Yakında 2019 yılı dağıtılacak kar paylarına mahsuben kar payı avansı da dağıtabilirler.
Printable View
Yakında 2019 yılı dağıtılacak kar paylarına mahsuben kar payı avansı da dağıtabilirler.
Bu olayın benzerini ben de iki kez yaşadım.
yıl 2010 civarı falan.
Taksi plakası satıp, bedelini F harfiyle başlayan bir bankaya vadeli yatırmıştık. Yani akbabaların dikkatini çekebilecek bir rakam.
Bir gün cepten arandım.
xxx beyle mi görüşüyorum?
evet benim.
xxx bey F banktan arıyorum, size yeni kampanyamız hakkında bilgi verecektim, müsait misiniz?
evet müsaitim buyrun dinliyorum.
öncelikle birkaç sorum olacak. annenizin kızlık soyadı?
bunu niçin soruyorsunuz hanımefendi?
sizin xxx bey olduğunuzdan emin olmak için efendim.
yahu alt tarafı kampanya reklamı yapacaksın, ahmet olsam ne fark eder, mehmet olsam ne fark eder. Hem ben senin F bankasından aradığını nereden bileyim? (noldi rengin soldi? :kahkah:)
444'lü numaradan arıyoruz efendim.
Hadi kardeşim hadi, vaktim yok uğraştırma beni.
sonra parayı yeşil tabelalı bir bankaya aktardık.
yine bir gün telefonum çaldı.
merhsaba xxx bey, ben yeşil tabelalı bankadan arıyorum ismim alicengiz
buyrun alicengiz bey
size yeni kampanyamızdan bahsedeyim, kampanyamız şöyle şöyle şöyledir. bu kampanyadan faydalanmak ister miydiniz?
yok istemem teşekkür ederim
o zaman hazır aramışken bilgilerinizi de güncelleyelim xxx bey.
bilgilerim günceldir alicengiz bey
nasıl yani?
yani hesap açtırırken ne bilgi verdiysem hepsi halen geçerli, annemin kızlık soyadı veya doğum tarihim falan değişmedi. (göt oldu :kahkah:)
tamam iyi günler dilerim.
Asgari önlemleri alırsanız Kevin Mitnick gelse sizi hackleyemez!
1) yatırım İşlemi yaptığınız cihaza asla lisanssız program yüklemeyin (mecbur olmadığınız hiçbir programı yüklemeyin), üzernd
2) Mümkünse yatırım işlemleri için atanmış özel bir cihazınız olsun ve temiz bir cihaz olsun.
3) yatırım işlemi cihazı yaptığınız cihazı asla sizin dışınızda kimse ama kimse kullanamasın.
4) yatırım işlemi yaptığınız cihazdan illegal film izleme veya oyun sitelerine veya eposta okumak için asla girmeyin.
5) işlem yaptınız cihazı resmî siteden düzenli güncelleyin.
6) Sizi birisi aradığı zaman asla cevap vermeyin. Müsait değilim deyin kapatın. Tekrar bankanızı veya kurumunuzu her zaman bildiğiniz numaradan kendiniz arayın
Taraftari degilim ama okunabilir bir demec
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...salim-3664749/
Aslinda Abd de oldugu gibi mecbur olacak. Secimden once 3 kez tartisacaklar tv de ama nerede.
Demokrasi var diyoruz ama bu ulkede demokrasinin d si bile yok
Bu arada temel amcayi da cok severim.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şaka falan derken başlık hakikaten ölmüş. Herkes dolarize mi oldu, altın mı aldı? Vadeler dönmeye başlayacak diyorduk ama kimsenin sesi çıkmıyor.
Bu ekonomi bu vergi modeli ile düzelir diyen süzme GERİ ZEKALIDIR!
2019 yılı tahmini vergi geliri:
756,5 milyar
Dağılım (milyar)
*KDV:310
*Gelir Verg:176,7
*ÖTV:164
*Kur.Verg :81
*Diğer:24,8
değerli forumdaşlar,
bahsedilen yatırım fonları hangileri idi? TEFAŞ üzerinden alacağım, kodları ile birlikte gönderebilirseniz çok sevinirim.
şimdiden sağolasınız
Tahminler birbirinden iyice tutarsız olmaya başladı goldman talep yetersizliğinden enflasyon inecek demiş peki talebi arttırmak için yapılan kredi vadelerinin uzatılmasını zk vergi indirimlerini nereye koyacağız sayın goldman
Kalyon, cengiz; iga'daki kolin payları için rekabet kurumu'na başvurdu
Hadi bakalım gençler...
Yeni hafta,yeni heyecan...
Bir destek atalım...
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post3196284
saygılar/başarılar
viop teminat 21.38% günlük mevduat karşılığı
iş portföy para piyasası (TI1) fonu günlük 22.80% mevduat karşılığı
23.30% 14 günlük
USD,30 k yeni para
vakıfbank 32 gün % 4
halkbank 32 gün %3,5
akbank 32 gün % 3
(cuma günü alınmıştı.)
teb
TL 20
USD 3
Saçma sapalak bir yazı
Belli ki faizi kötülemek için ne gerekiyorsa yapıyorlar..
Yok enflasyon altı imiş de
paradan para kazanma dönemi kapanmışda..
Tam paradan para kazanma dönemi be
20 21 faiz
Fonlar 23 lerde..
Doların durgun olduğuna bakmayın geçen sene dolarcılar kamyon yükü ile para kazandı
vs vs..
Faize Direkt laf attılar aldılar ağızlarının payını dolar 7 tl yi faiz 30 u vurdu
Şimdi sataşma modundalar..
Gelsene gelsene çıkışa gel
olm seni var yaaa
kötüleme
çamur atma..
daha evvel yazdım..
mevduatçı en sevilmeyen kesimdir toplumda..
faiz biraz yükselsin vatan haini ilan edilirler..
3 e alıp 10 a satan adam ticaret
yüzde 2 yüksek faiz vatan haini..
peahh
Enpara 3.15 ten 3'e düşmüş doları faizini. Tam da bugün dolmuştu vadesi otomatik bağlamış 3.15'ten. :cool:
Burganda da durum parlak değil. Dijital müşterisi olmayanlara %3 görünüyor sitede.
gund beynimi okuyorsun aynı şeyleri düşündüm okurken çelişkilerle dolu bir yazı bu kadar konkordato varken maliyetler tavan yapmışken reel sektör yapılandırma peşinde koşarken ticarete para koyun diyor :) mevduat faizine para koymayın lütfen diyor aslında özeti bu :) birde en başta gayrimenkulü övmüş sonra gayrimenkulde bitti demiş
Burgan, 250k ,3 aya kadar temdit 20 % veriyor.
Merhaba arkidişler,
Taptaze alınan mevduat oranını sizlerle paylaşmak isterim:
Banka: İş Bankası
Tutar: 500bin üzeri
Nitelik: Temdit
Vade: 58 gün
Oran: Düz mevduat olduğunda %3, opsiyon ile birlikte %4,8
Herkese selamlar
opsiyon koşulları nedir
syg,
Yapı kredi 4.15 ten 3.45’e düşürmüş doları, euro’yu da 1.35e düşürmüş alçaklar 2.15 den. Direk bu oranla bağlamışlar dönüşümü
Ky 5 milyar dolar almış [emoji44][emoji44]
Mevduatların yarısından fazlası dolar cinsi ..
Para borsadan çıkmadan dolar 5 altına inip ucuzlamadıkça yabancı bu piyasada doları asla yükseltmez..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi