dolar almak her türlü zarar....abd de gerçek enflasyon yüzde 14....
Printable View
Arkadaşlar
Hepimiz kafa yoruyoruz.
Bu kanser bünyeye bulaştı.
Kurtuluş zor.
Bugün kaç sefer yön değiştim aklımda bile yok.
Gelelim yükseliş bittimi.
Elbet yanılma durumu olabilir
Bu tahmin yapmamı engellemez.
Satacak adam son 30 dk yalandan satmaz.
Bana milleti dökme gibi geldi bana.
Ayrıca
Rallının sonuna doğru
Ereğli. Koç vs bir kaç gün oyuna dahil olmalı.
O nedenle
Bence bu Endeksin yolu epeyce daha açık.
Yurt dışı biraz problem
Bakalım nasıl olacak.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ohh yeaahh miss happy weekend ayıcıklarım :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
KaraKemal abi çok daha iyi bu konuda, benim anladığım kadarıyla şu şekilde,
Son 3 gündür taşınan poz. lar eksikti ilk defa bugün ekim vadeye 10bine yakın gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre yeni ceton atılmış, muhtemelen bu cetonların şort olma ihtimali yüksek, şimdi asıl mesele şu, bu poz. açan pala mı yoksa ky mi, ky ise çuvala koyar fışkırttırır.yok kendi poz. u ise metin abimin ayıcıkları bala gömülür :he:
Esasen olay güniçi oluyor, büyük vurkaccı oyuncular geceye poz. taşımıyor.bu oyuncuların ne düşündüğü de önemli tabii, aslında yön veren ve ivmeyi sağlayan ekip onlar
sayın pala
Geçen yaz ne yaptığını biliyorum !:)
ama bu yaz ne yaptığını bilmiyorum ! onu çarçamba akşamı öğreneceğim :)
neden çarçamba mı? yok ya öle müneccim değilim .. sonbahar mevsimi başlıyor yaz bitiyor...yazın ne yaptığını bilmem için yazın bitmesini bekliyorum garanticiyimdir:)
not:ciddi yazılar yazma cesaretini 3 aydır bulamadım işimiz makara sizler kovana kadar burdayım.
y.t.d.
Bu borsa son zirvesini bence yapmadı.
Demedi deme İbrahim
[emoji1787][emoji573]
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ilimizde doğal gaz için 2 yeni kuyu açılacak
Ordu'da yeni kuyular açılacağını belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Daha önce yapmış olduğumuz sismiklerden verileri değerlendirdik. Ordu'da ve Ünye'de birer kuyu planlıyoruz, keşif amaçlı. Bunu da programa aldık"
Vob akşam baya hareketliiii....
Conilerde devre kesici yok mu acaba, şoförü komyondan atladı heralde :drunk:
abd borsaları eksiler yüzde 4 geliyor....vob çok da tınlamıyor....başka zaman olsa eksi 2....
Borsada Mehmet Akdere rüzgârı
Faizlerin indirildiği gün dolarda hareket beklenirken banka hisselerini tavan yapan Mehmet Akdere algıyı değiştirdi. O gün başlayan pozitif hava endeksi ve banka hisselerini zirveden zirveye taşıdı.
Borsa İstanbul her gün yeni bir zirve yapıyor. 14 Temmuz tarihinde 2382 puandan kapanan endeks 3 bin puanı geçerek tarihi zirvesine ulaştı. Endeksin her gün yeni bir rekor kırmasında Mehmet Akdere’nin katkısı büyük! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB), 18 Ağustos’ta 9 ay sonra ilk kez faiz indirimine gitmesi ve politika faizini yüzde 13’e çekmesi bir anda gözlerin döviz kurlarına çevrilmesine neden oldu. Herkes kurlarda yukarı bir hareket beklerken bazı banka hisselerini tavan yapan Mehmet Akdere bu algıyı kırdı. Lokomotif hisseleri olduğu için borsa tarihinde nadir dönemlerde tavan olan banka hisseleri son günlerde neredeyse hemen hemen her gün tavan oluyor. Garanti Bankası ile başlayan süreç tüm sektöre yayılmış durumda.
Piyasada herkes Mehmet Akdere’nin bu başarısını konuşuyor. Geçmişte ismi sıkıntılı işlemlerle de anılan Akdere’nin strateji değişikliği büyük alkış topluyor. Borsayı oyun yerine çeviren özellikle de yabancı yatırım bankalarının ‘robot’ diye bilinen algoritmik işlemleri de ters köşeye yatıran Akdere’ye ekonomi yönetimi bir plaket verir mi bilinmez ama yabancı yatırım bankalarının görüşmek için sıraya girdiği biliniyor.
herkes anektarları hazırlasın haftaya mangal partisi yapacam anektarları unutmayın yastığın altına koyupturun
https://www.youtube.com/watch?v=1LQjaSaarE0
:oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Endexi shortlayamadik 3 5 puan icin banka endexinin deli gibi bombaladim :). Herkesin algilari oynadilar shortcu short acamaz longcu long olamaz diye dusunuyorum.
gümüş fonu en uygun nereden alınır arkadaşlar....borsa daki gmstr fonu gerçek fiyatından çok yüksekte işlem görüyor.....doğru fiyatlanmış gümüşü nereden alabilirim.....?
Yabancı oranı düşük be vurunca piyasa rahatladı. Önceden sinek viziltisina bile pett ediyordu ********ler. Ne günler gördük. Papaz, halk davası vb. Her mevzuda at kosturuyoroardi şimdi yabancı oranı düşük kafamız rahat. Avrupa and endexleri çökmüş umrunda değil biximkilerin. ABD faiz arttiriuor dolar ana vatanına donecekmis :) 3 sene önce olsa şuan %5 eksiydik. Tam bağımsız BIST :) %70enflasyon dolar olmuş 18 kim neyi nereye kadar verecek. Veren tekrar yukardan girmek zorunda kalır. Olurda birde ekonomide iyileşme, enflasyon ve faizlerde doğal düşüş olursa asıl borsa hareketini o zaman izleyin. Son 7-8 yılda bu ülkenin badina gelenler hiç bir ulkenin başına gelmedi. Notlar en dipte. Ne olacaktı bu borsa düşüş trendine girecek. Olacak olan sadece düzeltme oda geçici.
DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
Sektör kaynakları tarafından Turkcell paketlerine 13 Eylül’de zam geleceği iddia edildi. 1 GB + 1250 DK + 250 SMS bir paketin 83₺ olması bekleniyor.
Özel sektörde insanları iyi motive ediyorlar, motive olmayanı da kapının önüne koyuyorlar. Kamu demek çiftlik demek, 3-4 gayretli insan varsa da sonunda uyanıp ayrılıyor veya çevresi adamı ayartıyor. Geriye kalan üzüm üzüme baka baka misali iyice mayışıyor.
Türktelekom ve Türkçell müthiş potansiye sahip firmalar iş alanı olarak, ama muhtemelen verimsizlik yuvası oldu. Bir ara İş Bankası kalan Avea hisselerini ucuza devir etmişti, bakınca iyi yapmış diye düşünüyorum.
Zam yaparak sistem değişir mi çok sanmam.
Ülkeler gelirlerini arttırmak için yeni kaynaklar buluyorlar.
https://mobile.twitter.com/TIME http...48162881798146
https://www.google.com.tr/search?q=b...jT4h_KZiw,st:0
Bangla sokakları sulu iken böyleydi,şimdi nasıl olacak?
Bir tanıdığım vardı Boğaziçi mezunu, büyük özel bir bankada çalışıyordu, sabah masasında zarf bulmuş, bakmış iş akdiniz feshedildi vs.
Bana normal geldi, işe konsantrasyonu az olan bir adamdı, sonra uyduruk bir yerde işe devam etti muhtemelen yeni yerde o kadar large davranmamıştır. Yani zeka, bilgi, yetenek bile az gelebiliyor, işe yarayan iş yapman isteniyor.
Aynı durumda bir kaç kişiyi de hesap edince, rekabet kalkınca insana rehavet geliyor olabilir diye düşündüm şimdi.
Benim çucukluğumda bir komşu teyze vardı sürekli "azıcık aşım kaygısız başım" derdi, herhangi bir maddi problemleri vs yoktu gerçi.
Kendin görmeden yaşamadan bu tip sözler bir kulaktan giriyor öbür kulaktan çıkıyor.
Bu konuda "İki kova su" isimli bir piyes vardı aynı konuyu işleyen. O da bana etki etmedi, kafayı taktık para işlerine.
>>>>>>>>>>>
"Mutluluk Dağıtan Eskici" Köyün Bekçi'sinin Güneş ve Çiçek adında iki kızı vardır. Köyün zengini Altınkese ve Kunduracı ise Bekçi'ye rağmen, bu güzel kızlarla evlenmek ister. Fakat Kunduracı'nın yeni bir hayat kuracak parası, Altınkese'nin de işi dışında hiçbir şeye ayıracak zamanı yoktur. Bir gün köye gelen Eskici'nin kurduğu oyun sayesinde herkesin hayatı değişir.
Somuncu Baba Fatiha suresi için 7 ayrı yorum yapmış, sonra ortadan kaybolmuş.
Genelde eğitim sistemi tek doğru vardır şeklinde. Sonuçta farklılıklara tahammül edemeyen insanlar yetişiyor.
Bir sürü politik veya yaşam ideolojisi var, hepsinin kendi mantığı tutarlılığı var, tam bana göre bir ideoloji olmayınca ortada kaldık bir kalıba giremedim.
Kendi çocuğum olsa Atatürkçülüğü benimse ölümüne savun, ahirette sorun olursa benim üzerime atarsın derdim. Tabi benim babam her koyun kendi bacağından asılır dedi o başka, sen Allah'ı dert etme ben seni korurum diyen olmadı.
Paran varsa ye babaaaa.
https://www.google.com.tr/search?q=p...dMec6ZwDU,st:0
Millet kafayı satranç, briç vs ile bozuyor, takıntı haline geliyor. Biri bana senin çok pahalı bir hobin var dedi. Yani olay para nedir, nasıl çalışır, nasıl kazanılır şeklinde.
Aslında "para nasıl yenir" konusunu kafaya takmak gerekiyormuş, yedikçe bir şekilde bulunuyor aslında.
Biri bana biz ABD'de para çok konuşmayız fikir ve proje konuşuruz işe yarıyor ise para bir şekilde bulunur demişti. Bizde önce para konuşuluyor.
Bana her şey serbest, işlediğim günahlar da sevaba yazılıyor. Şu saatten sonra faydasız her şey zamanında yapılır ise anlamlı.
Bektaşi fıkrası var çok, onları anlayabiliyorum.
Tabi ben kimseye örnek de olmak istemem akıl da vermek istemem, ben bir şekilde kendimi kurtarırım, beni örnek alan ortada kalır o başka.