Ümit Ozlale nin bugünkü tweetleri cok ilginç.
Printable View
Ümit Ozlale nin bugünkü tweetleri cok ilginç.
Ben kimseden iş talep etmiyorum. Kimse de bana gölge etmesin yeter. Benim siyasetle işim olmadı olamaz. Asla da ilgilendirmiyor bu açıdan rahatım. Dün kara denenlere bugün ak yarın ak denenlere bugün kara diyor siyaset. Bu nedenle sana kötü bir niyet beslemeyeceğim. Belki utanırsın da özür dilersin, insanları yargılamazsın güzel kardeşim. Neden gerginsin onu anlamadım. Ev aldığım doğrudur. Elimde kalan parayı da yazmışım. Ama dikkatli okumamışsın.
Evet ev aldım ve yazdığım yazı tarih ve saatiyle kalın olarak aşağıya bırakıyorum. Gidip bakabilirsin. (Linki de var)
Ben söylüyorum zaten aylık %10 kazansam yeter diye. Günlük 300-500 bana yeter. Her zaman da işlem yapmıyorum. Son üç ay kar rakamlarını yazayım.
Mesela
Şubat: 18.082,77
Ocak : 11.667,67
Aralık: 9.525,51
....
...
Yani o 50 bin, 121 bin oldu o zamandan bu zamana. Birazda borcum vardı para da çektim. Birazı da deprem yardımına gitti. Ben hiçbir zaman çok kazanma derdinde değilim. Belli ki benim yazımı yanlış okuyorsun. Bu nedenle yanlış yorumda bulunmuşsun. Dostça ve hoşça kal, sevgiyle kal. Kalbindeki kini değil sevgiyi büyüt. Allah kalbine göre versin. Beni de okuma, okuduğunu yanlış anlıyorsun. Burada ne yazıyorsam kendim için yazıyorum.
01-10-2022, 22:23
Borsa yatırımı iptal.
Ev aldım.
Bana kalacak 50bin tl.
Kalan parayla da kafama göre takılacağım.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...14#post6125814
Bir konu var
Borsaya bakışımda temel bilinmez alanı.
Batı büyükrlçilikleri neden kapandı.
Yazılan dışında akla uygun bir çevap bulamadım.
Bilen varsa
Özelden de olsa yazarsa sevinirim
SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.aa.com.tr/tr/gundem/ista...nlendi/2806421
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...n-7570335/amp/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mesela üç ay kullanmayabilirsin. Sokakta 2-3 ay kahkaha atmayabiliriz, oto kontrol diyelim. Ben gülücük emojisi yerine :-) bunu kullanmayı öneririm ayrıca.
3 ay sonra unutacağız deyip, şimdiden normale dönmeyi tasvip etmek bana doğru gelmiyor. Sonuçta şu an bile eski haline dönen adama, niye böyle diyecek halim yok. Herkesin duygu dünyası farklı, herkes farklı şekilde yaşıyor olayı. Benim tercihim ve önerin bu yönde ama.
Terör saldırısı ihtimali.
Bana inandırıcı gelmedi
Fol yok yumurta yok.
Şuan açıkmı bilmiyorumSM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Almanya konsolosluğu çok önce açıldı 1 veya 2 gün kapalı kaldı diye hatırlıyorum.
sn yemekçi ve sn northernforever cevaplar icin rabbim sizden razı olsun.
Maraş depremini bilip Antep'te vize bürosunu açık tutup İstanbul da mı durdurdular?
Ve Avrupali nin canı candi da deprem olacaksa ABD Kanada ingiltere haber mi vermediler.
eeee herkesin malını aldılar ne olacak şimdi...
Geçen nerelerde doğalgaz petrol olabileceği ile jeoloji ve yer küresi üzerinden açıklayan bir bilim adamı vardı.
Ben en çok bizim paralarımızda beesten hisse almalarını anlamıyorum. Borsa düşünce besler zarar etmeyecek mi. Bu zararı bes katılımcılarına yansıtmayacaklar mı devlet katkıları kuş olmayacak mı.borsa uçarken devlet katkılarına borsa fonlarına çevirmeyenler. Borsa 3 e katlayıncamı besleri akıllarına getirdi.. besleri tam vaktinde terk etmişim.
%9'dan dibste değerleniyordu. Bence kıyak geçtiler.
Sen ayrılmışsın, ben hala sistemdeyim. %10 dan el bombası tahvil yerine, buradan hisse alınması daha doğru bence. Zamanlama tabii ki tartışılabilir, ama bes gibi uzu vade bir yatırımda hisse oranı %10 olmaz..çıkarılan oran %30..hadi biraz da ek alım yapsalar %35 hisse, %65 tahvil gayet makul bir dağılım.
tabii ki, gönül bu fonun devletin değil, benim kontrolümde olmasını diler...ama devlet bu para ayrılana kadar senin değil, benim diyor...belki çarçur edeceksin!!!, o yüzden ayrılana kadar ben yönetirim diyor...sonuçta bes teki biri devlet katkısına da çok bel bağlamış olamaz, benim açımdan nette bu değişim olumlu diyorum sonuçta.
Yeni hafta herkese hayirli olsun. Viob +50 ile acar diye tahmin ediyorum. 5665.00 civari bir acilis bekliyorum.
günaydın, küçük artış ile başladı. öğleye kadar yukarıya doğru ateşi harlatırlar.
fonlar depremden dolayı mı devreye sokuldu yani deprem olmasa bu şekilde alım yapması yasal mı veya bir şarttı varmı alımlar için
İyi haftalar.
Koç kağıtlarında temettüler hayal kırıklığı.
Tüpraş ( 2. Kez verebilirim dedi ki muhtemelen verecektir) , froto derken bu sabah toaso.
Toaso 6 lira açıkladı. Piyasa beklentisi 12-13 bandındaydı.
İhtiyatlı gidiyorlar ama bu durum aynı zamanda Tüpraş bedelsiz vermesinden dolayı diğer kağıtlarda da acaba dedirtiyor.
Netice itibariyle düşük temettüler.
4-5% verim ki temettü yatırımcılığı /emekliliği terimlerini bir kez daha düşündürtüyor insanlara.
Herkese kolay gelsin.
herkes tribüne çekildi kim oynayacak bu maçı...
Hangi ağır abiler ayakta kaldıysa onlar oynayacak... Bebeleri pistten aldılar belkide ..
Keza Ereğli bilanço açıklaması gecikince temettü marta yetişmeyebilir diye mart vade şubata yaklaşmaya başladı.
Nisan vadeye de bakınca 4-4.5 lira temettü beklentisi 1.80-2 liraya çekilmiş gibi.
eregl de formasyon güzel çalışıyor.
iyi oyun okuyan ve aç gözlü olmayanları maçı olacak akçay.
doğru olan bu zaten son 2 sene herkes kazandı burada sorduk[B] herkesin kazandığı yerde kim kaybediyor diye[/B]
bak herkes teknik analizci oldu , herkes temelci oldu bunları 2023 sağlaması olacak ona göre her tahta gitmeyecek belli tahtalarda oyun dönecek bınu 3-4 ay öncede burada yazdık .