Ben de eskimiş bir maliyeci olarak belitmek isterim tarkan hocam.. .09/.64 diye hesaplanmali..
Printable View
Benim canım bugün TAVAN çekiyor..
Enaz + %10
Yeter ama...
Görüyorsunuz degil mi anlatmaya gerek yok kol gbi anlatmam guvendik ne oldu anlatmaya gerek yok
HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sana demiştim kaybederek kazanmayi öğreneceksin diye.. Sen artık olmuşsun bukadar kisa zamanda ben de beklemiyordum helal sana yigidim..
Vay söyleymiş vay böyleymiş.. Hiç Gerek yok konuşmuyorum..
Burası borsa kim kime ...
% olarak söylemeyeceğim sorun çıkıyor çünkü:) ama 22yillik deneyimim nekadar kazanmayi düşünüyorsan okadarda kaybetmeyi göz önüne almalisin diyor
Bunu gözönüne almayani burada çok ağlatirlar..
Abi bizim için sorun yok neşe.. Neşe..
Burada yakinda mide hastasi olacak arkadaşlar görüyorum maaleaef..
Strese sikintiya hiç gerek yok.. Herşey olacağina varir.. .64e indiği gün herkes buraya düşer mi diye küfrediyordu..
Şimdi .64 olsun diye dua ediyordur.. Mesele bu..
Burası kumar masasindan daha berbat bi yer..
Be iyi olacağina inaniyorum ve iyi olacak inşAllah..
Eyvallah abim benim artik zevk almaya basladim [emoji5] senin gbi abim var senden iyi olmasin galip aganin hisselerine girme demisti bende hanim aga mi dedi kafam karisti bak soyleymis boylesmis efendim kim kime .....saymis kar gordun arkana bakmicam bundan sonra
Adamın ismi bile galip..
Hem de hükmen GALİP..
kiMİNEgöre sütten çıkmış akkaşık..
Hayır hasenat sahibi güzel bir insan..
Abine selam..
Bunlar .ikmeyecegi eşşegin önüne ot koymayan insanların birikimini anında öğüten ve insafı olmayan zati muhteremlerdir.. Ettiklerini bulmaları duasıyla
Başustune abi sagligindan olacakti parayi gecti artik.benim 7 bn lotum var zarar 1700kusur bu bile benim icin cok para yuklu girenler Allh yardimcisi olsun abi para kolay kazanilmiyor insanlara ne umutlarla aldi 2018. Encok kazandirani olacak vs kimi ailesine zorluklardan kurtulmk icin kimi borclarimi nasil kaptirim diye aliyor Allahtan tek olumlu yani mine hanimin iyide kotude olsa cevap vermesi en azindan umut
Sanırım burada yazan selocan,selocan,yiğit ve tarkan sanırım mine hanımın şirketinin personeli. Gün içinde mesai saatleri içerisinde yorum yazıyorlar.mesai bitince tüm dertleri bitiyor yorum yapmıyorlar.allahim nasıl bir şirket ve patrona çattık ya rabbim..resmen organize olmuş bunlar hep..
Allah iyiligini versin abi ben baktim kimse yorum ypmamis arti%5 yapmis herkes ciktimi ne beklemekten baska care yok valla isim olmaz sirket eleman bunlardan degilim sadece zararim olan 1700 derdindeyim
Bu arada eğer kâğıtta teknik işliyorsa sanki ikili dip formasyonu var gibi.. umarım artık düşüş sona erer ve en kısa sürede yeni zirvelerini görür.
Teknikten anlam abi ama oyak basa gecmis iyi mal toplamis takasta iste bastaydi ne zamandir 100.150. arasi oyak yoktu simdi bakti 230. kusur yapmis
Gunaydin abilerim kardeslerim
ne yaptın ortak bizi iş birlikçi yapmışsın 24 saat yazı mı yazalım ofis den boş buldukça yazıyorum.önemli not senin iddianı çürüteyim:
mine hn daha ortada yokken tahta kapatacakken bile ben bur da aır ile yazıyordum.aır dostuma ileri yazışmalarıma bakabilirsin
En az 15guldum adimi gorunce:))
Noluyo bu cikmaya basladi
Nerelerdesiniz yokmu eslesme paylascak herkes mi cikti
Sesini çıkarma herkez çalıya gizlendi bekliyo
Hangi calinin arkasinda bunlar sesleniyorum cikan yok neyse bende bi cali bulup saklanayim bari:))
Ural gelirse çalınin arkasında affetme onu .pp
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bosver abi agzi olan konusuyor insan kendinden bilir isi ben hic takmadm ne guldum ama
Aynen abi son cumleler mukemmel katiliyorum sana[emoji5]
Hainler için yaşasın cehennem diyerek.. Kombo yapiyor..
bize tüyo geliyor ... ne zaman alcagimizi satcagimizi bildigimiz için mesai ücreti ödemesine gerek kalmıyor 😂😂
sen bekle az kaldı 3 yıl 10 ay 29 gün su gibi geçer ..ytd
Mesai disi yazmayin bak[emoji12] [emoji12] [emoji12]
B planına geçin
SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu insanlar ne tuhaf arkadaş... Dün 62 sen al bugün 62 den satmak için sıraya gir sonra cumadan sonra 65 ten almak için sıraya gir. Vs vs vs. Bi durun bi satmayın yaaaa. Haber gelirse sonra da almak için sıraya gir... Vs vs vs..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaşıldı tamam.......
SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satın satın 59 dan,, sonra da 61/den almaya çalışın...
Bilmiyorum ki.. Ama artık sabır kalmadı... Bir haber gönderemediler..