Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
Valla benim de durumum aynı, temel ve vizyonları iyi en krallarını seçtim ama hergün yükselenler tablosuna bakıyorum ve nerede hata yaptığımı sorguluyorum lakin yapılan hiçbir hata yok, bu durum fazla sürmez, eninde sonunda temelin fiyatlanacağı zamanlar gelecektir mutlaka. Eşşeği sağlam kazığa bağladık, yerinden kımıldıyamıyor.:)
2018 Yılındaki bitcoin piyasasına döndü borsa.
O zamanlar asansörde şirketin mutfağında hatta kahvehanede bile herkes bitcoin konuşuyordu ve telegram gruplarıyla ne olduğu bilinmeyen coinler bir günde kat kat artıyordu,bilinçsizce ordan oraya savrulan insanlar kazandıkça daha da bilinçsizleşmeye başladı ve kendilerini o yönlendirenlerin kollarına bıraktı,netice sabah uyandığında çıplak vaziyette terkedilmiş buldular kendilerini. Şuanda kat kat artan hisselerin peşinde koşan arkadaşlara da ilaçlı gazoz içirilmiş kendilerinden geçmeleri bekleniyor, ama korkum şu ki oralarda olacak yıkım tüm endeksi ve dolayısıyla bizim gibi doğru yerde bekleyip bir kazanç sağlamayan bilinçli yatırımcıları da daha beter zarara sokacak bir etki olması,umarım bizi etkilemez.