Ümit Ozlale nin bugünkü tweetleri cok ilginç.
Ümit Ozlale nin bugünkü tweetleri cok ilginç.
Ben kimseden iş talep etmiyorum. Kimse de bana gölge etmesin yeter. Benim siyasetle işim olmadı olamaz. Asla da ilgilendirmiyor bu açıdan rahatım. Dün kara denenlere bugün ak yarın ak denenlere bugün kara diyor siyaset. Bu nedenle sana kötü bir niyet beslemeyeceğim. Belki utanırsın da özür dilersin, insanları yargılamazsın güzel kardeşim. Neden gerginsin onu anlamadım. Ev aldığım doğrudur. Elimde kalan parayı da yazmışım. Ama dikkatli okumamışsın.
Evet ev aldım ve yazdığım yazı tarih ve saatiyle kalın olarak aşağıya bırakıyorum. Gidip bakabilirsin. (Linki de var)
Ben söylüyorum zaten aylık %10 kazansam yeter diye. Günlük 300-500 bana yeter. Her zaman da işlem yapmıyorum. Son üç ay kar rakamlarını yazayım.
Mesela
Şubat: 18.082,77
Ocak : 11.667,67
Aralık: 9.525,51
....
...
Yani o 50 bin, 121 bin oldu o zamandan bu zamana. Birazda borcum vardı para da çektim. Birazı da deprem yardımına gitti. Ben hiçbir zaman çok kazanma derdinde değilim. Belli ki benim yazımı yanlış okuyorsun. Bu nedenle yanlış yorumda bulunmuşsun. Dostça ve hoşça kal, sevgiyle kal. Kalbindeki kini değil sevgiyi büyüt. Allah kalbine göre versin. Beni de okuma, okuduğunu yanlış anlıyorsun. Burada ne yazıyorsam kendim için yazıyorum.
01-10-2022, 22:23
Borsa yatırımı iptal.
Ev aldım.
Bana kalacak 50bin tl.
Kalan parayla da kafama göre takılacağım.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...14#post6125814
Bir konu var
Borsaya bakışımda temel bilinmez alanı.
Batı büyükrlçilikleri neden kapandı.
Yazılan dışında akla uygun bir çevap bulamadım.
Bilen varsa
Özelden de olsa yazarsa sevinirim
SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri