Terbiyesiz 3 aydır hem TL hemde dolar bazında zararı var hala 3 kuruş derdinde inanılır gibi değil kimyalar gitti tık yok düşük sermayeliler gitti tık yok bizdede tık yok surda mutfak masrafini çıkartalım dedik onada izin yok
Printable View
Terbiyesiz 3 aydır hem TL hemde dolar bazında zararı var hala 3 kuruş derdinde inanılır gibi değil kimyalar gitti tık yok düşük sermayeliler gitti tık yok bizdede tık yok surda mutfak masrafini çıkartalım dedik onada izin yok
Sen gel bu kadar yıl borsada tecrübe edin, bin bir türlü kriz atlat, her türlü tekniği yala yut, potansiyeli olan şirketleri tara, bul, incele sonra onları sektöründeki hem içerideki hem dışarıdaki firmalarla karşılaştır, olmadı git fabrikalarını yerinde ziyaret et, ilgililer ile görüş, tüm finansalları takip et ama günün sonunda bu hisse sana istediğini vermesin...
Bunun yerine sıradan vatandaş gibi teknik meknik bilmeden, tecrübe mecrübe edinmeden gidip bir borç içinde yüzen bir spor hissesine bu yatımı yapıp kumar ayna şimdi bunun 10 katı para kazan ...
Borsa böyle bir şey işte... Son dönemde tamamen kumar oldu... Telegram, twitter, instagram gruplarıyla alakalı alakasız şirketleri, sermayesinin 100 katı borç içinde yüzen şirketleri 10 katı 15 katı yapıyorlar.
Biz de Acsel gibi neymiş efendim büyüme potansiyeli olan şirket, karlılığı artan şirket de pinekleyelim... Yazık ettiler güzelim şirketlere..
Valla benim de durumum aynı, temel ve vizyonları iyi en krallarını seçtim ama hergün yükselenler tablosuna bakıyorum ve nerede hata yaptığımı sorguluyorum lakin yapılan hiçbir hata yok, bu durum fazla sürmez, eninde sonunda temelin fiyatlanacağı zamanlar gelecektir mutlaka. Eşşeği sağlam kazığa bağladık, yerinden kımıldıyamıyor.:)
https://i.imgyukle.com/2020/09/09/xBsQ40.png
Algyo tahtasına döndü burasıda
İs ten vakifa vakıftan ise şekerden işe vakıftan şekere
https://youtu.be/V4etGHZs300
hedef e az kaldı:party:
2018 Yılındaki bitcoin piyasasına döndü borsa.
O zamanlar asansörde şirketin mutfağında hatta kahvehanede bile herkes bitcoin konuşuyordu ve telegram gruplarıyla ne olduğu bilinmeyen coinler bir günde kat kat artıyordu,bilinçsizce ordan oraya savrulan insanlar kazandıkça daha da bilinçsizleşmeye başladı ve kendilerini o yönlendirenlerin kollarına bıraktı,netice sabah uyandığında çıplak vaziyette terkedilmiş buldular kendilerini. Şuanda kat kat artan hisselerin peşinde koşan arkadaşlara da ilaçlı gazoz içirilmiş kendilerinden geçmeleri bekleniyor, ama korkum şu ki oralarda olacak yıkım tüm endeksi ve dolayısıyla bizim gibi doğru yerde bekleyip bir kazanç sağlamayan bilinçli yatırımcıları da daha beter zarara sokacak bir etki olması,umarım bizi etkilemez.
Bu sermaye ile bu fiyatlarla bakalım daha ne kadar bu fiyatlardan işlem görecek, zamanını bekliyor hormonlu bebek.:)
Tek haneli fiyatlarda yalansın sen Acsel.
Al-sat tayfyası peşimizi bırakmıyor bir türlü, hisse başını kaldırdı mı yapıştırıyorlar malları, az bir gitsin sonra verecekseniz verin yahu.
Sizi düz ovada azgın eşekler kovalasın ODUN tahtacı ve ekibi....
Sent from my iPhone using hisse.net
Gaz ile ilgili yine bir şyler mi var acaba, Tuprs vs yüksek primlendiler.
Bizim sondajcı Acsel hiç oralı olmadı yine, alamadı güzel bir ihale.
Aylık usd lineer
Tobo nun sağ omzunda elmas yapmışlar
Eli kulağında
https://i.hizliresim.com/2tTWrL.jpg
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulan Acsel gönder bir güzel haber. Tamam sabrediyoruz bekliyoruz ama boktan kağıtlar tavan tavan. Kıskanıyoruz onları😂
https://i.hizliresim.com/7cVDEf.png
a1 capital bu aldıklarını 2 gün sonra vakıfa 9.50-10.00 arası satar
kuş beyinli bu vakıftaki speklik oynayan bebeler
kesin baba parası yiyordur bunlar
bunları çarpmak farz oldu artık
Ben iş alır işten vakıf ondanda şeker😂
Vakıf takasta uzun zamandır ilk kez 500 bin altına düştü. Bence hala credit satsın diye bekliyorlar ama sanırım düzelen piyasada satmayacak. Hatta 2 gündür ufaktan alışta gösterdi kendini. Bakalım hayırlısı bugünde takviye yaptık Allah utandırmasın. Kesinlikle YTD
sende haklısın a1 de bir tek senin hesap vardı
tahtayı tanımayan biri gelecek 31 bin lot alacak bir günde
geçende iki gün içinde 120 bin lot aldıydı a1 oda sensindir kesin dimi
bende vakıftan işlem yapıyorum sana ben mi sattım şimdi
sen 31 bin lotun 120 bin lotun kaç para yaptığını bilmiyorsun sanırım
...7 Temmuz da 10 üzeri atlayan 38 bin lotla siz miydiniz? İlk giriş tarihi A 1 Cap in tahtada...O gün bugün 1,2 mil lot çevirmiş habire zarar,tahtadaki tradercilere meze olmuşsunuz,
https://i.hizliresim.com/NB0F30.png
O günden bugüne işlem dökümünüze baktığımda sizin gibi bir kaç kronik çorbacı da var tahtanın dayak yiyen habire...İzliyoruz bakalım nolcek filmin sonu))
ACSEL,e*************** burva,daki spek kardeş lazım ..?:yes:
adam 12 ayda hisseyi uçurdu resmen kanat takıp 2.00 tl den 94.00 tl ::kahkah:
peki para yatırırmısın deseniz bu hisseye .. HAYIR
şirketin durumunu özsermayesi fk dd favök geçmişini inceliyoruz ya bizde kendimizi bir mok zanediyoruz : borsa tamamen şans oyununa döndü..:plc:
bizimkisinin nefesi yetmiyor adam çorba veya dürümcüler ile boguşup duruyor kendi zırtoları degil ise::cool:
bu hafta birşeyler yapabilir diye geçen hafta görüş bellirtmiştik nerden bilelim bizim spek kardeş nefes darlıgını çektigini::kahkah:
Takaslarda CITIBANK YABANCI payı 417.496 lot ile %4,7 den %4,9'a çıkmış son iki günde.
dışarıda bi 45 dk işim vardı da :whistling:
spek kardeş herhalde çapsız deyince kızdı:devre kestirdi :kahkah:
Bunu ömürboyu brüt takasa koysunlar, zırt pırt aşağı devre kesmekle nereye varmak istiyorlar, fişini çeksinler tam olsun.
13 milyon dolara fabrika varrr karla 10 yılda kendini amorti ediyor