Suudi ile swap anlaşması olsa ne farkeder satabilecegin dolar 8 milyar kalmış
Printable View
Suudi ile swap anlaşması olsa ne farkeder satabilecegin dolar 8 milyar kalmış
Konya'da ekmek 3,5 oldu İstanbul da halk ekmek 2 tl bu bile adayın kim olduğunu gösteriyor
ekmek pahalıysa pasta yeyin :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Bu şeyhin ölümü ülke gerçeklerini de bir nebze yine gösterdi. Hiç ummadığım onlarca adam whatsapp ta paylaşımlar yapıyor. Lan hadi herşeyi geçtim eşim bile biz sülalecek o şeyhe bağlıyız demez mi..yüzlerce iş adamı var telefonumda alayı paylaşım yaptı..
bu defa azraile gelmiyorum dememiş daha önce gelmiyorum demişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam Allah ameliyle muamele etsin bizim gibi aç sefil gitmedi :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
adamcağız öldü kurtuldu müritleri o haliyle tekerlekli sandalyeye koyup gezdirdiler. cam arkasından sergilediler
Pirinç zamlanmis bazı yerlerde hala ucuz
an itibarıyla
k.çarşı döviz büfesi 17.37-17.38
akt.bank 17.3673 (grafikte son geçen işlem)
fiba.bank 17.4127 (grafikte son geçen işlem)
Bu ay TÜFE nin hakkı kılçıksız çift hane. ENAG böyle gelecektir. Ama maaş artışını 40 a bağlamışlar. Tuvik şeysi buna uygun gelir.
Merkez Bankası faizlerde değişikliğe gitmedi
TCMB: Kapasite kullanım seviyeleri ve diğer öncü göstergeler yılın başındaki güçlü büyümenin dış talebin de olumlu etkisiyle ikinci çeyrekte sürdüğüne işaret etmektedir
TCMB: Etkisi artarak sürmekte olan jeopolitik riskler yılın ilk yarısında olumsuz yönde gerçekleşmiş, dünyada iktisadi faaliyetin zayıflamasına sebep olmuştur
TCMB: Fiyat genel düzeyinde sağlanacak istikrar, ülke risk primlerindeki düşüş, ters para ikamesinin ve döviz rezervlerindeki artış eğiliminin sürmesi ve finansman maliyetlerinin kalıcı olarak gerilemesi yoluyla makroekonomik istikrarı ve finansal istikrarı olumlu etkileyecektir
TCMB: TCMB, fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda enflasyonda kalıcı düşüşe işaret eden güçlü göstergeler oluşana ve orta vadeli yüzde 5 hedefine ulaşıncaya kadar elindeki tüm araçları liralaşma stratejisi çerçevesinde kararlılıkla kullanmaya devam edecektir
Ayhan başkan akşam oteldemisin ben oraya geliyorum tekerlekli sandalyedeki dilenci kılıklı benim
Ayhan başkan vergi ceza kitlemesin diye dilenci gibi dedim yoksa dolar formunda milyon doları var sanar 750 USD yüzünden ceza yemiyelim
Bayram öncesi olduğunda dolar yataya sarar gibi,bayram sonrası belirsiz:plc:
Bankaların fx lerine insanları alıştırmışlardı. Gayet güzel işliyordu. Sonrası malum... Serbest piyasa uygun da olsa riski çok fazla. Zaman kaybı da çabası....
Evet her bayramda böyle oluyor. Kurbanlık için hacı amcalar dolar bozduruyor diyorlar da , kurbanlığı satan besiciler bu paraları ne yapıyor acaba ? Sanırım onlar bayram sabahı paranın tümünü alabildiklerinden tatile denk geliyor ve mesai başladığında ellerindeki paraları dövize çeviriyorlardır.
Düğünler var hac var dolar ve altın ihtiyaç olur yakında zıplar
Pearl Harbour benzeri Japon Saldırısı bekliyorum Japon Yeninde.
https://www.youtube.com/watch?v=6lIm06JOBtw
USD/JPY Technical Analysis for June 23, 2022 by FXEmpire
https://www.youtube.com/watch?v=3v2tEK2KxlY
Şu sıralar doları dolar cinsinden artırmanın tek seçeneği olabilir Japon yeni.Borsalar dahil.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) konut kredilerine ilişkin yeni karar aldı. Karara göre, 1. ve 2. el konutlar için konut kredilerinde kredi değer oranı farklılaştı. Degeri 10 milyon TL üzeri olan konutlar için kredi imkanı olmayacak. 2 ile 5 milyon TL arası konutlarda ise yüzde 70 kredi kullanılacak.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Marmaris'teki yangınla ilgili bir kişinin gözaltına alındığını ve suçunu itiraf ettiğini söyledi.
Bi tane bakan yardımcımız var sayıştay üyeliğine aday olmuş. Takip edelim bakalım seçilir mi seçilirse başka yere atanır mı
prens selman'ın basına verdiği erdoğan fotoğrafı >
https://eksisozluk.com/entry/139114248
Bakan Nebati: Temmuz ayında yapılacak artış Haziran enflasyon oranlarının açıklanmasıyla kesinleşecek olup, yaklaşık yüzde 40 oranında artış öngörmekteyiz