Terbiyesiz 3 aydýr hem TL hemde dolar bazýnda zararý var hala 3 kuruþ derdinde inanýlýr gibi deðil kimyalar gitti týk yok düþük sermayeliler gitti týk yok bizdede týk yok surda mutfak masrafini çýkartalým dedik onada izin yok
Terbiyesiz 3 aydýr hem TL hemde dolar bazýnda zararý var hala 3 kuruþ derdinde inanýlýr gibi deðil kimyalar gitti týk yok düþük sermayeliler gitti týk yok bizdede týk yok surda mutfak masrafini çýkartalým dedik onada izin yok
Sen gel bu kadar yýl borsada tecrübe edin, bin bir türlü kriz atlat, her türlü tekniði yala yut, potansiyeli olan þirketleri tara, bul, incele sonra onlarý sektöründeki hem içerideki hem dýþarýdaki firmalarla karþýlaþtýr, olmadý git fabrikalarýný yerinde ziyaret et, ilgililer ile görüþ, tüm finansallarý takip et ama günün sonunda bu hisse sana istediðini vermesin...
Bunun yerine sýradan vatandaþ gibi teknik meknik bilmeden, tecrübe mecrübe edinmeden gidip bir borç içinde yüzen bir spor hissesine bu yatýmý yapýp kumar ayna þimdi bunun 10 katý para kazan ...
Borsa böyle bir þey iþte... Son dönemde tamamen kumar oldu... Telegram, twitter, instagram gruplarýyla alakalý alakasýz þirketleri, sermayesinin 100 katý borç içinde yüzen þirketleri 10 katý 15 katý yapýyorlar.
Biz de Acsel gibi neymiþ efendim büyüme potansiyeli olan þirket, karlýlýðý artan þirket de pinekleyelim... Yazýk ettiler güzelim þirketlere..
Son düzenleme : turkuazmavii; 09-09-2020 saat: 11:56.
Valla benim de durumum ayný, temel ve vizyonlarý iyi en krallarýný seçtim ama hergün yükselenler tablosuna bakýyorum ve nerede hata yaptýðýmý sorguluyorum lakin yapýlan hiçbir hata yok, bu durum fazla sürmez, eninde sonunda temelin fiyatlanacaðý zamanlar gelecektir mutlaka. Eþþeði saðlam kazýða baðladýk, yerinden kýmýldýyamýyor.:)
![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Algyo tahtasýna döndü burasýda
Ýs ten vakifa vakýftan ise þekerden iþe vakýftan þekere
https://youtu.be/V4etGHZs300
hedef e az kaldý:party:
2018 Yýlýndaki bitcoin piyasasýna döndü borsa.
O zamanlar asansörde þirketin mutfaðýnda hatta kahvehanede bile herkes bitcoin konuþuyordu ve telegram gruplarýyla ne olduðu bilinmeyen coinler bir günde kat kat artýyordu,bilinçsizce ordan oraya savrulan insanlar kazandýkça daha da bilinçsizleþmeye baþladý ve kendilerini o yönlendirenlerin kollarýna býraktý,netice sabah uyandýðýnda çýplak vaziyette terkedilmiþ buldular kendilerini. Þuanda kat kat artan hisselerin peþinde koþan arkadaþlara da ilaçlý gazoz içirilmiþ kendilerinden geçmeleri bekleniyor, ama korkum þu ki oralarda olacak yýkým tüm endeksi ve dolayýsýyla bizim gibi doðru yerde bekleyip bir kazanç saðlamayan bilinçli yatýrýmcýlarý da daha beter zarara sokacak bir etki olmasý,umarým bizi etkilemez.
Yer Ýmleri