BoFA halen alıyor. Arkadaş, elindeki hisse şeker olsa bu kadar yalanmaz. Birinin BoFA'ya bunu söylemesi lazım. Bu arada hisseye inanıyorum tekrar alacağım ama ard arda 13 bar ve %35 artış nedir ya? 13 işgünü öncesine göre ne değişti, maden mi buldunuz ofis binasının altında. XU30 hisselerinden en az 10 tanesi böyle.
Ya benim 1997 yılından bu yana hiç görmediğim bir ralliye tanıklık edeceğiz veya eşyanına tabiatına geri döneceğiz. Son olasılık ise pozitif anlamda bir black swan hikayesine tanıklık edip malları yukarıdan alacağız.
Geçen seneki damat rallisini andırıyor ama onun bir sebebi vardı bu sefer neyi satın alıyorlar acaba? Ayrıca bu alım yabancı alımıysa dolar niye düşmüyor da artıyor.
Ben şahsen düzeltme beklemiyorum, ha olurda gevşerse o düzeltme değil çakış olur
şunuda atıp öyle gidim...
güzel yerde...
https://i.hizliresim.com/cut1h6c.jpg
179.025 flat geceye..
eğleniyor muyuz gençler :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Bakan gaz petrol yeni müjdeler diye pompalıyor..
Jhem gün içi PETKM alıyorum diyor..
Geçen TCELL gün içi pompası geldi..
Lütfen alın bakın çok sağlam çıkacaz diye yalvaracaklar nerede ise..
1791 short lar şu an karda..
İlk adım short u 1800 ve üzeri açsa idim daha güzel olacakmış.
Biraz acele ettim ama öyle minare gibi ki endeks..
Bir yıkıldı mı 10.000 puan dan aşşa durmaz gibi duruyor..
SPOT kapanış, hisse fiyatlarını alttan eşleştirdiler!
https://megaimg.net/i/i/5wpxyw.png