Geçen ay Rusya ile flört
Bu ay batıyla flört ederiz..
Meclise NATO üyeliği gelir.
Son üç ülke kaldı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Geçen ay Rusya ile flört
Bu ay batıyla flört ederiz..
Meclise NATO üyeliği gelir.
Son üç ülke kaldı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek adam rejiminin onuru gururu.!!
Yakında aldatıldık derse.!!
Şaşırman.!!!
İsveç Finlandiya NATO üyeliği olayı.!!
İade edilen tek kişi bile yok.!!
Askerin başına çuval geçirme olayı.!!!
Taburda kurulan çadır mahkeme olayı.!!
Oslada gizli masaya oturma olayı.!!!
Papaz Robinson olayı.!!
Feto ne istetiyse verdik olayı.!!
Ergenekonun arkadaş savcıydı.!!!
Daha niceleri.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
:he: Hadi müjdeyi vereyim.
ABD ismi geçen ülkeleri natoya dahil edecek ise eder.
ABD ismi geçen ülkeleri natoya dahil etmeyecek ise bunu kendisi istiyor ama başkası istemiyor "e ne yapalım" görüntüsü altında yapar.
Anlaşıldı sanırım.
dolar 12 yılda TL karşısında 16 katına çıktı. yani 12 yılda 16 katına çıkan hisse değerini korudu. kıytırık Sasa ve üçkağıt olsun diye bist30'a dahil edilen hektas dışında var mı. ilk iki benden, pgsus 8 kat, thy 7 kat ama bu çılgın uçaklar bile koruyamamış abi:oleyo:
Ülkeyi yönetenler kimler.?!!???
Uzaydan mı geldiler.???
Bu halk koyunmu???
Ülkenin durumu ortada.!!!
Tek adam rejiminde ülkenin geldiği nokta belli.!!
Sistem çökmüş.!!
Vatandaş sahipsiz.!!!
Sefil endeksinde.!!!
Afrika ligine düşmüş.!!!
Geçmediği köprüye, girmediği otoyola, tedavi olmadığı hastaneye para ödüyor.!?
Hemde döviz bazında.!!!
Her geçen gün hiperenflasyonla cebindeki parasını yönetenler çalıyor.!!
Naslar havada uçuyor.!!
Gerçekleri görmek isteniyorum dersen.!!
Senin problemin.!!
Kral ÇIPLAK.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
9 ay sonra seçim yapılacak,yeni seçilenler gerekeni yapar.
Senin yaşadığın ülkede farklı şehirlere farklı yatırımlar yapılırken,sen diyebiliyormusun ben bu hastaneyi veya yolu veya havaalanını kullanmıyorum parasını ödemem diye?
Böyle bir kural varsa İstanbul ülkede en çok vergi ödeyen şehir,benim ödediğim vergi ile başka şehirlere yatırım yapma diyebilir mi.?
Tekrar size hatırlatıyorum,eleştirini partiye yap.
Yaz X partisi ülkeyi kötü yönetiyor diye.!
Bu halka koyun falan da yazma....inciniyorum.
Bana cevap da yazma,yazarsan burada anlaşamayız seninle.
https://mobile.twitter.com/arsivunut...90265749106689
Bak hızaya gel.!!!
Yalancının mumu yatsıya kanar yanarmış.!!!
128 milyar dolar+70 milyar doları buharlaştırdı.!!
Merkez bankası kasası net 52 milyar dolar ekside.!!
Kapı kapı dolaşık el etek ödüyor.!!
Borç para dileniyor.!!
Demekki sürekli emir alıyor.!!
Kapalı kapılar ardından.!!!
O söylüyor ben değil.!!!
Sahibinin orjinal Sesi.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Gecmeyecegimiz köprüyu devlet vergiler yapsa yine fark etmez aynı şey ben gecmeyecegim ama vergim oraya gitti.
Gitmeyecegimiz illerdeki hastaneleri devlet vergiler ile yapsa yine fark etmez aynı şey ben gitmeyeceğim ama vergim oraya gitti.
Fark etmiyor....
Fark edebilecek şey yapılan şeylerin emsallerine göre pahalı mı yoksa normal olduğudur.
Biraz pahalı ise parası yok normal deriz veresiye öyle işler.
Çok çok pahalı ise işte orada durum değişir. Veresiye likten çıkar.
Ayrıca unutmayın bu köprüleri otoyolları memur lar yapsa yani eski otobanlar gibi bir de onların maaşları var gizli gider.
Sana son olarak yazıyorum.!!
Avrupa ülkelerinde ihaleler şeffaf yapılır.!!
Kimse kendi ülke parası dışında ihale yapmaz.!!
Artı geçiş yatış garantisi vermez.!!
Londra tahkim mahkemesini anlaşmaya yazmaz.!!
Kendi mahkemelerine güvenmeyen kişilikten devlet adamı olmaz.!!
Bak beşli çeteye tüm ihaleler adrese teslim.!!!
https://www.google.com/search?q=onla...ymE4VuiBk,st:0
Kral ÇIPLAK.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
AB ülkelerinde mahkeme şartlarını biliyorsundur.!
AB ülkeleri Euro kullanıyor,başka para birimine pek ihtiyaçları yok.(İtalya liret kullanmıyor,Yunan da drahmi kullanmıyor)
AB ülkelerinde paralı yollar ve tüneller var.
Ben Avrupa ile çalışıyorum ve ne nasıl yapılıyor biliyorum.(Örnek evine izolasyon yaptıracaksan bankanın önerdiği şirketin(markanın)dışında malzeme kullanamazsın.nedenini biliyormusun?
Banka sana İzolasyon için devlet teşvikli ucuz kredi verir ama önerdiği markanın sahibi O bankadır,diğer markalar (Örneğin Türk malı)%40 daha ucuzdur ama sana bir takım sebeplerle kaliteli olduğu halde ucuz malı kullandırtmaz,krediye onay vermez.(buna benzer çok örnek veririm-sende araştır ve öğren,sonra gel burada yaz.)
Biz AB ülkelerine İzolasyon malzemesi fason olarak üretiyor kendi markalarını basıyoruz ve ihracat yapıyoruz.
Bizim kendi markamızın satılma şansı yukarıda ki sebeplerden dolayı yoktur.
İyi de bospor,
ülkede yaşamıyorsun neden dert ediyorsun ?
Call alıp burada pompa yapınca kur zıplamıyor.. :he:
Yanlış havuzda balık avlıyon...
Forumdaki başlıklara yazıyoruz.!!!
Crash Crash diye uyarıyoruz.!!!
İste kanıtı.!!!!
200 LİRA, 2009 DA 123 DOLAR EDİYORDU!!!!
BUGÜN ederi: Sadece 11 DOLAR.!!!
Varmı itirazı olan.!????
ARADAKİ FARK 112 DOLAR.!!!!
Merkez Bankası, bu 200 lirayı 2009 yılında bastı.!!!!
2009 da 123 dolar ediyordu.!!!!
BUGÜN 11 dolar..!!!!
Aradaki fark 112 dolar.!!!!
Herkesin cebindeki 200 liradan.????
BU 112 Dolar. nereye gitti.?????:oleyo::drunk:
Yabancı enayimi borsaya para yatırsın.!!!!
Saldım çayıra ekonomi olan ve
Hukuğun guguk olduğu ülkeye.!!!
Cds ler moratoryumu fiyatlıyor.!!
Ülke notu çöp seviyesinde fiyatlanıyor.!!
Rakamlar söylüyor.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
bizim börsa das istanbul , long only & hayallere temettü emekliliği beleş , piyasası olmadı ki hiç. ederinde & ederinin üstünde kademeli boşaltırsın , ederinin altında berbat piyasada toplarsın.
trading & kısa vadeli stratejiler ise konu dışı. oradasıyasa, numbers of game olayı işin özü.
Bakkal dükkanı mı ?
Verelim moratoryum..
Kaç var 500milyar mı ?
Çeyrek bardak su mu isterler damlayla 20sene mi?
Miss gibi arjantin var.. Batıp batıp duruyor.. :he:
Yatarız paraların üstüne.. Damızlık Bullish
Anlayışın zayıf galiba burası Türkiye vadeli işlem forumu ve yazdıkların ile etkilenip short yapanı bir yıldır batırdın.
Garan 6 TL aynı şeyleri yazıyordun bbva çıktı 15 den aldı yıl sonu dd 30 geçmesi muhtemel.
Muhakeme yetenegin olduğunu sanmiyirum. İktidar eleştirisi yapıp 6 TL 12 TL de garan varken crash var almayın ongorunu doğru kılmıyor. Endeks 1400 iken insanlara crash var hisse almayın demeni haklı cikarmiyor.
AB de kurşun katkılı plastik mamul üretimi yasak,Çinko katkılı üretim yapılıyor,maliyet çok yüksek.
Fransız burada kurşun katkılı bahçe çiti malzemesini ürettiriyor orada satıyor.
Onların ihracat yaptıkları bir çok üründe farklı uygulamaları var.(uzun hikaye)
Avrupa pek masum diyemeyiz.
Örnek:WW nin gaz ölçümündeki hilesi.
2013 te endeks 50 cent olduğu zaman crash yazsaydın haklıydın, ama gelip 10 15 cent arası yazınca anlamsız oluyor
normal tabii... nurçiğdem pinpiriklidir risk yönetimi konusunda. foreks fx işlemlerinde de aşırı volatilite beklentisi olacak günlerde hep yatırımcıları ikaz ederlerdi dürüstçe. açık pozisyonlarınızı margarin sinyali geldiğinde , manuel olarak da kapatabiliriz falan diye. dürüst bir market maker orası forex ' de.
https://m.youtube.com/watch?v=CPhrpphP130
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://galeri14.uludagsozluk.com/88..._1367837_m.jpg
:oleyo::drunk:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Peki ne yapalım ? cidden yıllardır aynı şey...
Sabah akşam aynı şey... propaganda plağı takılı kalmış..
biraz asabi mizaç bir abimizdi rahmetli , fakat güzel oyuncuydu. briç bilmem ben hiç masasına oturmadım da , paris' te monaco' da bir çok kez pokerde farklı masalarda selamlaşmıştık. çok iyiydi pokerde gerçekten. sohbeti severdi oyun sonrası kaybetse bile bayağı sohbetkardı , yüzü düşmezdi. bu poker oyunculuğunda mutlaka olması gereken bir meziyet. masadan kalktın mı, oyunun sitresini kaybını da kazancının verdiği duyguyu da masada bırakacaksın. o konuda tam bir profesyoneldi.
bu arada bir ara çok eski senelerde israil' in bir şehrinde manevi cihazlanma cihazımı test için dolanıyordum. üst sokağın sağ köşeden derhal o malum üç kişi çıktı , enerjinin yoğunluğu gücü onları harekete geçirmişti tehlike algıladılar . göz göze geldik , ne dolanıyon buralarda diyordu bakışları , sonra güçleri yetmedi etki altına alamadılar betona çarpmış gibi oldular , baktılar kendileri zarar görebilir ( manevi anlamda ) , geldikleri gibi gittiler. ben de deneyimi tamamladım. kim miydi onlar ? diyorum üç m... haham. bunlarda üst derecede bilgi var . öyle basit sidik bağlayan papaz büyüsü gibi kıytırık işlere bakmazlar. bir devlet adamı o torpakları ziyaret ettiğinde , velev ki yalnız kaldı bir odada , yandı gülüm keten helva bunlar o odaya girdi mi dakkasında kişiyi etkileri altına alırlar bnlarda öyle kadim bir bilgi gücü var. bunlar üç haham biri ölse yerinde diğeri hazırdır yedekte bekler bu böyle devam eder, bunlardaki o bilgi vatikan' da yok böyle feci... bunlar neyse...
geceye bir mustafa sağyaşar şarkısı bırak...
bıraksana laaaaa
Seni kıracağıma
https://www.youtube.com/watch?v=xlrn-OOdlAk
Allah rahatlık versin:)
not:Yalnız ben hiç gavur diyarına çıkmadım excalibur zor.ingilizceyi 7 sene zorla okuttular kullanmaya tövbeliyim.
Ama iskender ahbap çavuş Gordion ise zaten başkent çok şükür.
afrika'nın bir ülkesinde bir çorakta karnı açlıktan şişmiş yavrucak da sevdiklerimizdendir hem de çok , amin. öncelik onların
Kamu bankalarının, Rusya'nın ödeme sistemi Mir'den çıktığı açıklandı. Mir'den daha önce de özel bankalar çıkmıştı.