Sayfa 382/1003 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    FDow'da 35975-36775 arasına kademeli satışları yazdım.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    hayırlısı sayın JAS
    bendeki resimde şu an bulunduğu 36.150 civarından 3.000 civarı düşmesi gerekir. dilerim beklentim gerçekleşir adınıza...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    1725 tarihi zirve...

Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    hayırlısı sayın JAS
    bendeki resimde şu an bulunduğu 36.150 civarından 3.000 civarı düşmesi gerekir. dilerim beklentim gerçekleşir adınıza...bol şanslar...
    Çok teşekkürler Sn dalgacı,
    Bana göre 5.1 zirvesi (bazı EW cilere göre de 5 zirvesi) yazdığım aralıkta olacak gibi görünüyor.
    Eğer 5.1 zirvesi ise 5.2 realizasyonu 34300 altına sarkmaz ama 5 zirvesi ise 33300 altına iner, nerede durur şimdilik bilinmez.
    Ben hala bu zirvenin 5.1 olduğunu düşünüyorum.

4. Kaldırmış kopmuş gidiyor. Bugün 1650 lerde yapılan hacim korkunç. Bu iki hafta düşüş senaryom oracıkta bitti, oradan döndükten sonra bu durmaz. O malı devretmeden düşmez. Nerede devreder biz bilemeyiz. Short tuşuna Bugün basmadim, yarın duruma göre, ama ralliler genele yayılmadan bitmez, dandik küçük kagitlarda spekler kendini borsa dahisi zanneden yeni gelen arkadaşlara malı vermeden bitmez. Dikkat.

Uzun süredir uyarıyorum, böyle bir yükselişi bekliyordum, açıkçası genel pozisyonum da buna uygun idi, şimdi sakince zayıflama işaretleri arayacağım, günlük al ver short long yaparız o ayrı.

O değil de mohikan sevdiğimiz bi abimizdi, adabı giyinmeyi iyi bilirdi... 40 bin puan aşağı yazıp kafaya 30 bin puan yiyen bir tek elliott analizini gördüm, net şekilde batırır, öğrenmemeye yemin ettim zaten kafam da çok basmıyor.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    1725 tarihi zirve...
    22 Ekim'de ralli başlıyor, yeni zirveye gidebilir diye yazmıştım.

6. Viop XXXVI

Bu da fikrim pozisyonsuzum bu kanalı kıramaz diye düşünüyorum. yukarıda bir yerde de kesin atlayan olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Sn. Jas siz olmasanız elli otu çöp ötesi çöp ilan edeceğim ama sizin hatiriniza herhalde diğer kişiler yanlış kullanıyor diyorum

Ama bakın 8 senedir bu başlığı olurum, elli ot deyip de minimum 15 bin puan yemeyen bi sizi gördüm. Bi de hepsi çok aşırı iddialı...
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    22 Ekim'de ralli başlıyor, yeni zirveye gidebilir diye yazmıştım.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Jas siz olmasanız elli otu çöp ötesi çöp ilan edeceğim ama sizin hatiriniza herhalde diğer kişiler yanlış kullanıyor diyorum

Ama bakın 8 senedir bu başlığı olurum, elli ot deyip de minimum 15 bin puan yemeyen bi sizi gördüm. Bi de hepsi çok aşırı iddialı...

Çok teşekkürler Sn nosfecagri.
    Benim bir iddiam yok. Tüm sayım olasılıklarına bakıp en doğrusunu bulmaya çalışıyorum. Tek bir sayıma körü körüne bağlansam ben de o kadar puanı kafama yiyebilirim.

Sayfa 382/1003 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •