şahsi fikrim 8 lere giderkenki ilk hareket olan 5.60 a kadar indirecekler galiba
Printable View
şahsi fikrim 8 lere giderkenki ilk hareket olan 5.60 a kadar indirecekler galiba
Mery kime alıyor credit ile paslasma mi?
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200 günlüğe tecavüz başladı bilginiz olsun
Deniz Bey krdmd için son bir değerlendirme yapabilirmisiniz
zaten 6.52 yi de indirirse aşaya ilk hedefi direk 5 kimse kırılıp darılmasın bendede deli gibi mal var
Bugunku satisla 20 milyon lot ciktilar.
borsanın en agrasif kağıdı kozaa.. doğru hamle ile müthiş kazanç ve hatalı hamle ile yüksek kayıp verdirebiliyor
volkan konaktan elimuze verduler i söyleyelim bari : )
https://www.youtube.com/watch?v=lB6-a0wcJfk
Teşekkürler IPMAN
kozaa da yazılanlara bakılınca güçlü destek bölgemiz 6.50 ile 6.60 aralığı.. buradan alanın stoploss u 6.50 olmalı....
4 lere de else 5 lere de gelse buradayız...Yapçak bişey yok...Sabır dilemekten başka...Öyle,yok şuraya inebilir,yok şuraya çıkabilir gibilerinden paylaşımlarda sıkıntı bence...
Sıkıntı ne?
Sunu gormek zor mu
7.50 alti 6.97
7.50 ustu demek 8.20
8.20 ustu demek 8 97
6.97 alti demek 5.82
5.82 alti demek 4.30
4.30 akti demek 2.50
2.50 alti demek 1.20
Bunun neresi sıkıntı
Bu pitansiyel var bu hissede.
Tahtayi yapsam zaten net soylerim surdan donecek diye
Senin bayağı moralin bozuk Deniz bey..Çok gergin gördüm sizi...
Ben,sizin teknik paylaşımlarınızı beğenerek izliyorum..buna lafım yok..Burada psikolojisi çok bozuk arkadaşlar var bu düşüşten dolayı...bu rakamlar insanlara,yanlış işlemler yaptırabilir diye düşünmüştüm naçizane...
tabi ki burada herkes istediğini paylaşır...bunu almak veya almamak kişilere kalmış...
https://s15.directupload.net/images/190201/cqay8rc2.jpg
yılbaşından bu yana pasta
https://s15.directupload.net/images/190201/hvlylukt.jpg
https://s15.directupload.net/images/190201/qijqwwas.jpg
https://s15.directupload.net/images/190201/7y9rpyb5.jpg
yılbaşından bu yana takas,
geçerli olan takastır.
Borsada altın kural maliyet düşük girmelisin. Tek parça alım yapmamalısın. Toplu mal alıp elde başka para kalmaz ise kozaa 5.82 olmasından gerilirsin.
Dün aselsan aldım 26.40 tı şimdi düşse de alsam diyorum neden? Rahatım parçalı girdim çünkü. Şimdi biri çıkıp alt potansiyelinde 22 var dese bozulmam. Yine alırım derim. Yatırımcılık budur beyler. Kozaa 5.80 aşağısına imkan vermiyorum. Diyelim 4.30 a geldi ki sanmam. Martta yine 7-8. Zaman kaybedersiniz. Neden gerginlik var anlamıyorum. Deniz alt destekleri söyledi ama oralara gider demedi
Sent from my iPhone
Moralim bozuk olsa veri paylasmam. Ekrani kapatirim. Kozaa disinda islem yaptigim hisseler var. Kozaa bende omurluk diyorum 2tl de olsa satmayacam 20 tl olsada. Yahu omurluk hissesi tutan birinde dusus lotunu artirma firsatidir.
Ha insanlar beni dinleyecek olsa surda o kadar grafik attim endeksde iyiydi cogu gitti. Anket yapsak 1 tanesi bile cizelen 37 grafikten 1 lot bu grafige gore almamistir.
Bir kez daha beni dinleyecek olan olsaydi 7.50 alti begatif dedin sayende sattim bu kadar dususe yakalanmadim der. Ha etkilenen cikar mi evet ama keske yukari derkende etkilenir siz yine hedef vermeyin sadece grafik atin gecin deseydiniz nacizane
6.97 altinda 6.58 6.10 ara destekleri var. Ben her yeri ara destek direnc demeyi sevmiyorum ana trendler onemli. 5.82 ye gelmeden belki adam 6.58 ya da 6.10 dan tekrar dondurup 6.97 ye atacak bunu bilemem. 6.97 ustundede direkt 7.50 yok. 7.30 ara yatay direnci var bunuda demiyorum. Kisada mahjeme beklentisi cop oldu cakildi neden bu olur cakilisin. Martta kadar bir tur daha bindirir yukari yine mahkeme olumsuz olursa urkutmemek icin insanlar o hafta azcik yatay geri sonra yine asagi sert basarlar. 1 onceki mahkemenin aynisi....
Bu ana karterler kademe analizinde en cok lotlarin cevrildigi yerler.
Bol ve bereketli kazançlar herkese....Dilerim herkes kazanır....:wave:
24.40 aselsanda güzel olur. Alt kanal noktası. Oradan sekse ah ahh:)
Sent from my iPhone
Birde lutfen su mum grafiklerinden anlayan birisi baksin dunku kapkara ici siyah dolu mum bosuna olusmadi. O mumumu ustune oyle elini koluna sallayarak gunlukte yesil mum yapamaz. O mum geregi bugunde eksi olmali tahta. Normal teamül bu gerektirir. Insallah yesil mum ile kapatir siz hakli ben haksiz olurum
bence 6 ıle 7 arasnda kaldıgı surece olumsuz hava konusulması dogru deıl. ben hafta ıcı tekrar daha ust sevıyelere gelecegını dusunuyorum. dıger taraftan 60m sterlın muhabetı de var. karı zaten ortada bır anda tabela değişebiliyor kozalarda ytd
Gelebilir. Mesale neye gore 6 ila 7 arasinda olunca olumsuz hava konusulmasi dogru degil. 6 ila 7 arasina 8.21 den cekilen fibo duzeltme seviyesine mi denk geliyor?
Yoksa temenni mi 6-7 arasi
Yani niye 7-8 arasi degil
5-6olunca mi olumsuz olur hisse?
Bu rakamlari vermenizin gerekcesini rica edebilir miyim
neyse beyler ustalar boşverin 5 leri 6 ları 10 ları 20 leri önemli olan burdaki sevgi ve saygı çakmışım parasına napalım ölecek halimiz yok ama burda devamlı bilgi paylaşımı var bugün 5 kaybederiz yarın 10 kazanırız
olumlu gıden surecı asagıya ancak fıyat ceker. fıyatı buralarda tutan ıse alımlardır yabancının cıktıgı 20m bence cokta sorun deıl ben bu kozalarda ne satıslar gordum aynı gunun seans kapanısında kapalı kapılar ardında ne alışlar gordum. surecın bozulmaması fıyatlanmaya baglı dıye dusundum. ytd
Hissede ongordugum uzere kisada nahkeme beklentisi cöp oldugu icin once asagi sonra yukari yaptilar urkutmemek adina sonra bastilar.
Kisavade hissesi zaten degil
Daha carpici olan su. Bu 3 gunluk buyuk satisin hepsi yerli kurumca karsilandi..
Adamlar satarken borsada herzaman iyi haberler gelir.. 60 milyon sterlin vs. Bunlar uzun soluklu hisseye yaratacak haberler
Şahsen sorsalar bilançoya yüksekten mi düştükten mi girsek diye kozaa da hiç düşünmeden düşükten derim.. yüksekten girince zaten geri basıyorlar belki bu sefer bi şansımız olur..ilk firsatta kozala geçip ekranı kapatıcam artık dava sonuna kadar...kozaa uzun vadeci profilinin yanindan bile geçmediğini birkez daha ispatladı.. 2019 un en gerizekalı sı..bukadar marj farkı uzun vadeci gercek yatirmcı profiline uygun değil..
Petkm bu endekste diri duruyor... endeks yesil olunca ilk gidenlerden olur
Ben sahsen cok sukur ve halen kardayim ama sadece tl ye karşı.. baska bist 30 endeks döviz ve faiz getirisine karşi değil.. ama bir onceki ve iki önceki yukselme esnasinda almiş ve düşüşte satamamiş halen zararda olan sirkete güvenmiş zorla uzun vadeci olmuş çok insan var burada.. yaziyorlar ara ara zaten..