Ümit Ozlale nin bugünkü tweetleri cok ilginç.
Ümit Ozlale nin bugünkü tweetleri cok ilginç.
Ben kimseden iþ talep etmiyorum. Kimse de bana gölge etmesin yeter. Benim siyasetle iþim olmadý olamaz. Asla da ilgilendirmiyor bu açýdan rahatým. Dün kara denenlere bugün ak yarýn ak denenlere bugün kara diyor siyaset. Bu nedenle sana kötü bir niyet beslemeyeceðim. Belki utanýrsýn da özür dilersin, insanlarý yargýlamazsýn güzel kardeþim. Neden gerginsin onu anlamadým. Ev aldýðým doðrudur. Elimde kalan parayý da yazmýþým. Ama dikkatli okumamýþsýn.
Evet ev aldým ve yazdýðým yazý tarih ve saatiyle kalýn olarak aþaðýya býrakýyorum. Gidip bakabilirsin. (Linki de var)
Ben söylüyorum zaten aylýk %10 kazansam yeter diye. Günlük 300-500 bana yeter. Her zaman da iþlem yapmýyorum. Son üç ay kar rakamlarýný yazayým.
Mesela
Þubat: 18.082,77
Ocak : 11.667,67
Aralýk: 9.525,51
....
...
Yani o 50 bin, 121 bin oldu o zamandan bu zamana. Birazda borcum vardý para da çektim. Birazý da deprem yardýmýna gitti. Ben hiçbir zaman çok kazanma derdinde deðilim. Belli ki benim yazýmý yanlýþ okuyorsun. Bu nedenle yanlýþ yorumda bulunmuþsun. Dostça ve hoþça kal, sevgiyle kal. Kalbindeki kini deðil sevgiyi büyüt. Allah kalbine göre versin. Beni de okuma, okuduðunu yanlýþ anlýyorsun. Burada ne yazýyorsam kendim için yazýyorum.
01-10-2022, 22:23
Borsa yatýrýmý iptal.
Ev aldým.
Bana kalacak 50bin tl.
Kalan parayla da kafama göre takýlacaðým.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...14#post6125814
Bir konu var
Borsaya bakýþýmda temel bilinmez alaný.
Batý büyükrlçilikleri neden kapandý.
Yazýlan dýþýnda akla uygun bir çevap bulamadým.
Bilen varsa
Özelden de olsa yazarsa sevinirim
SM-G991B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri