yeni bono mudur nedir çýkmýþ almak mantýklýmý
yeni bono mudur nedir çýkmýþ almak mantýklýmý
Birader eliyle yakalar yayýn balýðýný..söðüt dibinde inleri olur. Dalar kulakçýðýna parmaðýný takar çýkartýr. Batý bölgelerinde kalmadý, fabrika atýk sularý halletti hepsini.
Eskiden insan boyu yakalarlardý, tabi oltayla veya aðla, karýþ hesabý ölçülürdü, üçlük dörtlük gibi...
Doðuda terör tehlikesi nedeniyle girilemeyen bölgelerdeki derelerde var þu an. 2010 da görmüþtüm en son, insan boyu kadardý mübarek basket potasýna asmýþlar sergiliyorlardý, iki dilim kapmýþtým.
Turna balýðý göllerde oluyor, yakalayýp satýyorlar semt pazarlarýnda, o da fena deðil. Yanlýz o bir kaç çeþit herhalde, bir çeþidi güzel, rengi çok açýk olmayan, soluk renkli sarýmsý olaný pek güzel deðil, aðzý ördek aðzý gibi diþleri var.
Eskiden dedem dereden testiyi doldurup içerdi, biz içmezdik de, o eski alýþkanlýk içmeye devam ederdi. Þimdi balýk yetiþmiyor, siyah siyah midyeler sardý her yerini. Çýkan da yenmez zaten.
Ben en ideali olan sarýkanatý tercih ediyorum diðerinde torik
Arkadaslar neden bu balik 1000 TL ye satilmis ben onu anlamadim Reha bir seyler yazdi ama baska yorumu olan varmi?
Lokantalar bizim bilmedigimiz bir sey mi biliyor?
Her neyse nehir yada gol baligi yemem icinde omega 3 olmaz onlarin zaten tadida olmaz o yuzden cok ucuzlar
Gecen sene deniz cuprasi 100 TL idi kusadasinda bu adam 1 kilosuna neden 1000 lira vermis merak konusu hakkaten
https://twitter.com/GlobalProTrader/...34028686151680
"US debt is at $90 tln, which together with $169 tln in US unfunded liabilities totals $259 tln, which is $778k per US citizen or $2.1 mln per US Taxpayer... Total Assets $193 tln... $66 tln of debt and liabilities after every asset in the US has been sold off."
"ABD'nin borcu 90 trilyon dolar,
ABD'de fonlanmayan borçlardaki 169 trilyon dolar ile birlikte toplam 259 trilyon dolar,
ABD vatandaþý baþýna 778 bin dolar veya ABD Vergi Mükellefi baþýna 2,1 milyon dolar...
Toplam Varlýklar 193 trilyon dolar... ABD'deki her varlýk satýldýktan sonra 66 trilyon dolar borç ve yükümlülük."
Bu rakamlar doðru mu yaw? Nasýl bir para teorisi bu ben anlamadým. 90 olsa ne 190 olsa ne. O kadar para nerede, borç kimden....alacaklý kim??? Ortada öyle bir varlýk toplamý var mý?
Esteðin kösteðe oraný, kendinden kendine iþlemler...herkesin birbirine olan borçlar toplamý..
ABD de bastýrýyorlar 75 bp diye, du bakali nolacak..
Bizimkilerden umudu kestik, gözümüz FED de
![]()
Yer Ýmleri