Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Somuncu Baba Fatiha suresi için 7 ayrı yorum yapmış, sonra ortadan kaybolmuş.
Genelde eğitim sistemi tek doğru vardır şeklinde. Sonuçta farklılıklara tahammül edemeyen insanlar yetişiyor.
Bir sürü politik veya yaşam ideolojisi var, hepsinin kendi mantığı tutarlılığı var, tam bana göre bir ideoloji olmayınca ortada kaldık bir kalıba giremedim.
Kendi çocuğum olsa Atatürkçülüğü benimse ölümüne savun, ahirette sorun olursa benim üzerime atarsın derdim. Tabi benim babam her koyun kendi bacağından asılır dedi o başka, sen Allah'ı dert etme ben seni korurum diyen olmadı.
Paran varsa ye babaaaa.
https://www.google.com.tr/search?q=p...dMec6ZwDU,st:0
Millet kafayı satranç, briç vs ile bozuyor, takıntı haline geliyor. Biri bana senin çok pahalı bir hobin var dedi. Yani olay para nedir, nasıl çalışır, nasıl kazanılır şeklinde.
Aslında "para nasıl yenir" konusunu kafaya takmak gerekiyormuş, yedikçe bir şekilde bulunuyor aslında.
Biri bana biz ABD'de para çok konuşmayız fikir ve proje konuşuruz işe yarıyor ise para bir şekilde bulunur demişti. Bizde önce para konuşuluyor.
Bana her şey serbest, işlediğim günahlar da sevaba yazılıyor. Şu saatten sonra faydasız her şey zamanında yapılır ise anlamlı.
Bektaşi fıkrası var çok, onları anlayabiliyorum.
Tabi ben kimseye örnek de olmak istemem akıl da vermek istemem, ben bir şekilde kendimi kurtarırım, beni örnek alan ortada kalır o başka.
Yer İmleri