Petkim kozalak ve kardemird pastasý paylaþacak var mý ?
Sent from my iPhone
Petkim kozalak ve kardemird pastasý paylaþacak var mý ?
Sent from my iPhone
borsa yukarý giderken baþka makineler alýþa geliyor..bunlarda 2 gündür kozaa da gömüyorlar..5 gün geçmiþ deðiþen biþey yok..alýcý bulsalar köküne kadar basarlar durumu aynen devam..
çalkalamaya devam ederler ama..iþlem hacmi yine biter.herkes uzaklaþýr yine alýrlar +5 +6..gelene yine bas geç..böylece maliyetleride iyice aþaðý iniyor..
credit 2 günde 4,3 milyon vermiþ kozaa ya..hsbcde gelmiþ bugüne yanýna..1 milyondan fazla..
5 gün önce alan yatfin-citi-merinin belki yarýsý bunlardan deðilmiþ demekki..o günde ipeðe basýyordu credit...
nefret edilecek hisselerin baþýnda geliyorlar hala..
en önemlisi dogru zaman.
Deniz bey, özellikle sizden ricam. Bu anacýðýnýn. .......mýsýna doduuuuumun kaðýtlarý tövbe tövbe arkadaþ, kusura bakmayýn hepinizden Özür dilerim aðzýmý bozduðum için 😠😠😠ne oldu da süründürmeye devam ediyor. Ýpek biraz diri duruyor. Ýpek alýnýr mý sizce? Ne dersiniz . Tekrar Özür dilerim herkesten, ama ne yapayým arkadaþlar içinde bulunduðum durumu bir bilseniz inanýn hepiniz bana hak vereceksiniz
Asels cayýrtý kopacak gibi[emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
3 4 aydýr heralde þu hissedeyim. Kaðýdýn endeksle onsla filan alakasý yok onu anladým. Belki onsun yükselmesi kaðýtta dönen oyunlarý biraz daha sertleþtiriyor pasta büyüdüðü için. Bu arada burayý okuyorsan sabah sana gerizekalý dediðim için özür dilerim spekcim. Biz ettik sen etme çýkar kaðýdý yukarý yeter gayri süründürdüðün![]()
Borsa en az %70 psikolojik bir alan. En saðlam hisseler kimi zaman baskilanarak ki buna bir sürü sebeb bulabilirsiniz ayný bir nefesli hayvanýn boðulmak için denizde seviye seviye aþaðý çekilip denizdeki yýrtýcýlar tarafýndan boðularak öldürülmesi gibi çoðu zaman büyük, orta ölçekli fonlar ya da KY ler ile algý oyunu oynanýr ve oyun bazen acý sonlanabilir.
Eðer doðru hissedeyseniz, vadenizde sorun yoksa, kýsa süreli aþklarda ( baþka hisseler) gözünüz yoksa bosverin filler tepiþþin.
Endeksi yöneten akýl, buralarda Pala diyorlar banka, sanayi vb þirketlere ayar vererek endeksi yukarý aþaðý çekiyor....THYAO kaç gündür sopa yedi bugün endeksi toparliyor vs vs Koza grubuna da elbet kýþ ve yaz günleri haktýr.
Yer Ýmleri