Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Somuncu Baba Fatiha suresi için 7 ayrý yorum yapmýþ, sonra ortadan kaybolmuþ.
Genelde eðitim sistemi tek doðru vardýr þeklinde. Sonuçta farklýlýklara tahammül edemeyen insanlar yetiþiyor.
Bir sürü politik veya yaþam ideolojisi var, hepsinin kendi mantýðý tutarlýlýðý var, tam bana göre bir ideoloji olmayýnca ortada kaldýk bir kalýba giremedim.
Kendi çocuðum olsa Atatürkçülüðü benimse ölümüne savun, ahirette sorun olursa benim üzerime atarsýn derdim. Tabi benim babam her koyun kendi bacaðýndan asýlýr dedi o baþka, sen Allah'ý dert etme ben seni korurum diyen olmadý.
Paran varsa ye babaaaa.
https://www.google.com.tr/search?q=p...dMec6ZwDU,st:0
Millet kafayý satranç, briç vs ile bozuyor, takýntý haline geliyor. Biri bana senin çok pahalý bir hobin var dedi. Yani olay para nedir, nasýl çalýþýr, nasýl kazanýlýr þeklinde.
Aslýnda "para nasýl yenir" konusunu kafaya takmak gerekiyormuþ, yedikçe bir þekilde bulunuyor aslýnda.
Biri bana biz ABD'de para çok konuþmayýz fikir ve proje konuþuruz iþe yarýyor ise para bir þekilde bulunur demiþti. Bizde önce para konuþuluyor.
Bana her þey serbest, iþlediðim günahlar da sevaba yazýlýyor. Þu saatten sonra faydasýz her þey zamanýnda yapýlýr ise anlamlý.
Bektaþi fýkrasý var çok, onlarý anlayabiliyorum.
Tabi ben kimseye örnek de olmak istemem akýl da vermek istemem, ben bir þekilde kendimi kurtarýrým, beni örnek alan ortada kalýr o baþka.
Yer Ýmleri