Sayfa 521/814 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by tarkan Yazıyı Oku
    0,64-0,55=0,09/0,55=0,1636 =% 16,36 zarar varçalıların ordayım bu arada
    Ben de eskimiş bir maliyeci olarak belitmek isterim tarkan hocam.. .09/.64 diye hesaplanmali..

2. Benim canım bugün TAVAN çekiyor..
    Enaz + %10
    Yeter ama...

3. Görüyorsunuz degil mi anlatmaya gerek yok kol gbi anlatmam guvendik ne oldu anlatmaya gerek yok

HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by isaacx006 Yazıyı Oku
    Tarkan hocam cok onemli bir mevzu degil ama su hesabi görünce bir iktisatci olarak gözüm kanayacak artik)) soyle kisaca yaziyim bir ornekle:
    100 tl niz 90 tl ye dusunce ne kadar zararda olursunuz? 10 tl zarar varsa 100'un %10'u kadar zarariniz olacaktir. Sizin hesaba gore ise %11.1.. soyle demeniz makul olurdu: hisse simdiki fiyattan %16.36 artarsa zararin kapanir.
    Yazmadan edemedim))

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    üstat elde 100 tl kalmıyor o anki kalan rakamdan hesaplama yaptım.zararın kapanması için aynı hesabı yaptık sorun yok

5.  Alıntı Originally Posted by yigtt Yazıyı Oku
    Görüyorsunuz degil mi anlatmaya gerek yok kol gbi anlatmam guvendik ne oldu anlatmaya gerek yok

Sana demiştim kaybederek kazanmayi öğreneceksin diye.. Sen artık olmuşsun bukadar kisa zamanda ben de beklemiyordum helal sana yigidim..
    Vay söyleymiş vay böyleymiş.. Hiç Gerek yok konuşmuyorum..
    Burası borsa kim kime ...
    % olarak söylemeyeceğim sorun çıkıyor çünkü ama 22yillik deneyimim nekadar kazanmayi düşünüyorsan okadarda kaybetmeyi göz önüne almalisin diyor
    Bunu gözönüne almayani burada çok ağlatirlar..

6.  Alıntı Originally Posted by Selofan Yazıyı Oku
    Ben de eskimiş bir maliyeci olarak belitmek isterim tarkan hocam.. .09/.64 diye hesaplanmali..
    zarar hesabınız doğrudur.benim dediğim anlık fiyattan zararın kapanması hesabıdır.

7.  Alıntı Originally Posted by tarkan Yazıyı Oku
    zarar hesabınız doğrudur.benim dediğim anlık fiyattan zararın kapanması hesabıdır.
    Abi bizim için sorun yok neşe.. Neşe..
    Burada yakinda mide hastasi olacak arkadaşlar görüyorum maaleaef..
    Strese sikintiya hiç gerek yok.. Herşey olacağina varir.. .64e indiği gün herkes buraya düşer mi diye küfrediyordu..
    Şimdi .64 olsun diye dua ediyordur.. Mesele bu..
    Burası kumar masasindan daha berbat bi yer..
    Be iyi olacağina inaniyorum ve iyi olacak inşAllah..

8.  Alıntı Originally Posted by Selofan Yazıyı Oku
    Sana demiştim kaybederek kazanmayi öğreneceksin diye.. Sen artık olmuşsun bukadar kisa zamanda ben de beklemiyordum helal sana yigidim..
    Vay söyleymiş vay böyleymiş.. Hiç Gerek yok konuşmuyorum..
    Burası borsa kim kime ...
    % olarak söylemeyeceğim sorun çıkıyor çünkü ama 22yillik deneyimim nekadar kazanmayi düşünüyorsan okadarda kaybetmeyi göz önüne almalisin diyor
    Bunu gözönüne almayani burada çok ağlatirlar..
    Eyvallah abim benim artik zevk almaya basladim [emoji5] senin gbi abim var senden iyi olmasin galip aganin hisselerine girme demisti bende hanim aga mi dedi kafam karisti bak soyleymis boylesmis efendim kim kime .....saymis kar gordun arkana bakmicam bundan sonra

Sayfa 521/814 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •