Anti Amerikancıları,sıkı milliyetçileri Taksim'e dolar yakmaya davet ediyorum,kahrolsun emperyalizm..! :halay:
Printable View
Anti Amerikancıları,sıkı milliyetçileri Taksim'e dolar yakmaya davet ediyorum,kahrolsun emperyalizm..! :halay:
https://i.hizliresim.com/vPa68O.png
ben paint ile uğraşırken 5.18i geçmiş aq
Gram dolara ayak uyduramiyor.
Şaka maka ben inşaatda iflas dalgası için allem kallem reis belediye seçimleri bitene kadar bir şekil yapar iflaslara izin vermez diyordum.Bu ortamda kredi ile maketten bir tane ev satılamaz, en büyükleri dahil tüm firmalar sallanır bu yıl sonuna kadar.
http://i.hizliresim.com/g6Pro2.png
negatif uyumsuzluk ve kanal üst bandı ..
Tek seslilik ekonomiye ne yapıyor?
https://ugurgurses.wordpress.com/201...apiyor/http://
Bosporos dostum ayvayı heybeden çıkarda yiyecek artık.
"Senin her yerin yaptırım olsa ne yazar" bugün 5,18 yazdı...
Ben bu dolar artışına inanmıyorum.4.30 üstü köpük.
Dev şirket battı, yüzlerce galerici mağdur oldu
Filo kiralama sektörünün önde gelen firmalarından Fleetcorp AŞ battı. Şirketten 60- 70 milyon liralık araç aldıklarını belirten çok sayıda galerici, devir işlemlerini yapamadığı için mağdur oldu. Fleetcorp Taşıt Kiralama AŞ'nin batması sektörde deprem etkisi yarattı. Ödemelerini yapmalarına rağmen devir işlemlerini yapamayan yüzlerce şirket mağdur olmuş durumda. Şirket sahipleri yaşananlara tepkili.
Hürriyet. com. tr'den Dinçer Gökçe ile Deniz Çağıl'ın haberine göre Kuveytli iş insanı Adnan El Bahar'ın sahibi olduğu Fleetcorp Taşıt Kiralama AŞ'de geçen ay hisse yapısı değişti. Şirketin yüzde 75 hissesi Kuveytli iki bankaya geçti. Mali darboğaz sonrası değişen ortaklık yapısı, şirketin faaliyetlerini de önemli ölçüde etkiledi.
Geçen hafta faaliyetleri duran, yönetici kademede muhatap bulunamayan şirkettin mağdurları arasında 300 kadar galerici esnaf da bulunuyor. Edinilen bilgilere göre, galericilerden kimi 100 bin TL kimi 5- 6 milyon liralık araç aldı. Yapılan ihale sonrası alınan araçların devir işlemleri ise yapılamadı. Söz konusu araçlar için ödenen bedel ise 70 milyon liraya yakın. İstanbul'un yanı sıra Bursa, Mardin, Trabzon, Kars, Hatay gibi illerden de çok sayıda galerici mağdur durumda.
‘BATTIKLARINI BİLDİKLERİ HALDE SATTILAR'
deseler ki bugün için dolar 6 veya 5 tl olacak ikisinden birini seç deseler. olacaksa eğer % 90 6 TL olur derim.
durum bu....
Sizin dediğiniz işi yapması gerekenler bu ülkenin kaymak tabakasında olan kişiler ya da şöyle söyleyim mevcut yönetim ile daha da zenginleşmiş kişiler .
Onlar dövizlerini sisteme sokmali.
Ama onlar birer İzzet Baysal değil ya da Firuz Kanatlı değil .
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cepteTEB İnternet Şubesi ve Mobil uygulaması 15 dk dır hizmet vermiyormuş. Var mı başka..
ek:Finansbank Enpara mobil uygulama 10 dk ulaşılamamış.
bloomberght dolar/tl fiyatını anlık vermeye utanıyor sanırım, % 5.18 investing neredeyse 5.20 ye dayandı.
AB, Fransa, İngiltere ve Almanya: İran'la ticaret yapan Avrupalı şirketleri korumaya kararlıyız" ifadeleri kullanıldı. - Habertürk
Güzel oldu hemen destek açıklama gelmesi..
Mesele şu.
Bu köpük hep var be yeğen.
Köpüğe takma kafayı. Esas mesele
Bu köpüğün altı.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cb6b2d6641.jpg
Eğitim ailede başlar ve çocuklar anne babalarının söylediklerini değil yaptıklarını yaparlar.
Bütün akşam elinde telefon ile zaman katleden ebeveynin çocuğunda okuma isteği de alışkanlığı da olmaz.
Sıra beklemeyen, yere izmaritini atan, trafikte hoyrat, bir sokak kedisini sevmemiş ebeveynden medeni, doğasever, vicdanlı bir çocuk çıkmaz.
Temelinde çoğu şey eğitimden ziyade yaşam formumuzun düşüklüğü ile ilgili. Ezilen anne babadan iyi çocuk, ezilen çocuktan özlenen nesil çıkmaz.
Az önce sürekli kedi maması aldığım yerden kedi manası aldım. Sürekli aldığım mama fiyatı 6 liradan 10 tl olmuş. Vayy anam vayy.
Dolar ucuz kaldı bu fiyat artışlarına göre. Eflasyon real olarak %40 ben bunu bilirim. Parayı eflasyona karşı döviz ile korumalı.
Prof. Dr. İlber Ortaylı, son günlerde Türkiye- ABD ilişkilerinde yaşanan gerilime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Özel programına Prof. Dr. İlber Ortaylı konuk oldu.
Programda Türkiye ile ABD arasında krize neden olan, ev hapsinde tutulan ABD'li Papaz Andrew Craig Brunson konuşuldu.
Ortaylı, Türkiye-ABD arasında yaşanan gerilime ilişkin ''İlk kez gerçekten ABD ile yüz yüze bir çatışma içindeyiz. Ne kadar devam eder onu bilmiyorum.'' yorumunu yaptı.
Brent petrol 74 dolar
George Saros gibi çok şerefli köpek balıkları kan kokusu alırsa yakındır teşrif etmeleri.
Realite şu, ekonomik olarak güçsüzsen ya çok dayak yersin yada gelip ham yaparlar seni.
Ekonomi kötü olabilir ki malesef kötü
Abd ile ilişkiler kötü olabilir ;iyi olunca ayrı sorun kötü olunca daha bir sorun...
Şuan ülkeyi yönetenlerden tarafından bir çıkış planı açıklanmış değil...
Olumsuz sonuçlar belki saymakla bitmez...
Ancak burada sürekli herşey kötü demek yerine öngörü konuşmak daha iyi değilmi...
Başka Türkiye yok...
Eskiden nu sitede çok güzel öngörüler hayat tecrübeleri aktarılırdı...
Saygılar...
ABD nin İran ambargonun Kasım ayında uygulamaya geçilecek ikinci bölümünde İran'dan petrol alacak ülkelere de yaptırım uygulanacakmis
nah buraya yazıyorum sarıkafa cayacak bu işten. adam zırdeli dün de lebron jamese salça olmuş, gerizekalı falan demiş. :oleyo:
Doları yoktu..
Tl ciydi..
Ama esnaftı..
Üreticiydi..
Dolar arttı diye seninen dolarcıları üzecek haberi vardı..
Bugün ürettiği tüm ürünlere hammadde zammından dolayı %15 zam yapmıştı..
Bu da benim hikayem..
gemi batıyor ve kimisi cebinde dolarla denizin ortasında can yeleği ile kalacak kimisi cebinde tl ile..bu gerçeği atlayıp doların yükselişine sevinenlere gelsin bu mesajım..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi