Bende biraz destek attım. Bakalım verecek mi. Zaten bunca çıkışa bir kâr realizasyonu lazım.
Printable View
Bende biraz destek attım. Bakalım verecek mi. Zaten bunca çıkışa bir kâr realizasyonu lazım.
Ne pislik bi kağıda bulaşmışızda haberimiz yokmuş
Hahaha bakis acini degistir hayati degistir bugra07 ;)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeterince dinledi arkadaşlar. Bu hafta 1.30 atar artık.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...40#post1612740
Haftlık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hise seçin
1 hafta yarışalım.
mal satan yok ve hissede artık ses soluk kesilmiş tüm zamanların en düşük işlemi olmuş ken kimseler yok ken tam zıplama zamanı değilmi ey tahtanın abisi nerdesin:rtfm:
Ölü topragi serilmis gibi !! Ama kendisi bilir ben sahsen dusururse alim icin bekliyorm !!!! Y.t.d
Cok kivrandin cok eziyet cektin spek bukadar mal gitti elinden halen uslanmadin gel yavrum ama 1.80e gel!!!!bekliyorm seni 1.80de
aşağı salıp mal katırıyorsun en azından eksi yapma da millet mallanmasın. 2.50 göstermeden satmam seni beklerim gerekirse yaz aylarını
Abi kaptirsin malini bosver, hatta ben dussede mallansam diye bekleyenlerdenim yada farketmez ciksin satarim !!! Yani ben bu mioaza.ciddi anlamda yogunlastim
Yabanci bi girerse gorurum onun aciga satislarini !!!!
Aynen kardesim bende diger hisseyi basacam buna gorecek el mi yaman beymi yaman 6 aydir surundurdu beni neyseki hamdolsun baska bi care buldum sana bolkazanc sn borsacim
Sent from my SM-N920C using Android mobile app
bu hissenin tavan yapması için 1.50 seviyelerine gelmesi lazım yoksa çıkartmazlar bunu yukarı
Ben aldım ve unuttum bu hisseyi. Düşmesi, kalkması çok önemli değil. Dünya borsalarında düzeltmeden bahsederler var. Bu sene olmaz umarım. Ama olsa bile, hedef fiyata varmadan satmam, ki ondaki beklentim 4,50 - 5. Bakalım...
Arkaslar imarda gelisme varmi niye kimse bunu konusmuyor hikayemiz bu aslinda
Sabrın sonu selamet. bir bakmışsınız tavan serileri ile 4.50 görür. Arsa hikayesi sonuçlansın da bilgi yok. beklemedeyiz
Biz burdayizzz !!!satmak yok yola devam
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1a467fae94.jpg
İndikatorlere baktigimda macd indikatoru mavi cizgi kirmiziyi kesmis yani asagi yonlu bir yol gosteriyor rsı ise 30 70 bandinda otuza dogru gidiyor otuzun alti topla demek yani biraz daha dusecek gibi
Sindiler sanmaz lot dağılımını çok iyi bildiği gerçek. her gün parti parti alıma devam ediyorum ancak farklı aracı kurumumdan elimde ne kadar olduğunu bilmesi imkansız. Eğer burayı okuyorsa bir tavan yaptırsın açılışa kurtulsun benden, sonra ne yaparsa yapsın. İnadım tamdır
arkadaşlar aylar dır burada bekleyip te kimse zararına mal kaptırmaz işi bilen ky ler var bu hissede tahtacı da bunun farkında giden gitti kalan lar biraz zor gider tahtanın hareketinden belli emice inadın dan vaz geçse baskı son bulsa kendi halin de bile şimdiye kadar ne yollar almıştı bu hisse ammaa bu adamın tek derdi malı yüzde doksan alıp öyle götürmek gibi bir niyeti var sanki bu da çok zor burada ky nikah kıydı işin zor emice sen kaldığın yerden devam et zaman kaybı yapma daha kimse mal vermez daha hacim kaç gündür vahim başlat artık şu şanlı çıkışlarını herkes arkandan baka kalsın hadi aslan parçası hadi tahtacı emice ve ky dostlara bol şanslar ytd:rtfm:
Kardesim isguzar ben kendi adima soyliyeyim gidecek baska kapi kalmadi takip ettiklerim firladi bu mipaz dustu para burda kaldi simdi isterse 0lara dussun isterse ciksin elimde bi dunya mal he dusmeside isime yarar mallanirim nasil olsa baska kagit alacak halim durumum yok !!! Buna basmaya devam bundan sonra!!!!! Saygilar kardesim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bekleyelim sayın kirif aynı durum aynı fikir aylardır kalan dostlar var hep aynı hemfikiriz birlik te bayram ederiz aydınlık yarınlara hep birlikte İNŞALLAH YTD:rtfm:
görünen dağın arkası yakın dır ün rüzğara benzer her zaman aynı yöne esmez her cefanın ve sefanın gelip geçen bir modası vardır bir gün olur bu ipler kapar yoksa da birileri illaki koparacaktır kıymetli dostlar ytd :rtfm:
Ama çok tatlı düşürüyor ya hergun 1 kademe 1 kademe düşüşünü yesinler senin yani hiç incitmeden :))) neyse biraz daha duş ben incitecem zaten:)))
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar bu hafta hareketlenir mi artık bu yobaz hisse yoksa daha bekletecek mi? acelem olduğundan değil sadece merak. 2.40 üstü olmadan satasım yok zaten
Ben mecburen bugün yarısından fazlasını verdim. Ev alma durumu vardı. Kalanlara hayırlı kazançlar.
Daha yeni basliyorduk
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birileri uyandı bile yarın ateşleme devam. istediğini alamadı elimdekilerden belli. 1.93 vermemişim 2.30 görmeden de vermem. sabah bir gaplı açılış yakışır aslında Mipazıma. yada tavan açılışı
haydi yallah milpaz hadi ytd:rtfm:
dik duruşun bu gün iyiye alamet olsun hadi milpa ne döktü milleti ne kimsenin gıhı bile çıkmıyor sanki bir tahtanın abisi bir de ben kaldım ytd:rtfm:
Arsa ya konut imari çıkmamış itirazdan olumlu dönüş mü burdaki beklenti
hurgaz hareketlendı bu da hareketlenır alıcı satıcıda 300 k artıdaya cıkmıs oglen 50 k gıdıyordu
Tam bir trade hissesi oldu buda....