Sayfa 523/1527 İlkİlk ... 2342347351352152252352452553357362310231523 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by yasin304 Yazıyı Oku
    Kardeşim yanlış anlama iyi niyetinden hiç şüphe etmedim. Yukarıdaki yorumunu beğenmedim. Hakkını helal et.

Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam helal olsun. Hisse yonunde inatlasmam. Akim boga ise trend yukari cizerim. Akim ayi ise dusus trendi.
    7.50 alti negatif ve 6.97 5.82 4.30 ana karterler.

2.  Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    4 lere de else 5 lere de gelse buradayız...Yapçak bişey yok...Sabır dilemekten başka...Öyle,yok şuraya inebilir,yok şuraya çıkabilir gibilerinden paylaşımlarda sıkıntı bence...
    Sıkıntı ne?
    Sunu gormek zor mu
    7.50 alti 6.97
    7.50 ustu demek 8.20
    8.20 ustu demek 8 97
    6.97 alti demek 5.82
    5.82 alti demek 4.30
    4.30 akti demek 2.50
    2.50 alti demek 1.20

Bunun neresi sıkıntı
    Bu pitansiyel var bu hissede.
    Tahtayi yapsam zaten net soylerim surdan donecek diye

3.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Sıkıntı ne?
    Sunu gormek zor mu
    7.50 alti 6.97
    7.50 ustu demek 8.20
    8.20 ustu demek 8 97
    6.97 alti demek 5.82
    5.82 alti demek 4.30
    4.30 akti demek 2.50
    2.50 alti demek 1.20

Bunun neresi sıkıntı
    Bu pitansiyel var bu hissede.
    Tahtayi yapsam zaten net soylerim surdan donecek diye
    Senin bayağı moralin bozuk Deniz bey..Çok gergin gördüm sizi...
    Ben,sizin teknik paylaşımlarınızı beğenerek izliyorum..buna lafım yok..Burada psikolojisi çok bozuk arkadaşlar var bu düşüşten dolayı...bu rakamlar insanlara,yanlış işlemler yaptırabilir diye düşünmüştüm naçizane...
    tabi ki burada herkes istediğini paylaşır...bunu almak veya almamak kişilere kalmış...

yılbaşından bu yana pasta

yılbaşından bu yana takas,
    geçerli olan takastır.

5. Borsada altın kural maliyet düşük girmelisin. Tek parça alım yapmamalısın. Toplu mal alıp elde başka para kalmaz ise kozaa 5.82 olmasından gerilirsin.
    Dün aselsan aldım 26.40 tı şimdi düşse de alsam diyorum neden? Rahatım parçalı girdim çünkü. Şimdi biri çıkıp alt potansiyelinde 22 var dese bozulmam. Yine alırım derim. Yatırımcılık budur beyler. Kozaa 5.80 aşağısına imkan vermiyorum. Diyelim 4.30 a geldi ki sanmam. Martta yine 7-8. Zaman kaybedersiniz. Neden gerginlik var anlamıyorum. Deniz alt destekleri söyledi ama oralara gider demedi

Sent from my iPhone

6.  Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    Senin bayağı moralin bozuk Deniz bey..Çok gergin gördüm sizi...
    Ben,sizin teknik paylaşımlarınızı beğenerek izliyorum..buna lafım yok..Burada psikolojisi çok bozuk arkadaşlar var bu düşüşten dolayı...bu rakamlar insanlara,yanlış işlemler yaptırabilir diye düşünmüştüm naçizane...
    tabi ki burada herkes istediğini paylaşır...bunu almak veya almamak kişilere kalmış...
    Moralim bozuk olsa veri paylasmam. Ekrani kapatirim. Kozaa disinda islem yaptigim hisseler var. Kozaa bende omurluk diyorum 2tl de olsa satmayacam 20 tl olsada. Yahu omurluk hissesi tutan birinde dusus lotunu artirma firsatidir.
    Ha insanlar beni dinleyecek olsa surda o kadar grafik attim endeksde iyiydi cogu gitti. Anket yapsak 1 tanesi bile cizelen 37 grafikten 1 lot bu grafige gore almamistir.
    Bir kez daha beni dinleyecek olan olsaydi 7.50 alti begatif dedin sayende sattim bu kadar dususe yakalanmadim der. Ha etkilenen cikar mi evet ama keske yukari derkende etkilenir siz yine hedef vermeyin sadece grafik atin gecin deseydiniz nacizane

7.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Borsada altın kural maliyet düşük girmelisin. Tek parça alım yapmamalısın. Toplu mal alıp elde başka para kalmaz ise kozaa 5.82 olmasından gerilirsin.
    Dün aselsan aldım 26.40 tı şimdi düşse de alsam diyorum neden? Rahatım parçalı girdim çünkü. Şimdi biri çıkıp alt potansiyelinde 22 var dese bozulmam. Yine alırım derim. Yatırımcılık budur beyler. Kozaa 5.80 aşağısına imkan vermiyorum. Diyelim 4.30 a geldi ki sanmam. Martta yine 7-8. Zaman kaybedersiniz. Neden gerginlik var anlamıyorum. Deniz alt destekleri söyledi ama oralara gider demedi

Sent from my iPhone
    6.97 altinda 6.58 6.10 ara destekleri var. Ben her yeri ara destek direnc demeyi sevmiyorum ana trendler onemli. 5.82 ye gelmeden belki adam 6.58 ya da 6.10 dan tekrar dondurup 6.97 ye atacak bunu bilemem. 6.97 ustundede direkt 7.50 yok. 7.30 ara yatay direnci var bunuda demiyorum. Kisada mahjeme beklentisi cop oldu cakildi neden bu olur cakilisin. Martta kadar bir tur daha bindirir yukari yine mahkeme olumsuz olursa urkutmemek icin insanlar o hafta azcik yatay geri sonra yine asagi sert basarlar. 1 onceki mahkemenin aynisi....
    Bu ana karterler kademe analizinde en cok lotlarin cevrildigi yerler.

Sayfa 523/1527 İlkİlk ... 2342347351352152252352452553357362310231523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •