Az önce sürekli kedi maması aldığım yerden kedi manası aldım. Sürekli aldığım mama fiyatı 6 liradan 10 tl olmuş. Vayy anam vayy.
Dolar ucuz kaldı bu fiyat artışlarına göre. Eflasyon real olarak %40 ben bunu bilirim. Parayı eflasyona karşı döviz ile korumalı.
Prof. Dr. İlber Ortaylı, son günlerde Türkiye- ABD ilişkilerinde yaşanan gerilime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Özel programına Prof. Dr. İlber Ortaylı konuk oldu.
Programda Türkiye ile ABD arasında krize neden olan, ev hapsinde tutulan ABD'li Papaz Andrew Craig Brunson konuşuldu.
Ortaylı, Türkiye-ABD arasında yaşanan gerilime ilişkin ''İlk kez gerçekten ABD ile yüz yüze bir çatışma içindeyiz. Ne kadar devam eder onu bilmiyorum.'' yorumunu yaptı.
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Brent petrol 74 dolar
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
George Saros gibi çok şerefli köpek balıkları kan kokusu alırsa yakındır teşrif etmeleri.
Realite şu, ekonomik olarak güçsüzsen ya çok dayak yersin yada gelip ham yaparlar seni.
Yer İmleri