Terbiyesiz 3 aydır hem TL hemde dolar bazında zararı var hala 3 kuruş derdinde inanılır gibi değil kimyalar gitti tık yok düşük sermayeliler gitti tık yok bizdede tık yok surda mutfak masrafini çıkartalım dedik onada izin yok
Terbiyesiz 3 aydır hem TL hemde dolar bazında zararı var hala 3 kuruş derdinde inanılır gibi değil kimyalar gitti tık yok düşük sermayeliler gitti tık yok bizdede tık yok surda mutfak masrafini çıkartalım dedik onada izin yok
Sen gel bu kadar yıl borsada tecrübe edin, bin bir türlü kriz atlat, her türlü tekniği yala yut, potansiyeli olan şirketleri tara, bul, incele sonra onları sektöründeki hem içerideki hem dışarıdaki firmalarla karşılaştır, olmadı git fabrikalarını yerinde ziyaret et, ilgililer ile görüş, tüm finansalları takip et ama günün sonunda bu hisse sana istediğini vermesin...
Bunun yerine sıradan vatandaş gibi teknik meknik bilmeden, tecrübe mecrübe edinmeden gidip bir borç içinde yüzen bir spor hissesine bu yatımı yapıp kumar ayna şimdi bunun 10 katı para kazan ...
Borsa böyle bir şey işte... Son dönemde tamamen kumar oldu... Telegram, twitter, instagram gruplarıyla alakalı alakasız şirketleri, sermayesinin 100 katı borç içinde yüzen şirketleri 10 katı 15 katı yapıyorlar.
Biz de Acsel gibi neymiş efendim büyüme potansiyeli olan şirket, karlılığı artan şirket de pinekleyelim... Yazık ettiler güzelim şirketlere..
Son düzenleme : turkuazmavii; 09-09-2020 saat: 11:56.
Valla benim de durumum aynı, temel ve vizyonları iyi en krallarını seçtim ama hergün yükselenler tablosuna bakıyorum ve nerede hata yaptığımı sorguluyorum lakin yapılan hiçbir hata yok, bu durum fazla sürmez, eninde sonunda temelin fiyatlanacağı zamanlar gelecektir mutlaka. Eşşeği sağlam kazığa bağladık, yerinden kımıldıyamıyor.:)
![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Algyo tahtasına döndü burasıda
İs ten vakifa vakıftan ise şekerden işe vakıftan şekere
https://youtu.be/V4etGHZs300
hedef e az kaldı:party:
2018 Yılındaki bitcoin piyasasına döndü borsa.
O zamanlar asansörde şirketin mutfağında hatta kahvehanede bile herkes bitcoin konuşuyordu ve telegram gruplarıyla ne olduğu bilinmeyen coinler bir günde kat kat artıyordu,bilinçsizce ordan oraya savrulan insanlar kazandıkça daha da bilinçsizleşmeye başladı ve kendilerini o yönlendirenlerin kollarına bıraktı,netice sabah uyandığında çıplak vaziyette terkedilmiş buldular kendilerini. Şuanda kat kat artan hisselerin peşinde koşan arkadaşlara da ilaçlı gazoz içirilmiş kendilerinden geçmeleri bekleniyor, ama korkum şu ki oralarda olacak yıkım tüm endeksi ve dolayısıyla bizim gibi doğru yerde bekleyip bir kazanç sağlamayan bilinçli yatırımcıları da daha beter zarara sokacak bir etki olması,umarım bizi etkilemez.
Yer İmleri