Sayfa 519/1001 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Viop XLIV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Dur, merak ettim okudum.

Adam bir dönem dünyanın en iyi briç oyuncuları arasında tabela yapmış. Lübnan'lı mişel dimitri olarak doğup sevdiği kadın için din değiştirip Ömer olmuş. Vay be!

Kendisi için din değiştirdiği kadını öyle boşamaz herhalde..
    biraz asabi mizaç bir abimizdi rahmetli , fakat güzel oyuncuydu. briç bilmem ben hiç masasına oturmadım da , paris' te monaco' da bir çok kez pokerde farklı masalarda selamlaşmıştık. çok iyiydi pokerde gerçekten. sohbeti severdi oyun sonrası kaybetse bile bayağı sohbetkardı , yüzü düşmezdi. bu poker oyunculuğunda mutlaka olması gereken bir meziyet. masadan kalktın mı, oyunun sitresini kaybını da kazancının verdiği duyguyu da masada bırakacaksın. o konuda tam bir profesyoneldi.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Anlayışın zayıf galiba burası Türkiye vadeli işlem forumu ve yazdıkların ile etkilenip short yapanı bir yıldır batırdın.

Garan 6 TL aynı şeyleri yazıyordun bbva çıktı 15 den aldı yıl sonu dd 30 geçmesi muhtemel.

Muhakeme yetenegin olduğunu sanmiyirum. İktidar eleştirisi yapıp 6 TL 12 TL de garan varken crash var almayın ongorunu doğru kılmıyor. Endeks 1400 iken insanlara crash var hisse almayın demeni haklı cikarmiyor.
    şapkalı evliya fosforlunun yazdıklarından niye etkileniyorsunuz ki ? kendisini kaç kez ilmi ruh tedavi kliniğime davet ettim , kısa bir tren yolculuğu ile alamanya daki şehrinden atlayıp gelecekti zürih'e , hep ihmal ediyor.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    şapkalı evliya fosforlunun yazdıklarından niye etkileniyorsunuz ki ? kendisini kaç kez ilmi ruh tedavi kliniğime davet ettim , kısa bir tren yolculuğu ile alamanya daki şehrinden atlayıp gelecekti zürih'e , hep ihmal ediyor.
    Ya sen beni davet etsene mübarek.Bak tırın kasasına saklanıp gelirim gene gelirim
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Theodor Herzl İle Zürih ve Viyanada buluşup sohbet ettiğini unuttun herhalde.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ya sen beni davet etsene mübarek.Bak tırın kasasına saklanıp gelirim gene gelirim
    jetimi göndereyim özel şöförlü. ya da denizden aldır diyorsan deniz uçağı yollayayım la , istersen güdümlü denizaltıyla bile dipten vakumla çekeriz seni, yeter ki karar ver.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Theodor Herzl İle Zürih ve Viyanada buluşup sohbet ettiğini unuttun herhalde.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    bizim mottomuz insanı yaşat ki reptliyan yaşasın. evet thedor çok iyi bir dostumdu genç kaybettik . bunda alay edilecek ne var anlayamadım

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    bu arada bir ara çok eski senelerde israil' in bir şehrinde manevi cihazlanma cihazımı test için dolanıyordum. üst sokağın sağ köşeden derhal o malum üç kişi çıktı , enerjinin yoğunluğu gücü onları harekete geçirmişti tehlike algıladılar . göz göze geldik , ne dolanıyon buralarda diyordu bakışları , sonra güçleri yetmedi etki altına alamadılar betona çarpmış gibi oldular , baktılar kendileri zarar görebilir ( manevi anlamda ) , geldikleri gibi gittiler. ben de deneyimi tamamladım. kim miydi onlar ? diyorum üç m... haham. bunlarda üst derecede bilgi var . öyle basit sidik bağlayan papaz büyüsü gibi kıytırık işlere bakmazlar. bir devlet adamı o torpakları ziyaret ettiğinde , velev ki yalnız kaldı bir odada , yandı gülüm keten helva bunlar o odaya girdi mi dakkasında kişiyi etkileri altına alırlar bnlarda öyle kadim bir bilgi gücü var. bunlar üç haham biri ölse yerinde diğeri hazırdır yedekte bekler bu böyle devam eder, bunlardaki o bilgi vatikan' da yok böyle feci... bunlar neyse...

jetimi göndereyim özel şöförlü. ya da denizden aldır diyorsan deniz uçağı yollayayım la , istersen güdümlü denizaltıyla bile dipten vakumla çekeriz seni, yeter ki karar ver.
    Yoo ben halkadamıyım.Akbil basar gelirim.Sen 1.sınıf Türk müteşebbisi olarak paranı benim için çarçur etme.

not:Seni çözebildiğim gün Sn Lucky Player abim , İskender'in düğümü tarih olacak kimse örnek göstermeyecek .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 519/1001 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •