Sayfa 518/993 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

TCMB: Kapasite kullanım seviyeleri ve diğer öncü göstergeler yılın başındaki güçlü büyümenin dış talebin de olumlu etkisiyle ikinci çeyrekte sürdüğüne işaret etmektedir

TCMB: Etkisi artarak sürmekte olan jeopolitik riskler yılın ilk yarısında olumsuz yönde gerçekleşmiş, dünyada iktisadi faaliyetin zayıflamasına sebep olmuştur

TCMB: Fiyat genel düzeyinde sağlanacak istikrar, ülke risk primlerindeki düşüş, ters para ikamesinin ve döviz rezervlerindeki artış eğiliminin sürmesi ve finansman maliyetlerinin kalıcı olarak gerilemesi yoluyla makroekonomik istikrarı ve finansal istikrarı olumlu etkileyecektir

TCMB: TCMB, fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda enflasyonda kalıcı düşüşe işaret eden güçlü göstergeler oluşana ve orta vadeli yüzde 5 hedefine ulaşıncaya kadar elindeki tüm araçları liralaşma stratejisi çerçevesinde kararlılıkla kullanmaya devam edecektir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Ayhan başkan akşam oteldemisin ben oraya geliyorum tekerlekli sandalyedeki dilenci kılıklı benim

4. Ayhan başkan vergi ceza kitlemesin diye dilenci gibi dedim yoksa dolar formunda milyon doları var sanar 750 USD yüzünden ceza yemiyelim

5.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    an itibarıyla

k.çarşı döviz büfesi 17.37-17.38
    akt.bank 17.3673 (grafikte son geçen işlem)
    fiba.bank 17.4127 (grafikte son geçen işlem)
    Ankara ulus Altınkaynak tabelada 17, 36 dan alış var. İçeride şefle görüşerek 50 bin üzerine pazarlık yapabilirsiniz. Ulusta herhangi bir banka şubesine kadar da tl. nizi güvenle taşıyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,080
    Bayram öncesi olduğunda dolar yataya sarar gibi,bayram sonrası belirsiz

7. Bankaların fx lerine insanları alıştırmışlardı. Gayet güzel işliyordu. Sonrası malum... Serbest piyasa uygun da olsa riski çok fazla. Zaman kaybı da çabası....

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bayram öncesi olduğunda dolar yataya sarar gibi,bayram sonrası belirsiz
    Evet her bayramda böyle oluyor. Kurbanlık için hacı amcalar dolar bozduruyor diyorlar da , kurbanlığı satan besiciler bu paraları ne yapıyor acaba ? Sanırım onlar bayram sabahı paranın tümünü alabildiklerinden tatile denk geliyor ve mesai başladığında ellerindeki paraları dövize çeviriyorlardır.

Sayfa 518/993 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •