Sayfa 524/855 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. arkadaşlar aylar dır burada bekleyip te kimse zararına mal kaptırmaz işi bilen ky ler var bu hissede tahtacı da bunun farkında giden gitti kalan lar biraz zor gider tahtanın hareketinden belli emice inadın dan vaz geçse baskı son bulsa kendi halin de bile şimdiye kadar ne yollar almıştı bu hisse ammaa bu adamın tek derdi malı yüzde doksan alıp öyle götürmek gibi bir niyeti var sanki bu da çok zor burada ky nikah kıydı işin zor emice sen kaldığın yerden devam et zaman kaybı yapma daha kimse mal vermez daha hacim kaç gündür vahim başlat artık şu şanlı çıkışlarını herkes arkandan baka kalsın hadi aslan parçası hadi tahtacı emice ve ky dostlara bol şanslar ytd

2.  Alıntı Originally Posted by işgüzar1 Yazıyı Oku
    arkadaşlar aylar dır burada bekleyip te kimse zararına mal kaptırmaz işi bilen ky ler var bu hissede tahtacı da bunun farkında giden gitti kalan lar biraz zor gider tahtanın hareketinden belli emice inadın dan vaz geçse baskı son bulsa kendi halin de bile şimdiye kadar ne yollar almıştı bu hisse ammaa bu adamın tek derdi malı yüzde doksan alıp öyle götürmek gibi bir niyeti var sanki bu da çok zor burada ky nikah kıydı işin zor emice sen kaldığın yerden devam et zaman kaybı yapma daha kimse mal vermez daha hacim kaç gündür vahim başlat artık şu şanlı çıkışlarını herkes arkandan baka kalsın hadi aslan parçası hadi tahtacı emice ve ky dostlara bol şanslar ytd
    Kardesim isguzar ben kendi adima soyliyeyim gidecek baska kapi kalmadi takip ettiklerim firladi bu mipaz dustu para burda kaldi simdi isterse 0lara dussun isterse ciksin elimde bi dunya mal he dusmeside isime yarar mallanirim nasil olsa baska kagit alacak halim durumum yok !!! Buna basmaya devam bundan sonra!!!!! Saygilar kardesim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. bekleyelim sayın kirif aynı durum aynı fikir aylardır kalan dostlar var hep aynı hemfikiriz birlik te bayram ederiz aydınlık yarınlara hep birlikte İNŞALLAH YTD

4. görünen dağın arkası yakın dır ün rüzğara benzer her zaman aynı yöne esmez her cefanın ve sefanın gelip geçen bir modası vardır bir gün olur bu ipler kapar yoksa da birileri illaki koparacaktır kıymetli dostlar ytd

5. Ama çok tatlı düşürüyor ya hergun 1 kademe 1 kademe düşüşünü yesinler senin yani hiç incitmeden )) neyse biraz daha duş ben incitecem zaten))

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. arkadaşlar bu hafta hareketlenir mi artık bu yobaz hisse yoksa daha bekletecek mi? acelem olduğundan değil sadece merak. 2.40 üstü olmadan satasım yok zaten

7. Ben mecburen bugün yarısından fazlasını verdim. Ev alma durumu vardı. Kalanlara hayırlı kazançlar.

8. Daha yeni basliyorduk

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 524/855 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •