-

Originally Posted by
Webster
Aslinda Abd de oldugu gibi mecbur olacak. Secimden once 3 kez tartisacaklar tv de ama nerede.
Demokrasi var diyoruz ama bu ulkede demokrasinin d si bile yok
Bu arada temel amcayi da cok severim.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Şaka falan derken başlık hakikaten ölmüş. Herkes dolarize mi oldu, altın mı aldı? Vadeler dönmeye başlayacak diyorduk ama kimsenin sesi çıkmıyor.
-

Originally Posted by
Batman
Şaka falan derken başlık hakikaten ölmüş. Herkes dolarize mi oldu, altın mı aldı? Vadeler dönmeye başlayacak diyorduk ama kimsenin sesi çıkmıyor.
Çoğunluk 3-6 ay vadelerle yatırdı.Bu hafta sonundan itibaren oranlar 3 aylıklarda gelmeye başlar..
28 şubat Burgan dönüşüm var.Oranı bildireceğim.Odea ,burgan dönüş alan var mı oldu mu bu arada?
-

Originally Posted by
Batman
Bankalar arasında rekabet kalmadı. hepsi neredeyse bire bir aynı oranı veriyor ve enflasyonun 3 puan altında (neti) . Bu nedenle konuşacak pek birsey kalmadı. Millet dolar+TL paçal yapıp ilerliyor herhalde. En azından ben öyle yaptım.
-
Bu ekonomi bu vergi modeli ile düzelir diyen süzme GERİ ZEKALIDIR!
2019 yılı tahmini vergi geliri:
756,5 milyar
Dağılım (milyar)
*KDV:310
*Gelir Verg:176,7
*ÖTV:164
*Kur.Verg :81
*Diğer:24,8
-

Originally Posted by
dublerakı
Ooooo güzel haber

Nick mesaj uyumu
-

Originally Posted by
joli
Bankalar arasında rekabet kalmadı. hepsi neredeyse bire bir aynı oranı veriyor ve enflasyonun 3 puan altında (neti) . Bu nedenle konuşacak pek birsey kalmadı. Millet dolar+TL paçal yapıp ilerliyor herhalde. En azından ben öyle yaptım.
Mevduatci acisindan sozun bittigi yerlerdeyiz.
Goldman talep yetersizligi nedeni ile yil sonunda enflasyonun %12 ye gerileyecegini soylemis.
Ben olsam ufak ufak dolar biriktirir ve ona getiri saglamaya calisirdim.
Syg,
-

Originally Posted by
NewsTR
Nick mesaj uyumu

Söylem ve eylem birliğinde olmak güzeldir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-