Sayfa 524/1023 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ben bu dolar artışına inanmıyorum.4.30 üstü köpük.
    Geçen BİM'de Kaan kaşar peynirde 15tl/kg'nin üstü köpük dedim kasiyeri ikna edemedim.!..

2. Az önce sürekli kedi maması aldığım yerden kedi manası aldım. Sürekli aldığım mama fiyatı 6 liradan 10 tl olmuş. Vayy anam vayy.

Dolar ucuz kaldı bu fiyat artışlarına göre. Eflasyon real olarak %40 ben bunu bilirim. Parayı eflasyona karşı döviz ile korumalı.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Az önce sürekli kedi maması aldığım yerden kedi manası aldım. Sürekli aldığım mama fiyatı 6 liradan 10 tl olmuş. Vayy anam vayy.

Dolar ucuz kaldı bu fiyat artışlarına göre. Eflasyon real olarak %40 ben bunu bilirim. Parayı eflasyona karşı döviz ile korumalı.
    Bende geçen gün köpeğe mama aldım. 30tl zamlı..

4. Prof. Dr. İlber Ortaylı, son günlerde Türkiye- ABD ilişkilerinde yaşanan gerilime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
    Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Özel programına Prof. Dr. İlber Ortaylı konuk oldu.
    Programda Türkiye ile ABD arasında krize neden olan, ev hapsinde tutulan ABD'li Papaz Andrew Craig Brunson konuşuldu.
    Ortaylı, Türkiye-ABD arasında yaşanan gerilime ilişkin ''İlk kez gerçekten ABD ile yüz yüze bir çatışma içindeyiz. Ne kadar devam eder onu bilmiyorum.'' yorumunu yaptı.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Şimdi bu yorum mu.E hep yukarı giden bir enstrumanda ben bunları 10 aşağı olarak desem aynı laf olmaz mı.Misal cüneyt 5 .25 geçilirse 5.50 demiş ben de 5.15 geçilirse 5.40 olur desem aynı lafı etmiş olmazmıyım.Bu ekonomistlik ne güzel bişi vallla salla salla gitsin.O kadar laf et ,özeti dolar ,yukarı gidecek.E bu fotumda onlarca kişi aylardır aynı lafı ediyor.Ben seni neden dinleyeceğim ki ,forumu okurum daha iyi.Cidden daha doyurucu bilgiler var forumda.

cüneyt paksoy trt ve tgrtde çok çıkıyordu, 24te falan da görüyorum arasıra, yandaş kanallara çıkan birinin bunları demesi önemli...

6. Brent petrol 74 dolar
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

7. George Saros gibi çok şerefli köpek balıkları kan kokusu alırsa yakındır teşrif etmeleri.

Realite şu, ekonomik olarak güçsüzsen ya çok dayak yersin yada gelip ham yaparlar seni.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    George Saros gibi çok şerefli köpek balıkları kan kokusu alırsa yakındır teşrif etmeleri.

Realite şu, ekonomik olarak güçsüzsen ya çok dayak yersin yasa gelip ham yaparlar seni.
    Aziz Nesine saygılar.!!!
    Kaos kapıya dayandı.!!
    CRASH Tüm HIZIYLA Otobanda.!!
    Ayvaların büyükleri daha heybede.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 524/1023 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •